Deel 5

3K 140 12
                                    

Wat vooraf ging:
We appten nog even veder en belde daarna souh en vertelde haar alles en ze was heel erg blij voor me en daarna appte ik nog met inaya over hoe en wat en daarna ging ik lekker slapen stelde me wekker in en viel in dromenland met Ilias in mijn gedachten.

De volgende morgen werd ik wakker en liep meteen naar de douch en ging heerlijk douchen, stijlde mijn haren en deed me make-up en stopte wat make-up spulletjes in me tas spoot parfum op en deed een zwarte skinnyjeans aan en vouwde de onderkant op, deed een witte blousje aan en stopte m in me broek en een felroze colbert, deed mijn adidasjes aan en ik was ready to go .. Altans dat dacht ik pakte me zwarte pumps en gooide die eerst even in me auto voor straks als ik Ilias ga zien. Ging beneden lekker ontbijten en vertelde me moeder dat ik met inaya zou gaan en daarna zou ik met souh gaan.
Ik keek even op m'n tel en Had een appje van ilias en inaya.
Opende eerst inaya
Ik belde haar en zei dat ik nu zou vertrekken naar haar.
Daarna opende ik het gesprek van ilias en mij.
I : hee prinses hoelaat ben je ongeveer klaar met je nichtje?
N : hee schat, ik stap nu me auto in en vertrek naar haar uhm ik denk dat we rond 3uur klaar zijn waar wil jij heen gaan ?
I : is goed liefje rijd voorzichtig, wil even naar ikea gaan en naar woonplaza in Amsterdam ik pik je op als je me adress stuurt waar je bent
N : is goed schatje, ik breng eers me nichtje en daarna spreken we ergens af ik ga nu spreek je later kus
I : is goed vrouwtjeinou spreek je straks hou van jou
Drukte het gesprek weg en reed naar inaya.
Daar aangekomen bleven we even met me tante en daarna reden we naar Rotterdam en gingen we daar even lekker drankje doen en hapje eten we gingen even bijkletsen over alles wat gaande was en vertelde alles over Ilias en ze was heel erg blij voor me in de auto maakte inaya me een beetje op en deed ik me hakken alvast aan zei tegen ilias dat hij me moet halen bij de ah waar ik hem heb ontmoet zette inaya af en ze wenste me veel plezier.
Parkeerde me auto en spoot extra parfum op en zag ilias al en liep op hem af, hij gaf me een kus en gaf m een knuffel we stapte zijn auto in samen reden we naar Amsterdam hij pakte me hand en zei " ik hou van je nisrine " keek hem aan en zei " ik ook vAn jou schatje "

Word vervolgd
Comment voor deel 6 ( vanavond in sha allah )

Nisrine's lifeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu