Deel 49

1.5K 68 5
                                    


Wat vooraf ging:
ik sloot mijn ogen en viel in dromenland .. Slaaplekker nisrine en bereid je maar alvast voor op wat er komen gaat maar dat lezen jullie later en houd ik nog een geheim

Jou zusje chaima samen met de jongen die jou in vorige jaren probeerde te verkrachten ? Zal je zusje voor jou kiezen of voor haar nieuwe liefde .. Jullie lezen het snel

De volgende ochtend werd ik heerlijk wakker naast mijn iliasje, het was zondag en we hadden beidde vrij en hadden lekker uit geslapen, na lang rekken en strekken besloot ik om op te staan, de kleintjes sliepen bij mijn ouders aangezien Ilias en Ik gister 3 jaar samen waren hebben we dit gevierd. Het gaat super goed met de kleintjes alhamdoulilah ze groeien alweer zo snel, ze beginnen zelfs al met brabbelen het moeder zijn van twee wondertjes is een fantastisch gevoel en ik ben erg gezegend en trots op mijn gezinnentje. Ilias en ik gingen eerst even douchen en daarna gingen we samen ontbijten. Nadat we klaar waren met alles liep ik terug naar boven en keek ik op mijn telefoon, ik had een appje van m'n zusje gekregen.

C: hee zussiee
N: hee lieverd
C: hoe gaat het ?
N: hamdoulilah met jou ?
C: hamdoulilah, de twins zijn zo vrolijk en ze hebben goed doorgeslapen vannacht
N: ahh mijn popjes, fijn om te horen.
C: wat ik wou zeggen iss ... Ik heb een jongen leren kennen ..
N: neeeee!! Kleine meisjes worden groot girll haha wat leuk liefje
C: zullen we straks terrasje pakken dan kan ik je alles vertellen ?
N: is goed lieverdd, zie je straks
C: tot straks knapperd
Ik sloot het gesprek af en liep naar mijn kleding kamer. Hell noo. Wat moet ik vandaag aan? Ik pakte een grijze broek en sloeg de onderkant om ik pakte een lang blousje met goude details er een linnen bordeouax vestje overheen, deed mijn adidas superstars aan. Basic maar toch wel een beetje classy. Deed simpel make-upje op en mijn haar in een staartje. Ik paktr mijn zwarte clutch erbij en liep naar beneden ilias was gelukkig al klaar.
" hayhay zine inoe "
" hahaha zo special zie ik er ook niet uit hoor "
" voor mij wel vrouwtjelief "
" ahh lief van je schatje haha "
Ook al waren we nu al 3 jaar samen toch kleurdr mijn wangen elke keer rood wanneer hij iets liefs zei.
We reden in twee auto's richting mijn ouders omdat ilias de kleitjes zou meenemen en ik zou even een drankje doen met m'n zusje ik had er wel een raar gevoel over maar ik schudde die gedachten gauw van me af.
Bij mijn ouders aangekomen.
Ik groette ze uitbundig en sloot daarna mijn wondertjes in mijn armen. " mama kan niet zo lang zonder jullie liefjes " ze keken me aan met hun grote oogjes en dat maakte me aan het lachen ik gaf ze constant kusjes en ik hoorde kleine schattige lachjes. " doen jullie lachen naar mamass " het was een heerlijk moment om ze te zien lachen,spelen en brabbelen met elkaar. Real brother and sister love ❤️ na dik 2uur besloot ilias om naar huis te gaan ik nam afscheid ban mijn ouders en bedankte ze dat Amir en liyana hier mochten blijven " alles voor onze tweeling benti " zei mijn vader en ik kuste zijn voorhoofd " shokran bezaf bebe " ik hielp ilias om de spullen in de auto te zetten en reed daarna met chaima naar een terrasje in hartje utrecht.
Het was een zonnig weertje en we genoten van de zon. We bestelde beidde een ice tea en kaas hapjes.
Toen ons eten en drinken geserveerd was begonnen we met praten over van alles en nog wat.

N: nou vertel iets meer dan over die jongen
C: nou uhm hij heet Karim is 20 jaar groene ogen werkt in de garage van zijn vader heeft zijn eigen woning en is heel liep en behulpzaam.
N: klinkt goed zusje, foto graag!!
Chaima liet foto zien
En bij nisrine viel het kwartje. Dit was de jongen karim die op mijn 18e mij probeerde te verkrachten hij zat zonder enige reden aan me en ik liet merken dat ik daar niet van gediend ben ik duwde hem van me af maar tevergeefs hij was te sterk ik was 4 jaar ouder maar karim is geestelijk ziek en is ouder in zijn hoofd. Ik voelde me zwakjes worden .. Ik heb dit altijd verzwegen maar hoe ga ik dit mijn zusje vertellen..
C: gaat het wel je ziet heel erg wit?
N: ik weet niet hoe ik je dit moet vertellen chaim.
C: vertel nies je kunt alles bij me kwijt.
Ik vertelde haar alles van A tot Z
Tranen over beidde onze wangen
C: sorry nies dat je dit moest mee maken
N: nee sorry dat ik jou geluk heb verpest
C: zeg dat niet. Ik zal altijd voor jou kiezen altijd. En ook al zou je hem niks vinden dan zou ik naar mijn grote zus haar advies luisteren
N: dankje lieffie. Genoeg visjes in de zee.
C: daarom we praatte alleen, gelukkig Had ik nog geen gevoelens voor Hem.
N: maar hey. Dit is en blijft tussen ons oke niemand hoeft dit te weten.
C: trust me, ik zal het tussen ons
Houden. Maar hey nu over iets leukss.
We praatte weer over ditjes en datjes gelukkig begreep me zusje me en heb ik haar op tijd kunnen waarschuwen voordat haar het zelfde zou overkomen.
C: gaan jullie naar marokko dit jaar ?
N: ja we vertrekken over 4 dagen
C: hee leukk wij pas over een week.
N: ja lieffie, we gaan wel met het vliegtuig met de kleintjes 3 dagen in de auto is niet te doen
C: hahaha nee inderdaad beter vliegtuig, wij ook!
Na ongeveer een uur zette ik chaima thuis af en reed richting huis, ik bekeek mijn telefoon en zag dat ik geappt was door "hubby 💍"
I: hee lieverd de twins slapen al heb ze in bad gedaan en ze in hun bedje gedaan ze hielden hun ogen niet meer wakker, kun je langs AH gaan en pizza's halen en paar redbulls dan houden we movie night samen kom snel naar huis ik miss je :(( xx ilias
Awhhh mijn mannetje ik ben Zo gek op hem.
Ik appte hem eerat terug en reed daarna naar de AH
N: hee prinsjelief, ahh fijn dat ze slapen hebben wij het rijk voor ons alleen ben bijna bij de AH schatje dan haal ik lekkere dingen en kom ik. Ik missss jou ook toetie dikke kus en hou heel veel van jou x niesje
Bij de AH.
Ik haalde pizza's verschillende chips,snoep redbulls en wat chocolade en reed naar huis
Thuis aangekomen sprong ik op ilias " monster hahaha heb je gemist vrouwtje "
" hahahaha ik jou ook schatje "
Ik liep snel naar boven en nam een snelle douche deed mijn Marokkaanse huis pyjama aan en deed mijn haar in een knotje en liep naar beneden ilias had de film al aangezet en ik kroop tegen hem aan. Het was een gezellige avond totdat ik in slaap viel tegen ilias en ik wakker werd keek ik op mijn telefoon en zag dat het 02:00 was ik maakte hem zachtjes wakker en samen liepen we naar boven en we vielen meteen als twee roosjes in slaap.

Word vervolgd
Comment voor deel 50

Nisrine's lifeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu