21. "I will come back, I Promise."

7.8K 720 15
                                    

,,Já vím, já vím, ale to, že jsem neměl vedle sebe někoho, koho miluju bolelo víc." zamumlal.

,,Ty mě vážně miluješ?" zeptala jsem se udiveně. Tohle byl pro mě ještě větší šok. Jeho ruce se motaly okolo mého pasu a jeho oči se vpíjely do těch mých. Calum mě pozoroval a ani mi neodpověděl, jen se na mě díval. Po chvilce jeho pohled přeskočil na moje rty a já věděla, že jestli se tohle stane, nikdy na to nezapomenu a bude to bolet ještě dvakrát tolik.

Calum, se ke mě začal naklánět, myslela jsem si, že to zvládnu, ale na poslední chvíli jsem zaváhala a uhnula. ,,Promiň." zamumlala jsem.

,,Neomlouvej se, to je moje chyba." poškrábal se na zátylku. Jen jsem ho objala okolo pasu a zabořila mu hlavu do hrudi. Jedna jeho ruku se obmotala okolo mých ramen a druhá nedělala nic.

Pocítila jsem, jak se jeho rty otřely o moji hlavu a uslyšela jsem zvuk foťáku. Jen jsem se pousmála a víc ho stiskla. ,,Kdybych mohl, dal bych si to jako profilovou fotku na twitter." povzdechl si a ukázal mi fotku. 

,,Ty sice nemůžeš, ale já ano, stejně ti tam nejdou vidět oči a vypadá to jako nějaká fotka z tumblru." řekla jsem. Zavřela jsem oči a nasála vůni z jeho mokrého trička.

Calum schoval mobil do kapsy a pořádně mě objal. ,,Už bych měl jít." šeptl.

,,Ještě ne." řekla jsem a víc ho stiskla.

,,Vrátím se slibuju." chytil mě za bradu a přinutil mě podívat se mu do očí, jako už mnohokrát za dnešek. ,,Slibuju." zopakoval a přitáhl si mě. Vyhoupla jsem se na špičky a opřela se mu o hruď. Vyvalila jsem oči, které jsem následně přivřela. Naše rty si otřely o sebe. Kdo by řekl, že moje první skutečná pusa, bude s Calumem Hoodem.

Much I. - never fall in loveKde žijí příběhy. Začni objevovat