~10~ Caitlin! Omg!

415 17 2
                                    

"Panebože, fuj!" zacpala jsem si nos, když jsem vstoupila do bytu. Ihned jsem utíkala do pokoje za Caitlin a viděla to, co jsem zrovna vidět nechtěla.

"Ty ses vážně posrala?! Cait, doprdele. Jednu noc zůstaneš sama v bytě a hned vyvedeš tohle. Jsem zvědavá, kdo to bude uklízet. Polštář máš taky celý mokrý! Počkej, přinesu ti flašku." nadávala jsem a šla do kuchyně, kde jsem do plastové láhve nalila ledový čaj a zanesla ho zpátky dceři.

"Na. Pij." nakázala jsem jí a doslova vrazila láhev do pusy. Ani jsem se pořádně nenaděla a Caitlin měla celou láhev vypitou.

"Asi jsi měla fakt hlad." dořekla jsem a potom následovalo obrovské říhnutí. "No ty vole! Posereš se a teď tohle?! Na to už vážně nemám nervy. Pojď, jdeme!" vzala jsem jí do náruče a láhev s sebou. Nezajímalo mě, že je špinavá, smrděla,.. Ale už jsem jí doma nechtěla.

Nezapomněla jsem si vzít mobil a peněženku a utíkala o pár pater níže.

----------------

"Jo?" otevřel rozespalý Olly. Neváhala jsem a chopila se šance. "Ehm, čau. Hele, prosímtě, potřebuji od tebe, aby jsi mi pohlídal tady dceru. Musím si jít něco důležité vyřídit, a tady- flaška. Kdyby měla hlad, jo? Pozdravuj Chosého, pa." rozloučila jsem se s pusou na čelo s rozespalým gayem.

Vlastně jsem nic důležitého neměla, ale chtěla jsem si odpočinout. V peněžence moc peněz nebylo, ale i tak jsem se rozhodla jít nakupovat.

Šla jsem do Douglasu pro nový parfém, protože ten můj už došel. Do parfému jsem vždy investovala, takže i dneska jsem si vybrala Chloé Eau de Parfum. Byl dokonalej, už jednou jsem ho měla.

Pak jsem si šla koupit pár svetříků, také nové spodní prádlo a nezapomněla jsem na novou peněženku.

Navečer jsem se unavená vrátila zpátky do toho zaprášeného bytu a rozhodla se pořádně prospat.

____________________________________

˙ 300 slov.. Mooooooc se omlouvám, ale vůbec nemám čas psát, samozřejmě, že vám to vynahradím ♥ ale dneska v noci jsem se aspoň dokopala k tomu, napsat další malou část. Stálo mě to nervy a pot, tak doufám, že ty 3 stovky slov stojí za to 'D

˙ To, co jsem psala u minulé části pořád platí!! Napište mi, jak se jmenuje představitel Dicka a věnuji vám další část. ♥

-Mějte se inspirovaně! Claire ♥

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Your DADDY?! Idk |cz #dokončenoWhere stories live. Discover now