SÜRPRIZ PLANLAR

16.4K 506 10
                                    

IYI OKUMALAR
●●●●●
DEMIR
●●●●●●
Şirkette geçen yorucu günden sonra eve geçerken sessiz olması dikkatimi çekmişti. Odaya girince  Cemre' nin benim odada  uyuduğunu farketmiştim yanına çöküp yüzüne bakınca güzelliği ile kıskanılacak bir yapıdaydı... etrafımda onca dönen insana rağmen  farklı ve etkileyici ve zekı olan bu kadını artık kıskanıyordum içten içe ve bir şirket ortamına girince olacaklar gözümü Korkutuyordu. Gün gittikçe ona daha yakınlaştığımı hissederken  onun benden uzak kalmasını istemiyordum. Mardinde son zamanlarda  herşey üst üste gelmiş  onu çok kırmıştım ve düzelmesi  icin zaman  gerektiğini  ikimizde biliyorduk.  Istanbulda daha farklı olması için yakınlaşmamız için adım atma sirasi bendeydi .. yerinden kıpırdanınca  uyanacağını  anladım, yanından kalkıp dolaba doğru yürüdüm. Eşyalarımı alıp banyoya geçerken  yerinden doğruldu  "Demir ne zaman geldin sen" dedi gözlerini ovalayarak.

"yeni geldim. Sen galiba yoruldun ilk günden"  dedim yüzüne tebessümle bakarak.

" hayır Demir onu da nerden çıkardın, sadece yorgun hissediyorum bir kaç  gündür, dinlenmek istedim" dedi

"mardinden geldikten sonra bunu hissetmen normal değil mii  yaşadıklarımiza ortada" dedim imayla yüzene bakarak.

"bu konulara en azından burda konuşmasak  demir herşeyin yeterince tadı kaçmıştı zaten devamını getirmenin bir manası yok değil mi? " dedi sakince konuyu kapatmak istercesine.

"haklısın. " diyip dolaptan  eşyalarimi alıp banyoya ilerledim.
●●●●●
CEMRE
●●●●●●
Demir duşa girdikten sonra aşağı mutfağa indim, hizmetlileri izinliydi ve mutfağa girme işi bana kalmıştı. Demirin önceden  alışveriş yapması iyi olmuştu dolaplara bakarken hemen yemek hazırlıklarına başlamıştım ,en çabuk yapacağım yemekleri seçmem gerekiyordu,  çorbayı hızlıca hazırlayıp  ocağa bırakırken, tavuk için hızla malzemeleri hazırlayıp fırına gönderdim, salatayı da doğrayip köşeye  bırakırken,  masayı  hazırlamış hazır olanları masaya bırakıp çorbayı doldurdum, son olarak tavuğu fırından alıp içeri girdiğimde, Demir şaşırmış  durumda masaya bakiyordu, tavuğu masaya bıraktım ve Demire döndüm

"Neden şaşkınlıkla  bakıyorsun" dedim anlamsizca yüzüne bakarken.

"bunları sen mi hazırladın" dedi masayı incelerken inanmayan  gözlerle.

"Yok hazır istedim geldiler" dedim dalga geçercesine.

"Sen ve yemek yapmak bilemedim" dedi tereddütle.

"kolay olan yemekler ışte,  neden şaşırdın bu kadar. Heeee!!! tamam senin korkun başka" dedim gülerek

"merak etme zehirleyerek öldürmek hiç tercihim olmadı"dedim sesli  gülerek.

"Ne mutlu" dedi sofraya otururken 

"aslında şaşırdığımı itiraf etmeliyim sadece senin yemek yapma konusunda bu kadar iyi olacağıni tahmin etmezdim harika gözüküyorlar" dedi tabağına yemekleri bırakırken.

"Erken konuşma istersen hadi soğutma yemekleri  "  dedim yanındaki sandalyeye oturarak.

"Ilk yemeğimiz sanirim" dedim Demir'e dönerek. Bana dönen  Demir bir süre düşünmüştü.

"Yani ailen olmadan başbaşa" dedim gülerek.

"Doğru, annem bu kadar lezzetli yemek yaptığını bilseydi seni o mutfaktan çıkarmazdı" dedi gülerek.

Yemekten sonra sofrayı topladıktan sonra  Demir odada telefonla uğraşırken ben evi dolaşmaya başladım, fotoğraflarin olduğu tarafa yürüdüm dikkatlice incelerken ailecek olan fotoğrafların hemen yanında  Demir ve yanyana duran bir kızın resmini gördüm.  ondan birkaç yas büyük gibiydi. demir yanıma geldi ve resmi elimden yavasca alıp kızin oldugu resmi inceledi bir süre.

TÖREHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin