7. "Just like me."

9.1K 755 6
                                    

Message from Calum Hood:

Díky za pěkné oslovení hvězdičky, ale pochop jen, že ti chci pomoct.

Přišlo mi jednoho pondělního rána. Byla jsem zrovna nemocná, bolest krku a hlavy mé náladě moc nepomáhala. Zase jsem na něj naštvaná, zase bych ho nejradši uškrtila.

Chápu chce mi pomoct, teda asi.

Message from Sweetie Allison:

Co si tímhle chceš dokázat? Zvýšit si ego? Řekla bych, že to je dostatečně vysoké.. 

Odepsala jsem, ještě rozespalá. Z toho kluka se mi začíná vařit krev.

Už jsem neměla takové pocity jako před tím. Cítila jsem se normálně, jako by to byl normální kluk a my se znali déle. Ale opak je pravdou, prohodili jsme pár vět. Bylo mi jedno, kdyby mi přestal psát. Dobře, zase lžu sama sobě.

V životě jsem si přála, aby si mě jen všiml, ne aby si mě pamatoval. Zase lež.

Blížil se oběd, moje práce v domě už byly skoro hotové, moje story neměla napsanou ani čárku. Výborně.

Message from Calum Hood:

Neurážej mě sakra. Nechci si tím nic dokazovat, jen mě nech ti pomoct, nech mě to aspoň zkusit. Napiš mi, co tě trápí, a já ti pomůžu, jsem tu pro tebe.

Po téhle zprávě, která mi došla, těsně po obědě, no spíš po tom, co jsem padla do křesla mi vrtala hlavou až do večera. 'Jen mě nech ti pomoct.' 'Jsem tady pro tebe.' stále dokola v mojí hlavě.

Devět večer, chystala jsem se jít spát, protože mi nebylo zrovna nejlíp. Stále mi třeštila hlava a měla jsem rýmu. Bolelo mě v krku a všechno tohle. Máma do mě cpala prášky a myslela si, že mi to pomáhá, no mýlila se. Spíš mi po nich bylo hůř.

Message from Sweetie Allison:

Nepotřebuji tvoji lítost, snahu a už vůbec ne pomoc. Jsou fanynky, které jsou na tom hůř než já, nemají rodiče, nebo je mají, ale oni je mlátí. Já jsem jen hodně slabá a dělám věci, co mě ničí. A ničí to i lidi okolo mě.

Nedokážeš se zavděčit všem Cale, a už vůbec ne všem fanouškům. Pomůžeš mě, jo bude to od tebe pěkný, bude tě to hřát u srdce, až do konce života, díky hudbě, pomůžeš i několika dalším lidem.

Ale uvědom si, že někteří fanoušci, kvůli tobě trpí, jen proto, že jsou v tom až po uši. Stejně jako já.

Much I. - never fall in loveKde žijí příběhy. Začni objevovat