5

1.9K 120 4
                                    

„Tak jestli se ti líbí, tak mu zavolej," usrkla si ze svého latté.

„Nemám jeho číslo."

„Tak já nevím, přidej si ho na facebook," zasmála se, ale mně ten nápad nepřišel tak zlý. Sice jsem na sociálních sítích byla vždy úplně minimálně volného času, ale za zkoušku nic nedám.

Když si všimla Naomi mého pohledu, okamžitě se začala smát.

„Děláš si prdel? Ty ho kontaktuješ po facebooku?" rozesmála se, lidé okolo po nás házeli naštvané pohledy, ale ona se smála dál.

„Je to jediná možnost, jak ho kontaktovat a omluvit se."

„Ty jsi opravdu zoufalá, Audrey, jestli spolu někam půjdete, oblékni si něco sexy," zasmála se a zahýbala laškovně obočím.

„Bože, Naomi," protočila jsem očima, hodila na stůl pár bankovek a vypadla jsem z kavárny, přičemž na mě Naomi se smíchem ještě něco křičela.

Odemkla jsem vchodové dveře, pohodila klíčky na botník a skopla jsem z nohou boty. Rovnou jsem vyběhla schody do svého pokoje.

Můj pokoj byl skromný a pohodlný, nepotřebovala jsem žádný luxus. Dvojlůžkovou postel jsem měla u okna s výhledem na pole, které mě mnohokrát strašilo a občas uklidňovalo. Podle toho, jestli byla noc nebo den. Co mě ale právě teď zajímalo, nebyla má postel, ale laptop, který jsem měla položený na ní. Zapnula jsem ho a vyčkávala, než se mi spustí sociální síť a já budu moci zadat údaje k přihlášení.

Zadala jsem do vyhledávače Harry Styles, klikla jsem na profil, který mi to vyhledalo, a prohlížela jsem fotky, kterých tam moc nebylo. Na jedné byl s krásnou brunetou, u té fotky jsem se trochu zasekla, trošku mě zapíchalo v hrudi, objímal ji okolo pasu a ona mu dávala pusu na tvář.

Byli opravdu šťastní, Harry měl malé jiskřičky v očích a úsměv, na jedné straně měl roztomilý ďolíček, který mě uchvátil nejvíc, protože k jeho vzhledu moc nešel, ale dělal ho roztomilým.

Klikla jsem na žádost o přátelství.

Doufala jsem, že mi žádost přijme, čekání jsem si chtěla alespoň trochu zkrátit, zaklapla jsem laptop a převlékla jsem se do domácího, které se skládalo z pohodlného svetru a šortek.

Na stole mi zazvonil telefon, bez jediného pohledu na jméno jsem hovor přijala.

„Tak co, kočko, jak ti jde facebookové balení?" zasmála se do telefonu Naomi.

„Nebalím ho," ujistila jsem ji.

„To povídej skřítkům."

„A teď říkej detaily, už jste si psali?" dokázala jsem si živě představit úšklebek, který teď měla na tváři.

„Ne, ještě si mě asi ani nepřidal," posadila jsem se znovu na postel k laptopu.

„Asi? Děláš si srandu? Tak se podívej!"

Znovu jsem otevřela laptop, přičemž mi hned vyjela stránka Facebooku, měla jsem jedno upozornění.

Harry Styles přijal vaši žádost o přátelství.


Ahooj^_^

Chci se omluvit, že nepřidávám tak často a teď asi ani nebudu, protože odjíždím na 10 dní do Chorvatska a můj telefon je úplně nefunkční, takže toho moc asi nenapíšu:D

Jinak děkuju za lidi, co mají čas si to přečíst💕, mějte krásné prázdniny, přidám ještě 1. díl Roses:)

Kee 💕💕

heart attack // h.s.Kde žijí příběhy. Začni objevovat