Len ja (13+)

134 12 5
                                    

Sorry people za chyby......BTW píšem toto po prvý krát a neviem či to vôbec dáva zmysel...ale čo už.Enjoy :*

Musím uznať ani ja som to nevidržal druhou rukou čo som mal
volnú som dal klúč do zámku a vpadli sme do vnútra....

Louis pov.
Toto som od Hazzu naozaj nečakal.Ked otvoril dvere sotil ma do ich a začal ma vášnivo bozkávat.
"Nechceš ísť radšej do spálne?"
Odpoveď sa mi ani nedostala pretože ma Harry už tahal hore po schodoch.
"Hazz?Čo tak sa zahrat na žiaka a učitela?hmm?"Neviem ako ale hlas mi z ničoho nič zhrubol.
"Som žiak."Harry hned zvreskne.
Tak na toto sa naozaj teším.

Harry pov.
Len čo sme boli v Louisovej spalni.On utekal do skrine po niečo.Vytiahol odtial ružovú sukňičku,podväzky a ku tomu všetkemu lodičky tiež ružovej farby."Hazz toto si obleč a potom príd späť.Kupelka je tamto na pravo."
Zrazu som mal pocit ako keby Louis už v sebe nemal ani kvapku alkoholu ktorú vypil.Neviem ako sa do tej sukne a toho ostatného napchám z tou svojou velkým zadkom.Nakoniec sa mi to podarilo a idem už za Louisom ktorý je len v boxerkách a na posteli ako taká placka.Asi si ma nevšimol pretože je totalne mimo kuká do stropu a na tvári má široký úsmev.Hneď ako si ma všimne sadne si a dá na mna šibalský úsmev.Po pár minútach čo na mňa len tak čumí sa postavý ide ku mne začne ma vášnivo bozkávať.Zatiahne ma za ruku a priam odhodí na postel.Tam si nadomňa klakné a začne mi krk obsýpavať bozkami.Poračuje nižšie a začína dávať vlhké cestičky od krku až ku gume sukny.Tá sukňa ma sere.

Louis pov.
Mapoval som jeho celé telo.Chcel som mať prehladanú každú časť jeho dokonalého tela.
"Louuu"Zavzdichá Harry keď sa 'nechtiac' dotknem jeho bomba pokladu.
"Ano?Chcel by si niečo?"
"Neskušaj ma srať a davaj."
"Čo neviem o čom hovoriš."
"Strč ho tam."
"Koho a kam?"
"Stríka Sama do riti."
"Tak tam on nepôjde...tam pojdem len ja."Dopoviem a vrátim sa znovu k jeho dokonalo tvarovaním perám.Harry mi počas bozkávania stihol dať dole jediné oblečenie čo som na sebe mal a popri tom Harry mal stále všetko na sebe.Musím to rýchlo zmeniť.To s učitelom a žiakom nám asi nevíde ale nevadí.Začnem hneď strhávať z neho tu prekliatu suknu a podväzky.Teraz sme už obajá nahý.

Thirsti pov.
Klakol si nad Harryho roztúžené telo.
Nezatěžoval se nejakou velkou prípravou iba jediným prstom v pozadí, na to bol až príliš vzrušený a príliš nedočkavý. Potrel svoju erekciu dávkou gelu a opatrne ju zasúval do Harryho tela. Tomu vytrieskly slzy a jeho tvár sa zkrivila do bolestnéj grimasy, preca len, toto nebolo dvakrát príjemné, ale zaťal zuby a snažil sa tú bolesť nevnímať. Velmi tomu napomohla Louisova ruka objímajúca jeho penis.
Louis sa prestal hýbať, aby si Harry zvykol na jeho velkosť, ale zdálo sa, že není jediný nedočkavý, protože o chvílku Harry obtočil nohy okolo jeho pásu a sám prirazil. Mladší sa teda začal pohybovať, najprv opatrne, ale postupne prírazy naberali na rýchlosti. Spálnou, ba aj celým domom se roznášali vzdychy a výkriky rozkoše.

Prosím len ma nezabíjajte....ja za to nemôžem to.....No dobre môžem za to ja XD.

Love via twitter (SK-LS.) POZASTAVENE!!!Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang