Chloe (2)

13 0 0
                                    

Ráno jsem se vzbudila dřív, než budík stačil zazvonit. Byla jsem hrozně nervozní a tak jsem nemohla dospat.

Je to tady. Zhluboka jsem se nadechla a koukal se na telefon kolik je hodin.
Měla jsem před sebou ještě celých dvacet minut drahocenného spánku.

Jelikož jsem nemohla vzrušením už usnout, tak jsem si opět vzala mobil a projela mou typickou trojku- Snapchat, Instagram a Pinterest. Každodenní rutina.

Když jsem si to projela tak, jsem šla do koupelny. Znáte to, typická rutina. Usmála jsem se do zrcadla, pak se zamračila, protože jsem si zapomněla umýt vlasy. Jak můžu být tak blbá a zapomenout na tak důležitou věc?! Peskovala jsem se v duchu a třásla hlavou. Nezbývalo mi nic jiného než si ještě v rychlosti umýt hlavu.

7:20

Nasedla jsem do auta ke Grace a jely jsme ke škole.

Nervozita pracovala snad jako nikdy. Uklidni se, co to s tebou je!

Přála bych si právě teď být v New Yorku se všema, které jsem musela opustit. Určitě bychom se teď scházeli a smáli se spolu trapným vtipům a všem našim nemožnostem.

____________

Ahoj, omluvám se, že je to až po tak HODNĚ HODNĚ HOOODNĚ dlouhé době, ale úplně mi vypadla ta chuť, nápad, vize. Také se omlouvám, že je to tak krátké, ale jak říkám, všechno mi vypadlo :( 

A kdyby jste NÁHODOU měli zájem, můžete mi do zpráv napsat, co byste chtěli, aby se v příští části- a celém tomto příběhu-, stalo. Moc by mi to pomohlo, protože já popravdě nemám vymyšlenou žádnou zápletku :D :) Takže budu moc moc ráda, když mi poradíte!:)
A děkuju moc za votes u předešlého dílu😍



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 12, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ChloeⓒⓩWhere stories live. Discover now