23_ bolum

2.1K 46 2
                                    

  Medya : Gorkem Araz

Melis tenn ......

Amcam geri donmeden once onunla cok guzel zamanlar gecirdik. Gunun sonunda onu havaalanina birakip kizlar ben eve ege eve donduk. kizlar bizde kalicaklar . Hale egeyi biraz daha gorebilmek icin ceren de haleye dahip cikmak icin. Cunku biz haleyi tutmazsak egeyi koltukta yiyip bitiricek . Ya benim arkadaslarim ne aea bu kadar abaza oldu .

Ben yukari cikip ustumu degistirirken kapimin birden hayvan gibi acilmasiyla ciglik attim. Gelen kisi ceren ve haleydi. Ben oyle ellerin sutyenimin ustunde bagirirken onlar ayi gibi guluyorlardi. Gulmeleri bitince dilabimin karsisiba gecip hemen benim esortmanlarimda alip giyindiler. Olum bunlar benden hizli giyiniyorlar lan . Hayir ben bunlarin giyindigi surede abca ustumu cikariyorum. Tabi assagida ege var hale o yuzden depar etti ama ceren ? Bizim uyusuk cerene ne oluyor.

Onlar iki dakikada giyinip cikarken ben hala gizlerim portlek saskin bir sekilde ortada camasirlarimla dikiliyorken kapim ikinci kere hizla acilinca gozlerimi o tarafa cevirdigimde bu sefer karsimda bur adet ege gorunce kendimi yatagaatip ustume yorgani alinca ege de gulmeye basladi. Bu gun bu kadar rezillik yeter . Ege yarim saat dalga gecip kendi odasina gectikten sonra bende altima sort ve askili badi giyip assagiya indim. Ne yapiyim ben uzin esortmanla rahat edemem . Hem zaten bizim kizlar da oyle giyinmisti. Hemde o benim kuzenim . Yani bisey olamaz dimi ? Dimi lan ? Olmaz olmaz . Amin !

Assagiya indigimizde ege korku filmi acmisti basta itiraz etmeyip kuyrugumuzu dik tutmaya calissakta filmin yarilarina geldigimizde yalvar yalar bir bilim kurgu filmi actirttik. Tabi ege ordan bize alayci bakilslarini gonderdi. Onu ve bakislarini goz ardi edip filmin bas karakterine odaklandim adam gercekten cok yakisikliydi. Ama bu gunun yorgunluguyla filmin yarisinda bas karakterle atesli bir ruyaya daldim.

Hale den....

Adsagiya indigimizde ege yani benim yakisikli mi yakisikli abazam sortuma daha dogrusu bacaklarima bakiyordu gidip cerenle birlikte koltuga otirduk ama o hala bacaklarima bakiyordu. Bir sure sonra ayaga kalkip yukari cikti. Yukaridan melisin cigligini duydugumuzda bizde yukari ciktik. Ege melisin odasinin kaposinda kahkaha atiyordu.

Biz cerenle assagiya inimerken ege o guzelim sesiyle kahkaya atiyordu. Bir cocugun ayi gibi gulmesi bile birini etkilermi ya .

Ege assagiya indiginde yuzu gulmekten kizarmisti resmen ve hala guluyordu. Gelip koltuga oturdu sonra kalkip bilgisayari televizyona baglayip bir korku filmi acti. Filmin yarisinda ceren ve melisin ititrazlariyla filmi degistirdik ve ben o filmin yarisinda uyuya kaldim. Ruyamda ege ile cesitli fanteziler yapiyorduk.

Ege den...

Kizlar koltukta uyuya kaldilar . Hepsinin kisacik sortlari var ve uyuduklari icin sortlari camasir hizasina gelmisti. Ama hepsinib aksine benim kucuk kuzenim daha cok dikkat cekiyordu. Ah bu eve geldigimden beri rahat durmayan junior ege yine ayaklanmisti. Bu turkiye en cok onun isine geldi valla .

Telefonumu cikarip melisin fotografini cektim. Flas birden patlayinca kipirdanip bacaklarini acti. Ahh melis yapma yavru boyle seyler yapma canim . Hem bu flas neden acikki . Her neyse iste oyle bir kac yane daha fotigrafini cekip yerime oturup hala bitmemis olan filni izlemeye devam etmeye calistim ama ne mumkun. Yanimda neredeyse ciplak olan uc kiz varken ben bilim kurgu mu izliycem .

Tereddutlu gecen dakikalarin artindan korkarak elimi melisin bacagina dokundurunca biraz kipirdansa da elimi cekmedim . Yavas yavas oksamaya baslayinda melisten tam olarak anlayamadigim sesler cikmaya basladi. Sanirim ruyasinda baya guzel seyler goruyor. Ellerimi yavas yavas yukarir cikarinca bende inlemelerimi bastiramadim . Elimi iyice yikari cikarip sicacik vajinasinin ustune getirip hafifce oksayinca melisten bir inleme dokuldu. kendimi tutamayip daha da oksamaya basladim. Bir sure boyle devam ettikten sonra yukariya cikip tuvalette gidip isimi hallettim.

lise _1_Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin