10. Kapitola

620 50 5
                                    

Niall:

„Nialle! Nech toho! Nejsem nemohoucí!“ napomenul mě znova.

„Já si nemůžu pomoct. Z nemocnice tě pustili teprve před pár minutami.“ Vzal mě kolem pasu a přitáhl si mě pro polibek. Snažil jsem se od něj odstrčit. On sykl bolestí pod mým dotekem.

„Zlato, nevyváděj tolik. Doktor říkal jasně; žádné sportovní aktivity, nic při čem by se ti musel zrychlit dech, protože ta rána se ti pořád hojí. Takže pochopitelně žádný sex. Budeš to muset vydržet.“ Napomenula ho jeho matka, když mu dávala nějaké věci do kufru.

„Mami! Vždyť nic takovýho nedělám. Myslim, že něčeho takovýho bych si všimnul.“ Otevřel mi dveře od auta a já si nasedl. Byla sobota odpoledne a já u nich přespím, abych se ujistil, že mojí lásce nic nechybí. Sedl si vedle mě a mohly jsme vyrazit.

--

„To nemyslíš vážně, Nialle! Já nevěděl, že si mě přišel mučit.“ Zayn ležel na posteli a já se na něj jen nevěřícně otočil.

„Co dělám? Jen jsem se převlékl do něčeho pohodlnějšího.“ Koukl na mě, jakoby to bylo úplně jasné.

„No… a zrovna, když nemůžu nic dělat, tak se převlíkáš přímo přede mnou.“sednul jsem si vedle něj na posteli.

„A co by si chtěl dělat?“ vzal jsem ho za ruku. On si sednul a narovnal se.

„Zkus hádat.“ Pohladil mě o tváři a pomalu se začal přibližovat. Koukal jsem se do jeho očí, a všechno ostatní se mi vypařilo z hlavy. Jediné, co teď vnímám, je Zayn a jeho dotek. Zavřel jsem oči a malý prostor mezi námi rychle zmizel. Když se naše rty spojily, zase jsem mohl cítit všechny ty ohňostroje uvnitř mého těla. Ruce se mi proplazily za jeho krk a přitáhly si ho blíž. Za pas si mě nadzvedl a posadil na klín. Přejel jsem mu jazykem po spodním rtu. Trochu se odtáhl. Naše čela se stále dotýkala.

„Hele, neber mi mojí dominanci.“ Usmál se.

„Neberu, ale byl jsi dva týdny v kómatu. Tvoje rty mi až moc chyběly.“ Znovu  jsem spojil naše rty. Tentokrát se spolu začali jemně pohybovat. Bylo to jako pomalý, romantický tanec. Znovu jsem se zkusil dostat dovnitř. Ihned mě vpustil. Naše jazyky spolu začali bojovat o zmiňovanou dominanci a já mu jí poslušně všechnu nechal. Ta chuť mi chyběla. Ten dotek mi chyběl. Nemůžu uvěřit, že jsem ho neztratil. Prsty jsem mu zajel do vlasů. Co bych bez něj dělal? Přitiskl si mě k sobě, co to šlo, a polibek stále nepřerušoval. Najednou někdo vešel. Rychle jsme se od sebe odtrhli.

„Za prvé je večeře a za druhé mít sex nesmíš, Zayne. A než ho zase budete moct mít, tak to chvíli potrvá, tak ho nedráždi, Nialle.“ Doniya stála ve dveřích. Vykulil jsem na ní oči.

„Cože? My ještě neměli ani svoje poprvé.“ Koukl jsem se na Zayna pak zpět na ní.

„Promiň, ale to video na YouTube nasvědčovalo něčemu jinýmu. A když jsem se Zayna ptala, taky nic nepopřel.“ Pokrčila rameny a odešla. Otočil jsem se na Zayna.

„Takže my už to máme za sebou?“ poškrábal se za hlavou.

„Ona mě zná jako kluka, co na to moc nečeká. Nechtěl jsem jí to kazit. Nezlob se, prosím.“ Přejel jsem mu rukou po hrudi až k pasu. Nahodil jsem nevinný výraz.

„Ale já se na tebe nezlobím…“ sjel jsem ještě níž a stiskl mu jeho rozkrok. „… ale za tohle ti z dnešní večeře udělám peklo.“ Usmál jsem se, vstal z něj a za ruku ho odtáhl do kuchyně. Vyděšeně mě následoval.

Vše, co ti nabízím, je moje láska k tobě [Ziall]Where stories live. Discover now