2

183K 482 44
                                    

Klein salona geçerken bende mutfağa gidip kekimi kontrol ettim. Pişmiş gibiydi bende çıkarıp masanın üstüne koydum ve odama gittim. Ayak altında dolaşmamak lazımdı. Yarına işte sunum yapmam gerekiyordu hazırladığım notları okumaya başladım.
5 dakika sonra aşağıdan bir patırtı koptu ve evin kapısının çarpma sesi duyuldu. Hemen notları bırakıp aşağı koşturdum. Klein resmen yavru köpek bakışıyla karşımda duruyordu. Koştum hemen boynuna sarıldım ve kokusunu içime çektim. O da hemen belimden sarıldı bana. Bi süre öylece durduk. "Nasılsın?" diye sordum. Biraz daha sarılmaya devam ettik sonra çekildi ve yüzüme baktı "İyiyim aslında sadece söylediklerine biraz canım sıkıldı." dedi. "Ne söyledi?" diye sordum. "Boşver. Bu arada bu kokular cidden bizim evden mi geliyor yoksa bana mı öyle geliyor?" dedi gülerek ve mutfağa gitti. "Vaaaaaaayyyyyy. Kek yapılmış, biz alışık değiliz senden böyle şeyler görmeye. Bundan yesem zehirlenmem değil mi?". Umarım diye düşünürken Klein çoktan kendine iki dilim kek alıp yemeye başlamıştı bile. "Harika olmuş kız aferin." "Cidden mi? Benim yarın bir sunumum var sen iyisin değil mi?" "İyiyim ben hadi git çalış sen." dedi. Bende odama çıktım notlarımı elime alıp çalışmaya başladım.
"Hayııııııııırrrrrrrrrrr.....!" diye bağırarak uyandım birden. "Gina ne oldu iyi misin?" diyerek içeri girdi birden. "B-Ben kabus gördüm galiba." dedim ama hala titriyordum. Klein hemen yanıma oturup sarıldı bana. Bende ona iyice sokulup sakinleşmeye çalıştım. Saçlarımı okşayarak "Şşşş tamam geçti prenses iyisin. Bak ben burdayım güvendesin tamam." dedi. Bu arada üstünde sadece boxer be t-shirt vardı. Saat kaçtı acaba onu uyandıracak kadar yüksek mi bağırmıştım ben diye düşüncelere dalmıştım. "Ben uyuyakalmışım galiba. Sonra da işte." dedim. Biraz geri çekildim ve ellerini tuttum. "Bu gece yanımda kalır mısın?" diye sordum. Kalbim deli gibi atıyordu ve cevabını bekliyordum. Yüzüme baktı ve gülümsedi "Çok korktun değil mi? Tamam." dedi ve kalkıp pikeyi kaldırdı "Hadi." dedi. Hemen kalktım ve pikenin altına girdim. Sırtımı döndüm Klein'a, o da belime sarıldı bende elini tuttum "İyi geceler prenses." dedi. "İyi geceler." dedim ve gözlerimi kapattım.

Just Friend(!)Where stories live. Discover now