hs 5

141 7 1
                                    

DIT GAAT EEN KORT HOOFDSTUK WORDEN WANT IK HEB OVER MINDER DAN 4 UUR MIJN EINDMUSICAL .

POV DIONI
Sun laat me denken aan wat er voor mijn coma gebeurt was maar het moet maar . De tour gaat door en ik ga mee . Maar weer Sun missen , weer de kleintjes missen , weer de andere meiden en hun kleintjes missen . Zo veel ook mijn familie natuurlijk . Ik ga ze voor dit keer 6 maanden niet zien . Ik zucht en zet de kleintjes van mijn schoot en loop nar boven .

*5 dagen later*

POV SUNIDHI

De jongens stappen de bus in en vertrekken ( weer ) naar het vliegveld . We staan met ons drieën voor de deur . Ik sta met de kleintjes op de arm . Als ik naar binnen wil lopen staan daar 2 meisjes . Ik schrik en zet 1 stap naar achter .' Jullie komen met ons mee !' Het laatste wat ik word vast gepakt en een meisje pak Jar en Ang en zet ze in een zward busje . Zelf word ik in een ander busje gezet waar ik die andere meiden zie . ' Wat doen jullie hier ? Waar zijn de kinderen ?' ' Ik weet niet waar de kinderen zijn Sun en ook niet waarom we hier zijn .' Zegt Senna we barsten alle 5 in tranen uit . Door het huilen word ik moe en val in slaap . Wat niet slim was .

WEL EEN CLIFHANGER MAAR ZO ALS IK AL ZEI KORT HOOFDSTUK . IK BEN BEST ZENUWACHTIG VOOR DE MUSICAL WAARDOOR IK ME NIET GIED KAN CONCENTREREN . NOGMAALS SORY DAARVOOR .

Kleintjes worden grootWhere stories live. Discover now