deel 42

2.2K 83 5
                                    

Wat vooraf ging:

Net dat ik uit bad wou gaan stopte ze met huilen. "" blijf nog eventjes "" zei hij met een pruillipje "" "" vooruit "" we keken de film af en het was ongeveer half 2 we spoelde ons af en ik maakte alvast 2 flesjes klaar omdat de kindjes weer aan het huilen waren ik gaf ze de fles en deed hun speentjes in hun mond. Ik liep terug naar onze slaapkamer kroop tegen ilias aan en ik viel in slaap.

Vandaag waren mijn 2 poppetjes alweer een half jaartje. Ma sha allah de tijd is zo snel gegaan.

Vandaag zit het er dan ook echt op, we gaan gewoon weer aan het werk, maar met heeeeeel veel plezier natuurlijk!

Ik sta nu dagelijks om 7uur op dat is een routine geworden omdat de kleintjes meestal ook dan wakker worden en ilias staat dan ook op.

Het was vandaag zaterdag en ik had vandaag weer een bruidje, gelukkig in Utrecht en nog in mijn buurt ook een half uurtje rijden maar. Ik nam een douche en kleedde me aan ik trok een zwarte panty aan met een kokerrok tot over mijn knieën daar overheen trok ik een Marokkaanse tuniekje aan in het licht roze waarop met sierlijke letters stond '' nisrine for layla ziana '' gister avond ben ik snel naar Den haag gereden om de jurken van mijn bruidje te halen want onze zaak is in Den haag.

Ik liep naar mijn werk kamer en deed alle benodigde spulletjes in mijn grote koffer. Daarna begon ik mezelf op te maken ik deed een rustige oog look en een zacht roze kleurtje op de lippen.

Mijn kindjes gaan vandaag naar oma toe, vanavond haalt papa ze op.

Ik had ze gisteravond al in bad gedaan dus nu alleen verschonen aankleden en flesje geven, Emir was als eerst wakker dus ik verschoonde hem. Deed een donkerblauw joggingbroekje aan me een wit t-shirt "" mama's boef "" deed wat goedemorgen zwitsal in zijn haartjes en bracht hem alvast naar beneden naar ilias waar hij de fles gaf. Daarna ging ik naar mijn prinsesje en ik verschoonde haar ook, ik deed ook een roze joggingbroekje aan met een wit t-shirt waarop ook stond "" mama's boef "" ik vond het altijd geweldig om de twins hetzelfde te kleden. Ik vulde ieder zijn eigen luier tas en bracht eerst liyana naar beneden gaf haar de fles en daarna konden ze even in de box spelen.

Daarna liep ik terug naar boven ruimde alles op, maakte ons bed op deed de ramen open en pakte de koffers en liep naar beneden. Ik stopte alles in de auto en liep terug naar binnen

Een tweeling hebben is soms echt zwaar vanwege alle spullen sjouwen. 2 maxi-cosi's en dan nog de grote kinderwagen + ieder zijn eigen luier tas en mijn eigen spullen gelukkig reed ilias met me mee en zou hij de kinderwagen daarheen brengen en hij zou ilias mee nemen.

ik pakte wat snacks uit de voorraad kast en stopte het in mijn tas, we zouden ontbijten bij mijn ouders.

De mannen waren al vertrokken en ik sloot alles af en liep met mijn prinsesje de deur uit.

In de auto zette ik haar vast voorin en reed richting mijn ouders.

Het was precies 8uur toen ik bij mijn ouders aankwam.

Bracht de spullen naar binnen en we gingen gezamenlijk ontbijten.

Ik vond het toch wel even moeilijk om mijn dropjes achter te laten, ook al is het bij mijn ouders ik ben zo gewend om met ze te zijn de hele dag om stiekem even te kijken bij de deur wanneer ze lekker aan het slapen of spelen zijn.

Ilias was na het eten meteen vertrokken naar zijn werk ik bleef even zitten tot half 10 en vertrok richting Souhaila mijn beste vriendinnetje die volgende week gaat trouwen samen met mijn neef badder woeeehoee, ik voel me vereerd want ik mag haar die dag als ziana gaan omtoveren!

Ik nam afscheid van mijn poppetjes en afscheid van mijn ouders.

Liep richting mijn auto en scheurde weg richting souhaila.

Nisrine's lifeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu