Deel 19

2.3K 96 12
                                    

Wat vooraf ging:
" liefje hou van jou "
" ik ook van jou lieffie "
Hij wachtte tot ik binnen was en reed daarna weg, super lief!!
Mijn ouders sliepen al, ik liep naar de douch waste mijn make-up eraf en deed lwoodo en haalde het gebed in van de dag nadat gedaan te hebben was het tijd om te slapen voor nisrine.

Volgende ochtend werd ik heerlijk wakker en had vandaag een dagje vrij genomen ik zou gaan winkelen in Den haag met mijn moeder, zusje, inaya en mijn tante.
Mijn zusje/nichtje zouden beidden een nieuwe jurk laten maken voor mijn wedding dus we zouden voor stof gaan kijken, daarna zouden we uit eten gaan bij restaurant vandaag we dachten dat het een gezellige dag werd totdat we mijn oom en zijn verloofde opeens tegen kwamen, dat straks.
Ik stond op liep naar beneden en ging heerlijk ontbijten met mijn ouders, zusje we genoten nog van de laatste maanden, ik merkte aan mijn zusje dat ze er tot zichzelf was getrokken het is ook niet niks voor haar eerst je broer en niet veel later gaat je zus, daarom probeer ik haar er met zoveel mogelijk dingen bij te betrekken, ik nam haar mee toen ik jurken ging uitzoeken bij de ziana, en gaf haar de aandacht die je als klein zusje verdient van je zus.
We praatte over vroeger en zag mijn vader met zijn allergrootste glimlach naar mij kinken " ik ben trots op mijn 3 kinderen, zo groot hun deen en islam op de goede plek, ik dank allahsubhana'watala elke dag dat jullie mijn kinderen zijn en dat ik jullie 3 heb mogen laten op groeien tot vrome moslim/moslima's ma sha allah "
" ameen papa inou, moge allah jou ook rijkelijk belonen met all het goede wat je dagelijks voor ons doet, ik dank allah voor mijn liefdevolle ouders in mijn leven, dat ik beidde nog heb alhamdoulilah "
Ik liep naar boven trok een lange grijze rok aan met een zalmkleurig blousje zalmkleurige schoentjes en een witte kimono, maakte me lichtjes op en pakte si van Armani en spoot hem op, pakte me tasje deed er alles in inclusief zonnebril aangezien het weer er prachtig uitzag, belde eerst even ilias.
I : hmmm vrouwtje
N : slaapkop je ligt nog op 1 oor he ?
I : ben kapot liefje wil niet opstaan
N : haha, gun jezelf een dagje in bed schatje je hebt vrij dus geniett ervan
I : als jij komt geniet ik zeker
N : ga zo rii den haag met me moeder zusje, nichtje en tante lieffie
I : gezellig hoor, veel plezier toettie als je op tijd bent kom je vanavond dan
N : uhmm zal kijken of het lukt schatje, anders morgen na werk maar hey niet boos doen he als ik niet reageer moet ook rijden en ben nu even met de dames enzo
I : is goed aapje, ja is goed schatje ben blij dat je me hebt gebeld, app me alleen als je weer terug rijdt naar Utje oké
N : is goed meneertje van me
I : hou van je prinses
N : ik meer van jou poppetje
Ik hing op en liep naar beneden stapte de auto in met mijn zusje en mijn moeder, zette koran aan en we reden naar rotterdam haalde inaya en mijn tante op en reden daarna naar denhaag, de auto zat vol maar toch gezellig, we gingen lekker winkelen en het was heerlijk weer we genoten er van en hadden de perfecte dag uitgekozen.
We liepen naar me auto en reden iets verder naar restaurant vandaag en bestelde eten
De ober kwam al aan lopen
" eet smakelijk dames "
Maakte foto's en stuurde ze naar me mannetje
N : kijk is liefje, ben mezelf aan het vetmesten
I : gahaha bsahtkoum lieffie, vetmesten mag jij wel schatje je mag heus wel wat aankomen, door mijn stress ben je nog neer afgevallen en ik wil niet dat je weer eet stoornis krijgt niesje ik ben daar bang voor
N : achh, nee niet door jou gewoon schatje heb ook weinig trek laatste tijd maar ga nu lekker eten
I : morgen ga ik jou vetmesten
N : hahahaha gekkie houvanjou
I : gek op jou prinses, hou meer van jou en doe ze de groetjes van me, rijd voorzichtig straks
N : groetjes terug lieffie, doe ik xx
" jullie krijgen de groetjes van ilias "
" groetjes terug riep iedereen "
We aten lekker met ze alle en kletste over van alles
Tot ik vanuit mijn ooghoeken opeens een bekend gezicht zag .. Deed alsof ik niemand zag en ging door met praten tot mijn verbazing had zijn nieuwe vriendin al een buikje gekregen.
Ze keek ons vies aan en ik keek haar met mijn vieste blik terug aan
Inmiddels had iedereen de 2 al gezien, we besloten om weg te gaan en even uit te waaien op het strand in Scheveningen.
" Ik dacht in mezelf na, ik zie hem elke keer lijkt alsof hij me achtervolgt .. Het ergste nog hoe mijn tante en mijn nichtje ermee dealen, mijn respect gaat uit naar hun "
Liep even alleen en belde ilias en vertelde hem alles, hij vertelde me liefjes dat ik ze moet steunen en dat het goed is dat we zijn weggegaan.
We reden naar Rotterdam en bracht mijn tante, nichtje thuis, was inmiddels al 8uur voordat we in Utrecht zouden zijn zou het 9 uur half 10 zijn.
Onderweg speelde het liedje " ayemma inou - temsamani " zich afs het lied deed me altijd denken aan mijn oma allahirahmaa, hield me tranen in. En reed rustig verder
Back in Utrecht brachten we alles naar binnen deed een chil outfit aan en ging lekker theetje drinken met mij ouders,zusje we lieten mijn vader onze gekochte spulletjes zien, ik appte ilias even snel
N : vandaag gaat niet lukken, ben net thuis morgen na werk eten we samen, ik ga bidden en dan slapen kus
Niet veel later kreeg ik een appje terug
I : dacht ik al schatje, maar geen probleem slaaplekker liefstee kusje terug
Ik kon het niet laten om hem even te bellen, omdat ik het heerlijk vond om te slapen als in even met hem had gebeld.
Daarna oogjes dicht en heerlijk slapen

Word vervolgd
Comment voor deel 20

Welterusten lieve lezers
Sorry voor een laat vervolg
Dikke kus! ❤️

Nisrine's lifeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu