27_bolum

2.6K 45 1
                                    

Medya : Deniz :**

Sabah karnimin uzerindeki agirlikla uyandim ama kafasi karnimin uzerinde uyuyan bir adet deniz gormeyi beklemiyordum. Ben dun gecenin yine sapik fesat ruyalarimdan biri oldugunu dusunuyirdum. Ne yani artik yanimdamiydi. Hic ayrilma onsuz kaldim diye aglamalar yok muydu. Onunla olmanin dusuncesi bile guzelken ben dun gece onunla beraber olmustum.

Saclariyla oynamaya basladigimda kafasi gobegime gomulu oldugundan agxindan boguk cikan bir kac mirildanmanin ardindan ciolak bacagini bacaklarimin ustune atarak koala gibi sarildi ve yuzunu daha cok karnima gomdu. Ben onun bu haline gukup yeniden gozlerimi kapatmaya hazirlanirken " uyandigini biliyorum sen uyandiginda yeniden uyuyamazsin " dedi ve yuzunu kaldirip yuzume bakti. Yuzundeki o hosnut gulumseme icin herseyimi verirdim . O boyele guldugunde icimde birseylerin isindigini hissediyordum.

Tam ayaga kalktigimizda kapimiz ani bir sesle acildi ve karsimda gordugm bir adet ege ile ciglik atarak ciplqk bedenimi gizleme amacli yataktaki ince carsafi alip onumu kapattim . Deniz sanki ciplak degilmis gibi egeye anlamadigini belli eden bakislar yollarken ege sadece bana bakiyordu. Ardindan gozlerini yavas ca denize kaydirdiginda onlari tanistirmam gerektigini hatirladim ve " deniz bu ege kanadadaki kuzenim yardim icin yanima geldi . Ege buda deniz sevgilim " dedim ve arkama dikkat ederek odamdaki banyoya girdim. Iki erkek anlasabilirler sanirim .

Ustumdeki carsafi yere atip dusa kabinin yanina ilerledim ve isinmasi ici suyu actim. Tam aynanin karsisina gecip bedenime bakiyordum ki kapidan giren denizi gormemle bakislarimi ona cevirdim. Hala ciplakti .

Arkama gecip ellerini karnimin uzerine gecirip birbirine kenetledi ve aynadan gozlerimin icine bakti. Bakisinda fazlasiyla ozlem vardi. Ve bu icimde bir yerlere dokundu. Gozlerini benden ayirmadan boynuma yoneldi ve kucuk bir opucuk birakti. Ikimizre konusmadan bakislarimizla anlasiyorduk. Ve bu cok .. etkileyici.

Opucukle yetinememis olmali ki ici icine dili ve disleri girdiginde dudaklarimdan dokulen inlemeye engel olamadim . Gulumsedigini gerilen dudaklarindan hissedebiliyordum. Ve bu benim daha cok tahrih olmama neden oldu. Kalcami belirginlestirip ona yaslandigimda simdiden sertlesmis olan erkekligi popoma deydi ve ayni anda ikimizde inledik. Daha fazla dayanamamis olucakki beni lavabonun onune getirip egilmemi sagladi bu durimda popom disarida ve bacaklarim ayrik durdugu icin kendimi rahatsiz hissddiyordum . Amaonu hissetmeyi o kadar cok ozlemistim ki gece ile yetinemiycegimi biliyordum.

Arkamda gittikce hizlanan nefesleri beni daha fazla tahrih etti ve arkamda durmasindan yararlanarak kendimi ona hizlica ittim ve baya yuksek sesle inlemesini sagladim. "Ahh ... melis beni ne kadar tahrik ettigini bir bilsen .. sana dikunamadigim o uc sene boyunca seni dusunerek kendimi tatmin ettim ve hicbir kizla beraber olmadim ... " bunlari inlercesine soylerken gozlerim hayretle acildi ve tam arkami donup ciddi olup olmadigini soracakken dirsegiyle belime destek vererek kalkmami engelledi. Ardindan nefes nefese " o yuzden simdi ozlem giderelim. Elimde olsa seni bir hafta hic disari cikarmadan becerirdim ... hatta yapalim sunu ya aklima yatti... " dedi ve guldu.

" yavru sirtini biraz diklestirirmisin" demesi uzerine sirtimi diklestirdim ve popomun daha cok disari cikmasini saglafim ardindan popomda hissettigim aci ile ciglik attim . Ilk defa arkadan biriyle birlilte oluyorum ve bu canimi fazlasiyla acitmisti. Bir kac saniye icimden cikmadan bekledi ve aci az da olsa hafiflediginde hareket etmeye basladi. O ileri geri yaptikca acim hafifliyordu. Aci yerini zevke biraktiginda tamamen icimden cikip kendini tekrardan icime ittoginde agzimdan boguk ve bir o kadar da yuksek inleme cikti ve bu ses karsisinda denizden gelen hiriltilar artti.

Denizin son vurusu benim inlemem ve denizin inlemesiyle icimdeki sicakligi hissetmem bir olmustu. " seni .. o kadar cok .. ozledimki ..... seni seviyorum yavrum " dedi son vurusun etkisiyle inleyerek .

Birden aklima prezarvatif kullanmadigimiz gelince kocaman gozlerle denize dondum ve "prezarvatif kullanmayi unuttum deme bana deniz !" Dedim ama o sanki beni hic duymamis gibi rahat tavirlarla gulumseyip yanima geldi ve yuzumu ellerinin arasina alip " evimizde dolasan kucuk deniz ve melisler istemezmisin hayatim bence cok sevimli olurlar "dedi. Ve ben şokk...

Yani tabiki isterim ama denizin boyle bisey isteyecigini pek sanmazdim . Yani o pek baba olucak bir tip degil . Ya tamamam sevgiliyiz falan ama bilmiyorum denizi hic baba olarak canlandiramam gozumde . Deniz ve yaninda bizim cocugumuz.. hayali bile yuzumde bir gulumseme belirmesine neden olurken... gercegi... tanrim dusunemiyorum bile .

Deniz karsimda cevap bekler bir ifadeyle baktiginda ancak ciddi oldugunu yeni anlamistim . " yani hayatim ... sen cocuk isemexsin diye dusunmustum ben .."dedim . Aslinda suan verdigi tepki inanilmazdi. Agzi hafif acilmis goz bebekleri buyumustu. Evet boyle bi tepki vermememi beklemiyor olusu hrr halinden belliydi. Daha cok ciglil atip boynuna atlamami bekledigi acikti.

" bak bitanem ben senden .. yani bizden olucak herseye hazirim . Senin kucuk versiyonundan bir tane daha evimizde olmasini herseyden cok istiyorum inan bana " diyerek hu gun beni bir kere daha sasirtti.

Dudaklarimdan sadece " ah askimm... " kelimeleri dokulurken boynuna sarilip opucukler kondurdum . Bir kac dakika onu sevgi seline tuttuktan sonra birlikte banyoya girdik ve tatli tatli banyomuzu yapip isimizi hallettik.

Dantelli siyah camasirlarimi hizlica uzerime gecirip iceriye saclarimi kurutmaya giderken denizin boxerini giuisini gordum ve yanina gidip yanagina kucuk bir opucuk biraktim . Bunun karsisinda gulumseyip aymisini bana da yapti ve ben daha fazla oyalanmamak adina iceriye gidip saclarimi kuruturken deniz iceri girdi . Saclarimi kurutmak icin kafami omuzuma dayayip parmaklarimi saclarimin arasina gecirip dagilmalarini sagladim . Bitanecik sevgilim de acikta kalan boynuma opucuk kondrup dislerini fircalayip iceri gitti.

Giyinip assagiya indigimizde kizlarin ve egenin assagida oldugunu girdum. Ayni anda kafalarini cevirip bizi gorunce yuzlerindeki aaskinlik ifadesi karsisinsa denizle ayni anda kahkaha atmaya basladik.

Kizlara durumu anlattigimizda ikiside cok sevindi ve benim boynuma atlayip tebrik ettiler. Denizi de tebrik ettiklerinde onlarsan izin isteyip basbasa kahvalti yapmak uzere disariya ciktik.

Geldigimiz yer yoresel bir kahvalti yeriydi. Digrusu buranin cok yakin bir havasi vardi . Burayi gercekten begendim. Cok sirin bir yer.

Yemegimizi yiyip sinemaya gittik . Bu gu butun gun birlikte vakit gecirmeye karar vermistik. Aksam olana kadar gezdik ve alisveris yaptik. Tabii deniz kisa etek ve elbise reyonlarindan beni uzaklastirmaya calissada aldigim beyaz pileli etegi cok begenmistim ve sonunda denizi de ikna edebilmistim.

Aksam yemegimizi cok şık bir restoranda gulusup konusarak yaptik. Eve geldigimizde kizlar yine herzamanki gibi koltukta uyuyakalmislar ama koltuga yaklastigimda gordugum goruntu karsisinda sok oldum. Ege ve hale . Egenin kolu halejin belinde ve kafasi halenin goguslerinin arasinda...

Deniz ve ben agzimiz bir karis acik olbir onlara bir birbirimize bakip gulmeye basladik. Tabi ben bu ani olumsuzlestirmezsem olmaz . Hemen telefonumu cikarip fotograflarini cektim. Onlari hic rahatsiz etmeden gukuserek kendi odamiza ciktik .

Ben hemen iceri girip ustumu cikarip camasirlarimla yataga atladim. Bu gun gercekten yorulmustum. Butun gun gezip alisveris yapip ozlem gidermistik. Denizde gelip ayni sekilde yanima yatti ve tam kalbimin oldugu yere sol gogusume opucuk kondurup kollarini etrafima sardi. Basini da gogusume yaslayip uykuya daldi. Bende bir kac dakika onu izledikten sonra onun yaninda olmajin verdigi huzurla kendimi uykunun masum kollarina biraktim.

Evet arkadadlar bolum bitti evet farkindakim bu biraz daha kisa oldu ama ileride uzuycak .. herneyse vote ve yorumlarinizi bekliyorum . Sizi seviyorum .. :**

lise _1_Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin