Meet my crew

218 12 7
                                    

Jeg vågnede ved en let banken på min dør, og ind kom en stuepige? Hun lagde nogle håndklæder frem og jeg takkede hende. Som om jeg ikke selv kunne det, men det er nu ret sejt. Jeg stod endelig op og jeg kunne høre min seng græde. For at undgå min sengs trængsel efter mig, gik jeg i bad og blev fuldstændig vækket. Jeg tog håndklædet omkring min krop og begyndte så at finde mit tøj. Jeg er egentlig rimelig ligeglad med hvad jeg valgte, jeg tog bare det der lå først for. Da jeg havde fundet hele mit sæt tøj, tog jeg det på. Jeg tørrede mit hår og redte det så igennem. Min mave rumlede, og jeg var virkelig sulten. Jeg havde jo heller ikke spist igår aftes, så det er klart at jeg er blevet så sulten. Jeg tog min taske og stoppede min computer i den, og gik så endelig nedenunder. Duften af mad var himmelsk, og jeg nåede lige at sætte mig ved spisebordet, da der blev stillet en tallerken foran mig. Jeg havde ikke tid til at takke hende igen, fordi at jeg allerede havde proppet mig med mad.

''Godmorgen til dig'' sagde Anne, og hende og Gemma fniste lidt af mig.

Jeg tyggede hurtigt af for at kunne svare, ''Godmorgen'' sagde jeg med et lille grin i stemmen.

Efter få sekunder, kom Harry hen og satte sig direkte foran mig. Han gav mig et smørret smil, og jeg smilte et lille smil tilbage.

''Godmorgen'' sagde han og kiggede åbenlyst på mig. ''Godmorgen'' sagde jeg enkelt og indtog noget mere mad.

Imens Gemma og Anne snakkede om noget der havde været i nyhederne, sad Harry og jeg, og gav hinanden små blikke. Han tog sig en banan, og lavede nogle sjove ansigte, som skyldte i at jeg begyndte at grine. Ikke højt, men Anne og Gemma kunne stadig høre det.

''Sovet godt?'' spurgte han efter lidt tid, og jeg nikkede med munden fyldt med mad. ''Jeg sagde jo at maden var god'' sagde han med et lille grin, og jeg smilede til ham, med lukket mund ofc.

''Så, Harry, jeg regner med at du tager Camilia med i skole'' sagde Anne og han nikkede. ''Det var godt, jeg tager på arbejde og er ikke hjemme før sent i aften. Opfør jer ordentligt'' sagde hun og gik ud af rummet.

Harry og jeg spiste resten af vores mad, og gik så ud til hans bil. Jeg satte mig ind i stilhed, og han forholdte sig også stille. Dog tændte han musikken, så det ikke var sådan en akavet stemning. Jeg kunne mærke min nervøsitet stige, da jeg kunne se skiltet til skolens indgang. Da han holdte bilen inde på parkeringspladsen, steg jeg ud og tog nogle små skridt frem. Jeg var foran Harry og jeg vidste faktisk ikke hvor jeg skulle gå hen.

Jeg kunne pludselig mærke en hånd tage fat i mit håndled, hvilket fik mig til at vende mig om. ''Jeg havde tænkt mig at jeg vil vise dig hvor du skal gå hen'' sagde Harry og smilede et smil, der blottede hans flotte hvide lige tænder. Jeg er slet ikke jaloux på hans tænder, nej da. Kan du mærke ironien? I hope so.

''Ja, tak'' sagde jeg og kunne mærke varme stige i mine kinder over at jeg faktisk bare havde gået fra ham.

Han gav slip på mit håndled, men lod sin hånd hvile på min ryg. Jeg fik nogle blikke på vej ind på skolen, men de kan da bare kigge alt det de vil.

Vi kom så hen til kontoret og Harry var så sød, at han ventede på mig ude på gangen. Han fulgte mig hen til mit skab, hvilket tilfældigvis, var på samme række som hans eget. Bonus til mig. Da jeg stod og satte nogle at de bøger jeg havde fået på plads, imens Harry hjalp mig, kom 4 andre drenge hen til os. De sagde på skift hej til Harry, og jeg stod bare her helt akavet.

''Hvem er så det?'' spurgte ham med den lidt mørke hud og sorte hår.

Jeg kunne se at Harry skulle til at svare, men jeg er bare hurtigere end ham, ''Jeg er Camilia, men bare kald mig Cam'' sagde jeg, og de smilte allesammen venligt til mig. ''Hun bor ved mig'' tilføjede Harry så, og trådte lidt tættere på mig? Okay.

''Hyggeligt at møde dig, Cam, jeg er Zayn og det her er Niall, Louis og Liam'' sagde han og pegede på drengene i den linje de nu stod i. ''Cam, mød mit crew'' sagde Harry og vi begyndte alle at grine.

Klokken ringede, og jeg kiggede på mit skema, som jeg havde i hånden. ''Du skal have fransk, ligesom mig'' hviskede Harry i mit øre, og de andre drenge var gået.

Jeg nikkede og vi gik ned af gangen. Da vi trådte ind i klassen, var der allerede rimelig mange der havde fundet nogle pladser. Jeg gik bare nederst, og Harry fulgte med. Vi satte os ved et to-mands bord, og det var nu meget fint.

Der blev helt stille da læreren kom ind i klassen, og han præsenterede hvad vi skulle lave idag, og så gik vi i gang. Han kom efterfølgende ned til mig, og bød mig velkommen til, og jeg takkede.

Harry var faktisk god til fransk og prøvede at lære mig nogle ord. Da klokken ringede, skulle vi så skilles. Jeg skulle have engelsk, og jeg mødte heldigvis Niall der. Han huskede mig tydeligvis, da han vinkede mig ned til ham, da jeg var kommet ind i lokalet.

''Sid med mig, jeg føler mig så ensom'' sagde han, og jeg grinte kort inden jeg satte mig ned. ''Så du bor altså med Harry?''

''Ja det gør jeg'' svarede jeg simpelt, og håbede på at han ikke ville spørge mere ind til det.

''Hvordan er det så?'' spurgte han og så på mig med hans havblå øjne. De skinnede i lyset fra lamperne i rummet, men de var intet i forhold til Harry's. Hvorfor sidder jeg overhovedet her og sammenligner Harry og Niall? Get a life Cam.

''Det er vel fedt nok, jeg har kun været her siden igår'' sagde jeg og han nikkede. ''Det et faktisk sjovt, han er næsten helt anderledes'' sagde han og rystede på hovedet. ''Hvad mener du med anderledes?'' spurgte jeg nysgerrigt.

Han kiggede kort på mig, ''Han er mere blød i det, da han kom her med dig. Han plejer altid bare at være en hård negl, hvis du forstår mig'' sagde han og jeg nikkede smilende. ''Hård negl siger du? Den er nok knækket'' sagde jeg, og vi begyndte at grine.

Niall havde den sjoveste latter, og det var ikke sidste gang jeg hørte den i denne time. Efter klokken ringede pakkede jeg mine ting sammen, og tog min taske over min skulder.

''Vil du ikke spise med os?'' spurgte Niall, da vi var kommet ud på gangen. Jeg nikkede og han ledte mig til et helt andet sted end kantinen.

Vi kom hen til de andre drenge, som sad i et hjørne af en kæmpe græsplæne. Niall satte sig hurtigt ned og begyndte at snakke. Jeg satte mig ovre ved Harry, som havde rykket sig for at gøre plads til mig.

''Hvordan gik din time?'' spurgte han, imens jeg fandt mit vand frem.

''Fint, jeg havde heldigvis Niall til at underholde mig'' sagde jeg og kiggede over på Niall der allerede havde et smil på læben. Hvorfor har de alle så lige tænder. Urgh.

''Hun har den bedste humor'' sagde Niall, og vi var begge på kanten til at grine, over alt det der skete i timen.

''Hvad er vi gået glip af?'' spurgte Louis, som der havde opdaget mit og Niall's små grin.

''Ikke meget'' svarede jeg bare, men der kunne vi ikke mere.

Niall og jeg begyndte begge at grine. Jeg tror aldrig jeg har set nogle så forvirret, som jeg har nu. Drengene sad bare og stirrede på os.

''Hun svarede Mr. Hill igen'' grinede Niall, og de andre begyndte lige så stille også at grine. ''Han blev skide sur'' grinede jeg.

''Hvordan turde du pigebarn'' sagde Liam, og jeg rystede bare på hovedet.

Lidt efter havde vi alle fået grinet færdig, og jeg tog en slurk af mit vand. Jeg havde ikke noget mad, men heldigvis havde Louis noget. Jeg tog en af hans gulerodder, og han kiggede på mig.

''Hvad? Jeg er sulten'' sagde jeg og tog en bid med et fnis. ''Ikke noget, jeg kan godt lide piger der spiser gulerodder'' sagde han.

Den dreng er bare mærkelig. Jeg rystede smilende på hovedet af ham, og spiste så videre.

Resten af pausen gik med snakken og endnu mere grinen. Hvem skulle tro at man kunne have det så sjovt på en skole.

Complicated [short story] ☯ H.S ✔Where stories live. Discover now