Deel 35

1.7K 84 12
                                    

Wat vooraf ging:
deed mijn gebed en viel daarna in de armen van mijn liefste man in slaap, morgen zouden we een dagje winkelen in brussel en s'avonds langs mijn broer schoonzus en neefje om daar te eten dus op naar morgen .. Maar word het morgen wel zo gezellig als nisrine denkt .. Dat houd ik nog even geheim

de volgende morgen had ik alweer een misselijk gevoel nog erger dan gister, ik weet niet wat ik hiervan moest denken ik keek ilias aan en hij was helemaal in dromenland en ik wou niet dat hij zich zorgen gaan maken ik denk dat ik gewoon een griepje heb opgelopen. Ik stond op en voelde me duizelig worden en hield snel de muren vast en ging voor over hangen kort daarna rende ik met alle snelheid naar het toilet want ik begon met overgeven ik vond mezelf nu wel eng worden ? Zou ik zwanger zijn .. Hoelang all ..
Nee nisrine schudt die gedachten van je af je bent niet zwanger fluisterde ik mezelf toe, de misselijkheid verdween niet en ik besloot te gaan douchen deed mijn Marokkaanse huisjurk aan en met een handdoek om mijn haar gewikkeld kroop ik het bed weer in maar al snel kon ik er weer uit ik rende naar de wc en gaf over voor de tweede keer dit keer was ilias wakker geworden door mij en hij schrok zich kapot " liefje, gaat het "
" nee ilias dat zie je zelf ook wel tochhh " " hee damee rustig aan hoor ik vraag het je alleen " " ik ben aan het spugen en je vraagt doodleuk of het gaat " " ben je ongesteld Ofzo dat je zo tegen mij doet? " " ik wil naar huis ik voel me totaal niet goed " " ja ik ga me effe opfrissen dan gaan we goed "
Ik begon zomaar ineens te huilen toen ilias de douche uitliep
" schatjee, waarom huil je ? "
" sorry ik weet het niet "
" we vertrekken nu, ik bel straks je broer af je gaat lekker uitrusten en uitzieken vandaag "
Ik knikte we gaven beneden onze sleutel af aan de receptie en reden vol snelhei naar huis ik was de hele reis misselijk, wat is dit toch? Ik heb vaak genoeg een griepje te pakken gekregen maar zo erg ?
Thuis aangekomen maakte ilias een soepje voor me en warme thee tilde me op de bank en deed een dekentje over me heen en gaf een kus op me voorhoofd " schatje ik ga even boodschappen doen, niet verplaatsen hier blijven zitten vandaag doe ik alles oke? "
Ik vond het superlief dat hij zo bezorgd was en de ene kant ook wel lekker dat ik vandaag even niks hoef te doen, ik had mijn soep gedronken en niet veel later kwam die eruit, ik liep heel voorzichtig naar boven en liep naar mijn kast ik had vorige week voor de grap een zwangerschap test gekocht en die zou ik nu maar even beter kunnen testen, na een halfuurtje piepte de clearblue test met 2 donkerblauwe streepjes ik pakte de achterkant van het doosje en er stond 2 streepjes = zwanger, ik draaide de clearblue test en zag dat er stond " zwanger 3-4 weken " wooow ik sloeg mij handen voor mijn mond oh my god ik heb gewoon een klein wondertje in mij groeien ik wou het op een speciale manier aan ilias vertellen dus ik belde hem even op
N : hee schat
I :hee lieverds
N : kun je even langs mijn ouders gaan en daar die laatste 3 dozen halen ?
I : tuurlijk schatje ik heb trouwens yassir afgebeld
Ik hing op en liep snel naar de keuken ik keek op mijn telefoon en had precies 1.5 uur ik maakte en cake de helft was roze en de andere helft was blauw binnenin deed ik een klein baby'tje die altijd in die surprise eitjes zitten en toen ilias thuis kwam had ik mezelf een beetje gefatsoeneerd en riep hem bij me
" illiee kom is "
" kom eraan toetie "
Toen hij naast me zat knuffelde ik hem en gaf hem een lange kus
" wil je stukje taart voor me pakken "
" alleen omdat jij mijn vrouwtje bent "
Ik liep snel achter hem aan en hij sneed de taart en toen hij de binnenkant zag begon hij bijna te huilen " gefeliciteerd papa ilias "
" waaattt nisrineee je maakt me zoo blijj "
De gehele avond waren we al aan het fantaseren over onze kleine ini mini baby, met die gedachten vielen we ook al gauw in slaap

Goodnight
Word vervolgd
Comment voor deel 36

Nisrine's lifeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu