Epilog.

10.3K 934 183
                                    

Calum

Je to už několik měsíců, co se mi neozvala. Nevolala, nepsala, jen kdyby mi poslala jeden zkurvenej pohled, bylo by mi stokrát líp. Neměl jsem tehdy říkat, že to byl úlet, a že mi vyhrožovala. Kdybych jen neposlouchal ten zkurvený management, nemusel jsem se o ni, tak zkurveně bát.

Měl jsem říct pravdu o tom, jak ji miluju, o tom co všechno jsem s ní zažil. A ne říct tuhle sračku.

Měsíce se mi neozvala, neodpovídá mi. Doslova mě ignoruje. Až jednoho dne mi přišel dopis. Dopis, který změnil můj pohled na svět a na lidi v něm.

Drahý Calume,

myslela jsem si, že budeš jiný, ale bohužel jsem se spletla. Co jsem taky mohla čekat od hvězdičky, jako jsi ty. Nalhával si mi, jak mě miluješ a já ti na to naivně skočila. Využil jsi mě.

Proč mě? Byla jsem pro tebe snad snadný cíl? Mohl jsi mít jakoukoli kurvu v baru, v bordelu, na ulici. Tak proč sis kurva vybral mě?

Přijde mi, že brečím na špatném hrobě, protože odpovědi se nedočkám. Nikdy. Jestli tohle právě čteš, tak už jsem mrtvá a nikdy se nedozvím, proč jsi to udělal.

V mých posledních slovech jsem ti chtěla říct, že nelituju chvilek strávených s tebou, nelituju toho, co se stalo za ten týden, co jsme byli spolu. Protože to byl nejlepší týden mého života.

Chci ti říct, že jsem tě milovala a že.....

Neměl jsem sílu na to to dál číst, protože slzy proudem tekly po mých tvářích. Zabila se a nechala mě tady. Je to všechno moje chyba. Jsem ta největší zrůda na světě.

Tohle je důvod, proč jsem začal kouřit. Chci smrt, dlouhou a bolestivou. Nikdy však nesplatím to, co jsem udělal jí. A je to taky důvod, proč už nikdy nebudu nikoho milovat a nikdy nenapíšu žádné fanynce.

Much I. - never fall in loveKde žijí příběhy. Začni objevovat