Deel 40

1.9K 92 6
                                    

Wat vooraf ging:
ik ging mezelf boven opfrissen een lekkere warme douche samen met ilias daarna trok ik me pyjama aan en gingen we samen alle cadeautjes uitpakken het waren super schattige pakjes en schoentjes. Morgen zou ik alles in de kasten stoppen en sorteren we liepen naar boven en gingen samen naar boven, tijd om te slapen het was een geweldige dag op naar morgen!

Vandaag ben ik precies 32 weken zwanger en had vannacht gedroomd dat ik zou gaan bevallen, ik had al een luiertas klaar gezet met wat kleding voor mijn wondertjes, ilias was vandaag vrij. Ik stond op met erge buik kramp en liep met een hand in mijn zei naar beneden, " schatje schatje, gaat het ? " " jjawel lieverd heb alleen buik krampen " " je gaat niks doen vandaag begrepen " yess sure meneertje " het was inmiddels 1uur ik had even lekker uitgeslapen. Om 3uur liep ik moeilijk weer naar boven en nam een heerlijk warm bad deed er een bruisbal in en genoot ervan ik keek vol trots naar mijn grote buik " mama kan niet wachten tot jullie er zijn " alsof ze mij hadden gehoord voelde ik 2 voetjes tegen mijn buik aan trappen, ik moest lachen want het leek alsof ze met me wouden communiceren. Nadat ik lekker mezelf een rust momentje had gegeven in bad stond ik op ik trok een jogging pak aan en liep naar beneden, ik kreeg spontaan heftige weeën en voelde dat ik helemaal lekte vanaf onder, mijn vliezen waren dus gebroken ik schrok zo erg " ILLIIASS, me vliezen zijn gebroken riep ik zo hard als ik kon " zo snel als hij kon rende hij vanuit de huiskamer naar de trap hij tilde mij op en hij bracht me naar de douche ik verwisselde van broek, ilias had een tas voor mij gevuld en pakte de luier tas voor de kleintjes, we reden vol snelheid naar het ziekenhuis daar aangekomen hij pakte een rolstoel voor me en reed me met de tassen op zijn schouder naar Binnen, ik had een vrouwelijke gynaecoloog en ze zei dat ik een sterke meid ben, ik had 8 cm ontsluiting dus nog 2cm en dan mag ik beginnen met persen, het leken wel jaren ik ging dood van de pijn, ilias zat zo in de stress hij hield mij stevig vast en vertelde me hoe blij hij met me was " ilias bel me moeder ik heb haar nodig " zo gezegd zo gedaan mijn moeder stond binnen no time aan mijn bed " mama hoe heb jij dit gedaan " huilde ik als een kleine baby " benti sterk blijven ik ga je helpen " en ze verliet me geen seconde aan de ene kant stond ilias vol zenuwen en aan de andere kant een bijna trotse oma. Na ongeveer 4uur ben ik bevallen van een babyboy Emir en een babygirl liyana. Ik huilde van blijdschap en zelfs ilias. Mijn moeder omhelsde mij en vertelde me dat ze super trots op me was de familie kwam een voor een binnen en feliciteerde ons met de geboorte van onze wondertjes
" ma sha allah benti ze mijn mooie kleinkinderen " " shokran papa "
Ik was zo intens gelukkig ons gezinnetje was eindelijk compleet met mijn kleine prins en prinsesje.
Na 3 dagen mocht ik naar huis, door complicaties moest ik even in
Het ziekenhuis blijven. Bij de voordeur aangekomen zag ik dat het huis versierd was met blauwe/roze versiering en ilias bracht onze wondertjes naar binnen, en legde ze in de box, ik ging even lekker douchen en even ontspannen. Ik trok een Marokkaanse huisjurk aan rn ilias had gekookt ik kon wel wat vettig eten gebruiken na al dat ziekenhuis voedsel. Ik kroop tegen ilias aan en samen aten we pizza en nog meer zoetigheid ik was zo blij, we waren nu compleet met zijn viertjes ilias,ik,emir,liyana happy familly. " ik hou van jou en ben super trots op me vrouwtje alle respect voor jou " " ahh schatje hou ook super veel van jou gezegend met jullie 3tjes alhamdoulilah in mijn leven " ik wou dat dit gevoel nooit zou stopen, ik nam Emir in mijn handen en ilias nam liyana in zijn handen, we brachten ze naar hun eigen bedjes en gingen daarna ook slapen, " er staan ons lange nachten te wachten grappte ilias nog " ik moest lachen en gaf hem een kusje " slaaplekker toetie " " slaaplekker prinses "

Word vervolgd
Comment voor deel 41

Nisrine's lifeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu