~14~ Yoshiko Pietro

360 19 2
                                    

Uběhlo pár dní a s Dickem jsme se strašně sblížili. Dokonce jsme spolu začali i chodit a to jsem zatím žádný vztah nechtěla. Chodívali jsme s Caitlin ven, skoro vůbec žádná párty. Skoro. Prostě posledních 14 dní bylo neuvěřitelných. Hrozně jsem si je užila. A jsem ráda, že mám za přítele právě Dicka. Dneska jsem se s ním domluvila, že mu řeknu něco o sobě, protože ho už začínalo štvát, že jsem tajemná ohledně mé minulosti. Je 13. hodin a už tu měl být.

Kde sakra je? pomyslela jsem si a jako by mě slyšel, zazvonil zvonek. "Pojď dál!" křikla jsem z kuchyně a lila vodu do šálků s čajem.

"Ahoj, zlatíčko. Tak jsi připravená?" objal mě. Souhlasně jsem kývla, políbila ho a donesla šálky do obýváku na stůl.

"Takže.. Nevím vůbec kde začít." znervózněla jsem a upravila si vlasy. "To nevadí, začni kdekoliv." pohladil mě po zádech a já se k němu chvíli tulila.

"Jsem připravená." rozhodně jsem řekla. "Dobře." přikývl a nahodil úsměv.

"Asi ti první řeknu to, že Gigi není mé pravé jméno. Začala jsem si tak říkat, protože se stydím za to vlastní." začala jsem a on mě přerušil. "Nepřerušuj mě prosím." šeptla jsem a pokračovala:

"Nesměj se, ale doopravdy se jmenuji.. Yoshiko Pietro a to jen pro to, že moje matka je Japonka a otec Ital. Strašné že?" přestala jsem a podívala se na výraz mého přítele. "Ale prosímtě, tak strašné to není, já se jmenuji Dick." a usrkl z horkého šálku čaje.

"Moji rodiče se poznali v Itálii, když tam matka byla na dovolené, no a pak se za ní přistěhoval sem do Toby. Žiju tu od malička. Když jsem měla 16, našla jsem si přítele. Byl o rok starší. Později se ukázalo, že je celkem závislý na drogách, ale prvně to nebylo tak strašný. Byla jsem mladá, hloupá, chtěla jsem to zkusit taky, protože jsem se bála, že mě opustí. Vážně jsem ho milovala. Jmenoval se Marcus.
No a pak jsem do toho taky spadla. Každý den jsem ze začátku hulila trávu, kvůli ní mě i vyhodili ze školy, protože mě našli, jak v hodinách kouřím na záchodkách. Rodiče se mě zřekli. Oni nenáviděli mě, já nenáviděla je.
Naše závislost začala být čím dál tím víc horší. Až teď si uvědomuji, jak hrozné to bylo. Každý den jsem šňupala, vymetla jsem za noc i 5 barů. Byla jsem hrozná party girl. Pak jsem začala být tak trochu emo. Byla jsem vážně drsná." smála jsem se a pokračovala:

"Z blonďaté jsem se stala černovlasá. Když mi bylo 18, Markus mi sehnal práci. Líbila se mi. Dělala jsem to, co se mi líbilo a za peníze. Bylo to vážně skvělé. Udělal ze mě špinavou děvku. Z mé práce si bral 60% peněz. Kupoval si za to drogy. Já taky. Ze začátku mi ta práce vyhovovala, ale pak mi vadila. Marcus mi vyhrožoval, že mě opustí a ze mě se stane troska. Jen on mě držel naživu. Nezvládla bych se jít ani léčit. Alkohol, drogy,.. Všechno to bylo na denním pořádku. Ale v den mých 18. narozenin mi chtěl dát dárek. Prej ten den jsem nemusela "pracovat". Byla jsem ráda, že celý den strávím s mým milovaným. Prej ten den si nevezmeme žádnou drogu, žádný alkohol, nic. Budeme čistí a šťastní. Ale on to nevydržel. Ještě v tu noc mě znásilnil. Nechtěla jsem to. Nenáviděla jsem ho za to. Byl úplně mimo.." ještě jsem ani nedořekla a rozbrečela jsem se.

"Dicku , zlato, jsem hrozně ráda, že tě mám." brečela jsem mu na rameni.

__________________________________

˙ Konečně část, na kterou jsem se těšila od začátku příběhu ♥

˙ Omlouvám se, že jsem to tak přerušila, ale jsem zvyklá psát okolo 500 slov, protože se mi to zdá tak akorát a myslím, že kratší části se čtou lépe, než delší.

˙ A ještě se omlouvám, že je tak dlouhý odstavec, ale ono to prostě nešlo rozdělit.

˙ Jsem hrozně moc ráda za růst čtenářů. Je neuvěřitelný, že někdo něco takového čte. Moc vás miluju ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

-Claire ♥

Your DADDY?! Idk |cz #dokončenoWhere stories live. Discover now