Hs 2

161 10 6
                                    

*1 week later*

POV DIONI

We zijn net klaar met ons eerste concert . Als ik word gebeld .' Hallo met de politie van Amsterdam bent u Dioni Gomez ?' ' Ja .' Mijn hart gaat als een gek te keer .' Ik moet u mededelen dat u vrouw Sunidhi dood is .' Ik schrik wakker . Weer zo een droom . Ik kan er niet meer tegen . Ik stap maar uit mijn bunker en zie dat nog niemand wakker is . Dat is dan maar alleen zitten hopen op een telefoontje wan Sun dat alles goed gaat . Na een paar minuten worden mijn ogen zwaar en val dit keer in een slaap zonder droom .

POV KAJ

' Dioni word wakker .' Hij open zijn ogen .' Bro wat is er toch steeds .' ' Sun ik droom steeds dat ze dood gaat .' ' Man dat gebeurt niet ze is nu gewoon rustig bij je kids en er is niks aan de hand .' Dioni knikt omdat hij toch weet dat hij niet terug kan . Opeens hoor ik een klap en val ik om .

POV SUNIDHI

Wat mis ik mijn Dino toch erg . De kleintjes merken het aan me ze zijn al de hele week stil . Nog weet ik hoeveel nachten en dagen zonder mijn man en hun vader . Elke nacht opnieuw droom ik wel dat er iets met Dioni gebeurt de ene keer word hij ontvoerd en de andere keer kiept hij om op het podium . Als de bel gaat doe ik gewoon open en laat de meiden met hun kinderen binnen . ' Hé Sun .' We zijn alle 5 droevig en missen onze jongens . De kinderen gaan is de speelhoek allemaal rustig zitten niksen net als ons . Ik word gebeld dus neem op .' Hallo met Sunidhi Gomez .' Elke keer weer komt Gomez er trots uit .' Hallo met de politie van Limburg ik moet u mededelen dat de tour bus van B-Brave een ongeluk heeft gehad .' Even ga ik bijna dood .' W w wat is er m m met de j j jongens ?' De meiden kijken me raar aan .' Met Jai , Kaj en Samuel is niks aan de hand maar Dioni en Cassuis liggen in krietice toestand .' Mijn wereld stort in . Mijn man mijn alles nee dat kan niet .' Zag dat het niet waar is . Het mag niet waar zijn .' ' Sorry mevrouw het is de waarheid .' En hij hangt op . En leg mijn telefoon op de bank en ren naar de slaap kamer van Dioni en mij . Mijn man nee . Ik barst in tranen uit .' DIONI NEE !' ' Wat is er ?' ' De tourbus van de jongens heft een ongeluk gehad . Jai , Kaj en Samuel zijn er vanaf gekomen maar Dioni en Cassuis liggen in krietice toestand in het ziekenhuis .' We beginnen allemaal te huilen .' Mam waarom huil je ?' In de deur staan alle kinderen .' Kom eens hier Angetina en Jarmain .' Ze komen bij me op schoot zitten .' Papa ligt in het ziekenhuis en oome Cassuis ook .' Ik barst weer in tranen uit en Angetina en Jarmain ook . Met ons drieën zitten we huilend op bed . Dan word Senna gebeld .' Hallo met Senna Leijten . Ik hoorden het al . Waar liggen ze ? Oké dank u wel . Doei .' En ze hangt op .' De jongens liggen in het ziekenhuis in Amsterdam gewoon ze zijn overgebracht .' We knikken en we lopen allemaal naar onder doen eerst de kleintjes hun jas en schoenen aan en dan dat van ons . Dan stappen we in de auto's en rijden naar het ziekenhuis .

*in het ziekenhuis*

Hier ligt hij mijn man , de vader van mijn 2 kinderen gewoon in coma .' Mama waarom slaapt papa en word hij niet wakker ?' ' Papa ligt in coma meisje hij hoort je wel maak kan niet tegen je praten of je vast pakken .' Ze knikt en wilt op zijn bed klimmen maar dat luk natuurlijk niet dus zet ik haar op het bed neer naar haar broer . Ze gaan liggen en vallen in slaap . ' Ze snappen er niks van .' Ik schud mijn hoofd .' Senna .' We draaien ons om en daar staat Sam .' Sam !' Senna en Sam springen elkaar om de hals .' Hoe gaat het met hun 2 ?' ' Slecht ze liggen in coma .' Ik knikt en gaat bij het bed van Cassuis staan . Dan komen ook Kaj en Jai binnen die op Dejanna en Lissane af lopen en ze zoenen .' Hoe gaat het met hun en jullie ?' ' Hun liggen in coma en met ons ja hoe zeg je dat .' Char en ik beginnen te huilen . We worden ik een groepsknuffel getrokken . Char en ik geven onze boy's een zoen en ik maak de kleintjes wakker .' Kom we gaan .' Ze knikken en lopen met hun de gang op alleen Char en ik zijn er nog . We geen onze jongens een zoen .' Ik mis je kom terug .' En geef hem nog een kus . Dan opeens begint dat ding wat aan het hart van Dioni verbonden is te piepen niet zo een normalen maar 1 lange piep . Er stromen dockters naar binnen en Char en ik worden op de gang gezet . Waarom gebeurt me dit ?

OOO CLIFFHANGER WAT GAAT ER VOLGENS JULLIE GEBEUREN LATA HET WETEN IN DE REACTIES .

Kleintjes worden grootTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang