~7~ Homo party?

506 23 0
                                    

Malá spokojeně spinkala. Chvíli jsem stála u její dřevěné postýlky a zírala na ní.

"Je tak krásná.. Škoda, že se jen narodila mně. Zaslouží si mnohem lepší domov." smutně jsem vzdychla nad malou holčičkou. Upravila jsem si vlasy a šla si udělat ještě jeden čaj. Hrozně jsem se nudila. "Mohla bych navštívit Chosého." napadlo mě, ale v tu chvíli mi došlo, že už je asi s tím svým klukem a já bych tam rušila. Podívala jsem se na mobil a nic. Žádné nové zprávy. Žádné hovory.

~o 14 dní později~
"Chosé, ta párty je vážně super!" zvýšila jsem hlas na kamaráda. Jsem ráda, že dodržel slovo a aspoň v jeho bytě uspořádal seznamovací párty. "Jo, mimochodem, je načase, aby jsi se seznámila tady s Ollym." vyrušil mě z mého přemýšlení Chosé. "Těší mě." řekla jsem s nezájmem. "Mě taky, Gigi. Mimochodem- máš hrozně roztomilou holčičku! Už jsem ji dávno viděl na chodbě a nemohl jsem se jí nabažit." vychvaloval mi dcerku. "Eh.. Jo, díky." a radši odešla na malý "parket" uprostřed velkého obýváku.

Konečně jsem si mohla zopakovat svoje teenage léta, kdy jsem jako mladá, už zkušená, zdrogovaná holka tančila u tyče v jednom místním baru. Pamatuju si jen, že tam chodili dost nechutní chlapi. Tady to ale bylo lepší, žádní šikmoocí,... A doufám, že né teplí!

Na větším stole u kuchyně se válely nějaké flašky s alkoholem. Jednu jsem si vybrala a hrozně moc se napila. Chtěla jsem být rychle opilá a už si s někým užít. Vůbec jsem teď nemyslela na mou dceru. Ta mě teď nezajímala.

Chvíli jsem jen tak tančila s flaškou v ruce a čekala, až alkohol zapůsobí. Po chvíli jsem stoupla na nižší stolek uprostřed obýváku, kde se to celé odehrávalo. Byla jsem štěstím bez sebe, že je tam tyč. Jako menší jsem chodila na pole-dance, takže jsem uměla nějaké ty kousky.

Chvíli jsem se u ní jen tak hýbala, pak mě zaujala pozornost cizích kluků. Tak jsem si sundala crop-top a tančila jen v legínách a černé podprsence, která stěží zakrývala bradavky. Dost mě překvapilo, že tam byli samí kluci. Já byla asi jediná holka, ale to mi vůbec nevadilo.

Mužská pozornost po mě začala křičet, že chtějí víc. Už měli něco v sobě. Pár jich bylo opilejch, pár zhulenejch, někteří ani nevěděli, že jsou na nějaké house-party.

Začalo se mi to čím dál tím víc líbit, tak jsem si svlékla i legíny. Bohužel jsem na sobě měla pouhé tanga, takže mi šlo vidět skoro všechno. Tančila jsem u tyče jako nějaká lehká děva. Vlastně jsem se tak i jednou živila, tak co si stěžuju.

Klečela jsem u tyče a roztahovala nohy. Byla jsem čím dál tím víc nadrženější.

"Kluci, já už to nevydržím. Chci vás všechny!" opile jsem křikla, když jsem slezla ze stolu. Myslím, že půl hodinová show stačila.

Pravou rukou jsem chytla jednoho kluka, který se mi fakt líbil, protože měl nádherné oči a bylo na něm poznat, že sportuje. A druhou jsem chytla nějakého random kluka, protože dneska by na mě jeden kluk asi nestačil.

"Wow! Až tak?" udiveně zvedl hlavu druhý chlapec. "Drž hubu a zaveď mě do nějakého pokoje s velkou postelí!" nařídila jsem mu a poslušně mě vedl do ložnice. Pokoj byl vybarven do červené, takže tomu dával erotický nádech.

____________________________________
˙ Wow, takže čau! Prvně se omlouvám, že jsem 14 dní nepřidala část, ale kvůli škole jaksi nebyl čas, ale teď máme volno, tak budou další části.

˙ Za druhé jsem pyšná na tuto část. 550 slov. Píšu krátké části, protože si myslím, že se čtou lépe, než dlouhé části.

˙ Všem mockrát děkuji, že tohle pořád čtete a pořád vás to nepřestalo bavit. Jsem hrozně moc ráda za těch mých pár čtenářů. Vaše krásné komentáře mi vždy vykouzlí úsměv na tváři.

- s láskou, Claire ♥

Your DADDY?! Idk |cz #dokončenoWhere stories live. Discover now