~9~ Have u got a baby?!

482 20 7
                                    

*Další den ráno*
"Doprdele, kde to sakra jsem?!" byla moje první věta, když jsem se probudila po rušné párty. Pořádně jsem se rozhlédla po pokoji a uviděla jedinou známou věc- Dicka. Ležel hned vedle mě.

"Ehm." odkašlala jsem si, ale on se neprobral. "Kašlu na to." řekla jsem si, odkryla se a zjistila, že jsem nahá. "Panebože!" zaječela jsem a Dick se jen obrátil na druhou stranu. Šla jsem hledat své oblečení, nikde nebylo! "Asi jsem ho nechala u Chosého, když jsem tancovala u tyče. Sakra. A teď jsem asi v bytě u Dicka. Do háje!" panikařila jsem a začala mu prohledávat skříň a doufala, že najdu něco na sebe.

Měla jsem toho dost, tak jsem si oblékla jeho čisté trenky a nějakou tmavou mikinu, která voněla po aviváži. Dick se pořád neprobral, tak jsem si šla udělat hygienu do jeho koupelny. Dokonce jsem si půjčila i jeho kartáček na zuby, pak si sepla vlasy gumičkou a šla rovnou k ledničce.

"Hm, nic moc." ohodnotila jsem ji a radši zůstala bez snídaně. Do sklenice jsem si nalila vodu z kohoutku a šla se dívat na televizi.

"Konečně!" řekla jsem, když jsem uviděla ve dveřích Dicka, který byl jen v boxerkách. "Ahoj zlato, to druhé číslo si pořádně rozjela!" řekl mi a já jen vykulila oči. "Jaké..jaké druhé číslo?!" zkřivila jsem obočí. "No jak by jsi se asi dostala do mého bytu? Musíme si to ještě zopakovat." nabídl mi a já mu vrazila facku.

"Promiň." omluvila jsem se mu po chvilce a dodala: "Já si totiž po té trojce nic nepamatuji, a nenávidím tento pocit." sdělila jsem mu se psými oči, aby mi do detailu řekl, co se pak stalo.

"Takže," zasmál se a já do něj žduchla, aby pokračoval. "Pak jsme si šli ještě na chvíli zapařit, ty jsi se vrátila zpět k tyči a všichni kluci má tebe byli děsně nadržení. Nabízeli ti drinky, trávu, jen aby jsi s nimi mohla spát, pak jsi byla tak moc sjetá, že jsi nakonec šla ještě se mnou. No a tohle číslo bylo lepší než ta trojka, protože se mnou jsi se pořádně odvázala. Dokonce jsi chtěla BDSM, jenomže tohle já tak trochu nevedu. Ale musím říct, že po té noci mě pořádně bolí penis." smál se tak moc, že to museli slyšet i ti pod nama. "Panebože, tohle se nemělo stát." řekla jsem svůj názor a z noci, kterou jsem si pamatovala jen z půlky, se mi udělalo tak moc špatně, že jsem musela běžet na záchod a vyzvracet ten divný pocit.

"Je ti něco?" přiběhl s těmito slovy ustrašený Dick ke mě. "Nene, v pohodě, díky.. Jen.. Ta noc, vzpomněla jsem si na něco, co se mi už kdysi dávno stalo." vysvětlila jsem mu a poprosila, jestli si můžu jít vyčistit zuby. "Samozřejmě. Můžeš si půjčit můj kartáček." mile mi nabídl a já se tvářila, jako by jsem to už neudělala.

"Nepotřebuješ ještě něco?" zeptal se mě, když jsem už byla hotová. "Ne, moc díky. Za všechno, ale už budu muset jít. Moje dcera na mě čeká sama doma." rozloučila jsem se s ním a on chytl záchvat smíchu. "Tak ten byl dobrej!" smál se. Nadzvihla jsem obočí, čemu se tak směje. "Celou noc byla sama. Beze mě. Má teprve rok a půl. Musím za ní, potřebuje mě." najednou se ze mě stala starostlivá matka.

Vyšla jsem v jeho mikině a trenkách ven z bytu a on na mě ještě zakřičel: "Takže ty máš fakt dítě?"

"Bohužel, ale nekrič tak moc, prosím!" šeptla jsem a pokrčila rameny.

__________________________________

˙ Hrozně moc děkuji za votes ♥ ale bohužel přání u minulé části jste mi nesplnili :/ doufám, že aspoň u téhle jo(:

˙Jinak si hrozně moc vážím mých čtenářů! I když jich je podle někoho málo, jsem ráda za každého z nich :)) děkuji děkuji děkuji ♥ ♥ ♥

˙ Jinak na obrázku je Dick ♥ bude ve více částí, takže jsem mu "ztvárnila" představitele, jehož pravé jméno se dozvíte na nedlouho, až bude napsaný v "postavách". A jestli tohohle krasavce někdo zná, může mi napsat do komentářů jeho jméno, a tím bych mu věnovala další část ♥

˙Hrozně moc vás miluju ❤

-Claire

Your DADDY?! Idk |cz #dokončenoWhere stories live. Discover now