Foreplay

156 6 1
                                    

Dagene havde passeret hurtigt, og jeg havde egentlig ingen ide om hvad jeg havde gang i. Alt det med Harry, og skolen. Ikke at det røre mig at de piger snakker om mig, men de skal ikke blande min familie ind i det her. Hvor vidste hun egentlig fra, at mine forældre var døde? Det har jeg prøvet at finde ud af, men jeg har ikke kunne finde et muligt svar.

Og Harry. Bare det med at det er så utrolig farligt, men jeg satser det hele, fordi at det føltes så godt når jeg er sammen med ham. Han kan få mig til at føle som ingen andre har kunne, og jeg kunne blive ved ham resten af mit liv, men sådan er det bare ikke. Jeg bliver snart 18, men jeg er ikke sikker på at får lov til at leve for mig selv. Det er nogle lorte regler, men jeg kan ikke gøre andet end at følge dem.

Det er blevet weekend, og der er en fest som Niall havde nævnt. Jeg ved ikke om jeg var decideret inviteret, men han sagde at jeg bare kunne tage med. Louis, Liam og Niall kommer og henter mig. Jeg tror han nævnte noget med at Harry også skulle med, men jeg har ikke fået spurgt ham.

Jeg gjorde ikke det helt store ud af makeup og hår, jeg tog en kjole på og fandt et par sko. Jeg plejer altid at gøre mig færdig i sidste øjeblik, fordi at det ikke tager hundrede år om at blive færdig.

Jeg begav mig nedenunder, og fandt Anne og Gemma sidde i stuen sammen. De havde tæpper og popcorn ved sig, imens fjernsynet viste en romantisk film. Det ser rigtig hyggeligt ud, men med den uge jeg har haft, vil jeg helts ud og fyre den af.

''Så er du klar. Du ser helt-'' Anne blev afbrudt af en stemme bag mig ''-Fantastisk ud'', det er Harry.

Jeg vendte mig om og gav ham et smil, da han kom op til min side. Han duftede himmelsk som han plejede, og havde en hvid bluse på med et print på.

''Jeg var vidst lidt forkert på den, så er i klar'' smilede Anne, og jeg nikkede. Der lød en dytten udenfor, og jeg kunne godt gætte mig til at det var drengene. Anne og Gemma fulgte os ud i gangen.

''Opfør jer nu ordenligt, og du ved hvor nøglen er'' sagde Anne og kiggede på Harry og så på mig. Jeg smilede en sidste gang til dem begge, inden jeg gik ud til bilen, sammen med Harry.

Jeg satte mig ved vinduet, og Harry kom ved siden af mig. De andre drenge hilste på os, og Niall kom med en masse komplimenter om hvor godt jeg så ud. Jeg kunne ikke andet end at grine lidt af ham, fordi han næsten ikke kunne stoppe.

''Jeg tror hun har forstået, at du syntes hun er brandlækker'' grinede Liam, og jeg gav ham ret.

Harry havde været ret stille indtil nu, hvor Niall stoppede. Drengene begyndte at snakke om alverdens ting, imens jeg kiggede ud af vinduet. Jeg beundrede Londons flotte gader, der lyser op i mørket. Bilen holdte så ind til Burger King, men jeg sagde nej tak til mad. Jeg havde ikke den helt store appetit lige nu. Harry blev også ved mig, hvilket jeg blev glad for, så han kunne holde mig med selvskab. Drengene var gået, og bilen var helt stille.

''Du ser rigtig godt ud i den kjole'' sagde Harry pludseligt, og jeg kiggede hen på ham, blot for at se hans øjne der skannede mig fra top til tå.

''Tak'' sagde jeg lidt akavet. Jeg plejer ikke at gå i kjole, kun hvis jeg skulle i byen, selvom det ikke var hver gang. Jeg syntes at det er unødvendigt at tage kjole på i skole, fordi at man ingen grund har til at klæde sig så fint. Jeg kan bedre forstå nederdele, men dem går jeg ikke rigtig med heller, kun hvis jeg ikke har nogle rene bukser.

Harry rykkede sig tættere på mig, og jeg havde stadig mine øjne låst i hans. Hans hånd gled over mit lår og hen til min hånd, som lå i mit skød. Jeg havde mine øjne på hans hånd, der flettede sig ind i min. Jeg kiggede så op, og fandt hans grønne øjne på mine læber og så mine øjne. Jeg vidste hvad der ville ske som det næste.

No surprise, så endte vi med at sidde i bilen og kysse. Jeg ville aldrig få nok af Harry, selv hans læber mod mine er nok for mig.

Det blev lidt mere heftigt, og jeg sad nu på hans skød. Mine hænder i hans krøller, og hans på min numse. Han tog fat i den og jeg hvinede kort. Et skævt smil gled over hans læber, men det forsvandt hurtigt, da jeg bevægede mine hofter frem og tilbage. Hans øjne lukkede sig hårdt i, og hans hoved faldte tilbage i sædet. Et smørret smil var nu sat på mine læber. Jeg blev ved med mine bevægelser, og jeg kunne tydeligt se at det pinedede ham.

Hans greb om min numse var nu blevet strammere og hans hænder hjalp mig med at bevæge mig hurtigere frem og tilbage. 

''Harry.. De kommer nok snart'' sagde jeg med et ustabil stemme. Alt et her har virkelig tændt mig, og Harry's støn der lød i mine ører, gjorde det svært at stoppe ham. 

''Bare lidt mere, j-jeg er der s-snart'' mumlede han, og jeg besluttede mig efter at have kigget hen imod Burger King's indgang, at gøre det her færdig på en ordentlig måde.

Min hånd gled ned af hans torso og videre til hans buksekant. Dog har jeg ikke et særlig speciel stor viden om hvordan man gør sådanne ting, så jeg prøvede mig frem. 

Min hånd gled over hans bugle, og hans øjne åbnede sig med et forvirrende blik. Jeg lagde mere pres på mine bevægelser jeg havde gang i med min hånd, og hans øjne forlod ikke mine. Det var som om han ikke vil kigge væk, at han vil være sikker på at jeg er her hele tiden. Jeg har ikke rigtigt planlagt at forlade ham, men hvorfor er det at jeg bliver ved med at skubbe ham væk.

Complicated [short story] ☯ H.S ✔Where stories live. Discover now