17

41.3K 197 10
                                    

( Bu bölüm +18 cinsellik içermektedir.)

Sabah uyandığımda Bill'i bırakmış yastığa sarılmış haldeydim. Yataktan kalkıp telefonu bulduğumda bir sürü cevapsız arama ve mesaj olduğunu gördüm. Hepsi Klein'dandı. Genel olarak konuşmamız gerektiğini söylüyordu. Bill'e bir not bıraktıktan sonra evden çıktım.

Yarım saat sonra kapıyı çalıyordum ama değil kapının açılması içerden ses bile gelmiyordu. Anahtarla şansımı denediğimde kapı açıldı. Demekki anahtarı değiştirmemişti. Tekrar burda olmak çok garipti. Diana ve Klein'ı gördüğüm günden beri geri gelmemiştim. Kalan eşyalarımı Bill aldırtmıştı.

Burası benim evimdi ama aynı değildi eşyalar değişmişti. Acaba benim odama ne yapmışlardı. İçeri girmemle çıkmam bir oldu çünkü bebek odasıydı. Klein'nın odasına girdiğimdeyse ayağım bir şişeye çarptı. Şişenin devrilme sesine Klein uyandı ve "Hey." dedi uykulu uykulu. "Günaydın." değip yanına oturdum. "Nasılsın?" diye sordum. Doğrulup yatakta oturur pozisyon aldıktan sonra "Bilmiyorum sadece dağıldım." dedi. "Belli oluyor." dedim yerdeki şişeleri göstererek. "Ah... Evet başım da çatlıyor. " dedi başını ovarak. "Teşekkür ederim." diye de ekledi. "Sen olmasan şuan evliydim ve benden sandığım bir çocuğa babalık yapmak üzereydim." değip yatağın üzerine koyduğum elimi tuttu. Hemen geri çekmeye çalıştım ama izin vermedi. "B-ben sadece nasıl olduğunu merak etmiştim artık gitsem iyi olur." diyerek kalkmaya çalıştım ama Klein bırakmıyordu. "Kal biraz daha lütfen Gina bak herşey yoluna girdi sayende." dedi. "Canımı acıtıyorsun Klein bırak artık." dedim çünkü çok sıkıyordu. "Seni seviyorum ve seni tekrar istiyorum lütfen." derken beni kendine iyice çekmişti. " Hadi ama bak artık bir engelimiz de kalmadı." değip öpmeye çalıştı.

Nasıl olduysa bir şekilde elinden kurtulup ayağı kalktım. "Düzgün düşünemiyorsun Klein. Ben artık gidiyorum." değip kapıya yöneldiğinde ayağı kalkıp kolumdan tutmuştu bile. " Hayır." değip öpmeye başladı. Elinden kurtulamıyordum bir türlü bırakmıyordu. Beni zorla yatağa uzandırıp üstüme çıktı. Tüm ağırlığını üstüme veriyordu. "Klein Klein dur artık yeter." dedim ama beni duymuyor gibiydi. Pantolonumu çıkarmaya çalıştığında iyice karşı koymaya çalışıyordum ama bir türlü başarılı olamıyordum. Pantolonumla birlikte iç çamaşırımı da çıkarıp hızlıca içime girdiğinde tüm odayı dolduran bir çığlık attım. Kendinden geçmiş gibi hareket ediyordu ve ben durduramıyordum. Bir süre sonra karşı koyamaz oldum sadece işini bitirmesini bekledim.

Ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama içimden çıkıp boşaldığında ben sessiz sessiz ağlamak dışında birşey yapamıyordum. Yerden kıyafetlerimi alıp bir şekilde giyinmeyi başardım. Klein da giyinmiş boş boş bakıyordu. Odadan çıkıp aşağı inmek üzereyken Klein arkamdan gelmiş "G-Gina..." değip kolumdan tutmaya kalkıştı ama ben refleks olarak geri çekildiğimde ayağım boşluğa denk geldi ve kendimi merdivenlerden aşağı düşerken buldum.

Bayılmış olacağım ki gözümü açtığımda Bill'in kucağındaydım. "B-Bill..." diyebildim sadece. Başım çok ağrıyordu ve Bill'in her adımında göğsümde de bir ağrı hissediyordum. Farkında olmadan ağzımdan bir inilti çıktı. "Dayan canım dayan hastahaneye gidiyoruz. Benimle kalmaya çalış." dedi ama benim gözümü açık tutmaya gücüm yoktu. "Benimle kal Gina sakın uyuma." dedi Bill ama malesef faydası yoktu bende gözlerimi kapattım...

Just Friend(!)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz