1.Inceputul comediei

10.3K 422 119

In padurea cu alunea aveau casa 2 pitici ....

Slendy : Ok , tu canti sau povestesti ? Nu oricum nu ma intereseaza pt. ca ai gresit totul de la inceput !!
Eu : Nu ma mai intrerupe NAMILA DE 4 METRI !!! Ce am gresit ? Casa ta nu este in padure ?
Slendy : Ba da ...... DAR NU CU ALUNE !!!! Casa mea este intr- o padure intunecata unde picior de om nu are curajul sa calce , unde pe crengile copacilor stau atarnate intestinele victimelor mele iar cand bate vantul le poti auzi tipetele pline de spaima ....
Eu : Hahahaha !!!!
Slendy : De ce mai intrerupt ? Ce este asa de amuzant ?
Eu : Sa mor daca nu am vazut decat alune !! dar lasa fie ca tine :)))) !
Slendy : Si apropo .... ce mama dracului e cu aia 2 pitici ? Chiar tu ai spus ca sunt o namila de 4 m .
Eu : Eu ultima data cand te-am vazut erai in scutece , cine ar fii crezut ca te vei face cat turnul Eifel ? Si cu atat de multe tentacule zici ca sau f*tut la un loc toate bestiile cu cozi din Naruto si te-au facut pe tine !
Slendy : Ce ai zis adineaori ?
Eu : Ce ? Nimic ..... tu te iei ca prostu dupa mine ?
Slendy : Ai zis ca sunt prost ?
Eu : Cine ? Eu ? Nu vezi ca teai facut singur ?
Slendy : Eu ?
Eu : Da tu !
Slendy : Tu ?
Eu : Da eu ! NU TU !!!!
Slendy : Care tu ? Nu stii ceva sunt incurcat laso balta !
Eu : Ok ! O idee buna . Daca nu mai ai si alte plangeri as dori sa continui povestea .
Slendy : Bine pai , trecand peste faza cu padurea ta cu alune si pitici mai este o gresala .
Eu : Ce ??!!
Slendy : Pai ai spus ca in casa locuiesc doar 2 . Era bine sa locuiesc doar eu si inca cineva , dar din pacate locuiesc cu 6 meschini care mai decare .
Eu : Adica , cu cine ?
Slendy : Cu scumpii si dragii mei copii ( sunt inca virgin deci este ca o metafora spunand ca sunt ai mei , dar cam eu am grija de ei in tot si toate deci am tot dreptul sa spun ca sunt ai mei ) :
sa incepem cu L.Jack - ii plac foarte mult dulciurile in special acadelele dar.... cred ca si genul celalat de " acadele " pt. ca are o fata destul de excitata atunci cand ii cumpar una de la magazinul de dulciuri din coltul strazi ..... OMG ! ce tocmai am zis acuma ma face sa am o discutie destul de lunga cu el despre viata sexuala ... in fine sa continuam
Jeff- arata ca o fata avand in vedere ca are parul lung pana la umeri , dar in rest este un iubitor de cutite are o colectie in vitrina , nu mai zic ca fata lui esti mutilata si ca alearga ca un dobitoc noaptea dupa victime iar cand oboseste alearga cu limba scoasa de zici ca vrea sa violeze saracul om nu sa- l omoare indiferent daca e barbat sau femeie ( eu cred ca deasta ii prinde atat de repede ca atunci cand oboseste si victima si se uita in spate sa vada daca il mai urmareste si ii vede moaca aia a lui de violator obosit face saracul om stop cardiac instantaneu )
Benn - Este un obsedat de jocuri video de tot felul .. nai cum sa castigi impotriva lui , dar cateodata imi fac griji pentru el , intr-o seara pe la 2 pm. am auzit niste zgomote ciudate din camera lui si mam dus sa verific . Si ce sa vezi se juca Counter Strike cu sonorul dat maxim , mam uitat mai atent la el si ziceai cal posedase satana cand iam scos PC din priza si iam zis gata la somn sia rotit capul 360 de grade si a spus cu o voce ca din alta lume NU AR TREBUI SA FACI ASTA , atunci intr- o fractiune de secunda mam pisat pe mine si mam dus inapoi in camera iar dimineata stateam intr-un colt si plangeam ghemuit !!
Sally - este o copila draguta care se joaca cu ursuletul ei mai tot timpul
E.Jack - este un adevarat mancator de rinichii o data bagase 4 rinichii de o data si ia inghitit fara sa mestece
Ticci Toby - este un prost !
Eu : ZzZzZzZz !!
Slendy : AI ADORMIT !!!!!
Eu : Ha ? Ce ? A da Slendy cu cine ziceai tu ca locuiesti ?

EI BINE SPER CA VA PLACUT PRIMA PARTE :)))
VOI PUNE SI CAPITOLUL URMATOR TOT AZI DACA AM TIMP DACA NU MAINE VAM PUPAT PAA !!!!


FUN CREEPYPASTA :)))Citește această povestire GRATUIT!