1. Nathalie

576 34 0
                                    

Pohľad Nathalie:

,,Mama, do toho Londýna v pondelok idem a ty mi to už nezakážeš!"
,,Dobre, choď si kam chceš ale Katku nám tu necháš."
,,No tak to v žiadnom prípade! Katie je moja dcéra a ty nemáš právo mi ju brať! Vždy ste mi s ňou pomáhali, to hej a áno, som vám za to vďačná, ale keď sa rozhodnem ísť do Londýna aj so svojou dcérou, ty mi to nemôžeš zakázať. Zajtra mám 18 a budem plnoletá, to znamená, že nemôžeš rozhodovať za mňa ani za Katie. A nehovor jej Katka. Volá sa Katherine ale volať ju môžeš aj Katie ale v žiadnom prípade jej nebudeš hovoriť Katka!"
,,Už si skončila mladá dáma?"
,,Áno, ale skončila som s tebou! Keď sa rozhodneš nezasahovať mi do života a necháš ma samu sa rozhodovať za mňa a Katie tak sa môžeme spolu opäť baviť."
,,Nath, vieš, že sa na nás môžeš vždy so všetkým obrátiť a my, s mamou, ti radi pomôžeme, ale prosím nehádajte sa spolu. Mama ti chce len dobre." povedal mi otec a ja som len prikývla. Má pravdu.
,,Prepáč Nath. Otec má pravdu. A dúfam ale, že nás niekedy, aj s Katie, prídete navštíviť."
,,Jasné mami, že prídeme a vy máte obaja, u nás vždy otvorené dvere. Tiež prepáč." Mama ma objala.
,,Mami ak dovolíš, rada by som vás pozvala na obed. Síce peňazí moc nemám a šetrím si na Londýn, niečo určite nájdem." povedala som a usmiala som sa.
,,Nath, zo začiatku, kým si nájdeš prácu, ti budeme posielať každý mesiac nejaké peniaze aby ste mali z čoho prežiť. A možno, že tam nájdeš aj otca Katie."
,,Mami, o tom ani nerozmýšlaj. Stretnúť ho možno stretnem ale on už má priateľku." povedala som aj celkom smutno. Louis mi chýba, milovala som ho ale on odišiel.

*Flashback*
Bol deň ako každý iný ale zároveň bol výnimočný. Millie mala 18. Millie je moja bff a je o rok staršia ako ja. Išli sme do jedného clubu a tam sme tancovali a tancovali a tancovali a ... Po nejakom čase za mnou prišiel nejaký chalan.
,,Ahoj. Ako sa voláš?" spýtal sa ma milo. Alkohol som z neho ešte necítila.
,,Nathalie, a ty?"
,,Louis."
Rozprávali sme sa ešte dlho, popritom sme popíjali a potom sme niekam išli a stalo sa niečo čo som nechcela. Správne, spali sme spolu. Na druhý deň sme si to obaja pamätali a začali sme spolu chodiť. No ale večer toho dňa mi Louis povedal, že bol v X-Factore a že postúpil. Bola som z neho veľmi rada a priala som mu to. No potom mi povedal, že musí ísť do Londýna ale, že mi bude volať atď. Ubehol týždeň a on sa neozýval. Po čase mi bolo čoraz častejšie zle a zistila som, že som tehotná. Chcela som to zavolať Louisovi, predsalen to bolo aj jeho dieťa no bohužial mi nikdy nezdvihol mobil.
*End of flashback*

Počase som na neho zabudla ale Katie mi ho každý deň pripomína. A áno je to pravda. Louis má priateľku a vyzerá byť s ňou šťastný.

Zdanie môže ale niekedy klamať, Nath.

Takže toto by bola prvá časť k môjmu ďalšiemu príbehu. Dúfam, že sa vám časť páčila a zanecháte mi nejaký pekný komentár alebo vote ☺☺☺.

Lúčim sa s vami a vidíme sa pri ďalšej časti ☺☺☺.

Barča

Together Forever (Louis Tomlinson ff SK)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon