"Аз съм тук."

483 49 5
                                    

Кат:

-Какво съм за теб? -попита Крисчън. Да си призная като чух гласа му ме побиха тръпки.

-Крисчън какво правиш тук? -Лив попита. Тъкмо и аз щях да го питам същото, но тя ме изпредвари.

-Ами щях да ви питам дали сте готови да слизаме заедно, но....-той спря. -Кат довърши си изречението.

-Аз ще отида при Сами. -каза Лив и се запъти към вратата. След секунда нея вече я нямаше, а аз останах сама с Крисчън.

-Довърши си изречението! -за пръв път чух Крисчън да говори с такъв тон.

-Ами....Крисчън аз-з, тоест ти си ми приятел.... -започнах леко колебливо.

-Ахам, знам на къде отиват нещата, така че по-добре спри. -той продължи да говори с все същия студен тон. Обърна се към вратата и тъкмо посегна да я отвори, но аз го спрях.

-Неееее, чакай, не ме остави да довърша. -вече бях по-уверена. -Крисчън, ти си ми приятел, но аз винаги съм те имала за повече от това. Започнах да те харесвам последните две седмици от 1-вия семестър.

-Защо не ми каза? -попита Крисчън.

-А ти защо не ми каза, че ме харесваш още от началото на 1-вия семестър? -и аз го попитах. Той явно се сети за онова чувство и не понечи да каже нищо. След това и аз млъкнах. Прекарахме 2 минути в неуловка тишина, като не спирахме да се гледаме и накрая Крисчън я прекъсна. И по-добре.

-Ее...сега вече вече като знаеш какво изпитвам към теб.... -започна той. -Ще излезеш ли с мен на среща?

-Да. -леко се изчервих. Крисчън се приближи към мен и ме прегърна. Мисля, че тази прегръдка чакахме и двамата -повече от приятелска.

-Знам, че се обичате, но репетицията започва и трябва да слизаме. -Лив се изказа и тя.

-Добре, идваме. -казахме в един глас аз и Крисчън, целите почервенели като домати. -Само да си взема палците. -Крисчън ме изчака да си взема нещата, а Лив и Сами тръгнаха. Минахме големия коридор, слязохме по стълбите и стигнахме машината за вода. Пуснах няколко монети и я взех. След това стигнахме до репетиционната. Отворихме вратата и там бяха всички -Абигейл, Тара, Сами, Лив, Бенджамин, Итън, Грейс, Оли и още няколко нови попълнения.

-Ей гълъбчета много ми липсвахте. -Итън дойде при нас и последва групова прегръдка. След това дойдоха другите и прегръдката стана още по-голяма, само Бенджамин и новите стояха на стана.

5SOS - One Dream Come True.Where stories live. Discover now