#28 Hot mess

464 13 7
                                    

Sorry voor het lange wachten!

Lara:

Ik keek nog een laatste keer in de spiegel om er zeker van te zijn dat alles perfect was.Ik legde mijn haar goed en ik was blij met wat ik zag.

Ik was me aan het klaarmaken voor de fuif.Ik had een donker rood kleedje aan en mijn haren waren gekruld.Het was de eerste keer dat ik zoveel make-up had opgedaan,maar ik wilde er goed uitzien voor Niall.

Zelfverzekerd deed ik de deur open en liep ik naar beneden.Er waren al een paar mensen die vroeger waren gekomen.

Toen ik voorbij een groep meisjes liep keken ze me met afschuw aan.Nu was ik al wat minder zelfzeker.Is het te veel? Ik ging snel even naar de badkamer en staarde in de spiegel.

Dit ben ik niet.

Ik zuchtte diep en probeerde het kleedje wat naar beneden te trekken.Toen ik naar boven wilde gaan om me weer om te kleden kwam Mel net binnen,en ze zag er als een slet uit.Wat ze dus ook is.

Jongens floten naar haar,andere kletsten op haar gat,en ze vond het zelfs niet erg maar leuk.Niall kwam de keuken uit en ging bij haar staan praten.

Als ik Niall wil,dan moet ik deze kleren aanhouden.

"Wauw,jij ziet er anders uit!Is dat niet het kleedje dat ik voor je gekozen heb?" hoorde ik iemand achter me vragen.

Ik draaide me om en zag Megan staan.Ik gaf haar een knuffel en zei:"Ja,ik wil Niall laten zien dat ik niet saai ben."

"Dan weet ik iets perfect."zei Megan die me de keuken induwde .Ze gaf me een glas bier en beval me het op te drinken.

"Euhm nee,ik ga niet drinken."

" Oh ja?Kijk daar eens." Megan draaide me om en ik zag Niall dansen (als je dat dan dansen mag noemen) met een langharige brunette die een heel kort kleedje waar haar borsten bijna uitvielen aan had.

"Geef me er toch maar een."

_______

Ik stond heel gek met Megan en een meisje waar ik de naam niet van ken te dansen.We hadden al een stuk of vijf glazen bier op en ik heb geen idee wat ik aan het doen ben.

Harry kwam wankelend naar ons toe en vroeg aan Megan om samen te "dansen".Natuurlijk zei ze ja en ze verdwenen samen in de mensenmassa.

"Hoe heet je?" vroeg ik aan het blonde meisje,ik moest roepen zodat ze me kon verstaan.

"Audrey" riep ze terwijl ze een slok van haar glas bier nam.

Na een paar minuten dansen met Audrey werd ik moe en ging ik in de zetel zitten.Terwijl ik daar alleen zat was ik rond aan het kijken.Of beter gezegd Niall aan het zoeken.Ik zag hem met een ander meisje dan daarnet dansen.Dit meisje had bruin haar ,een korte paarse rok en een wit crop top aan.

Hij was haar aan het zoenen en na een tijdje was hij zelfs haar nek aan het kussen.Ik keek ernaar en voelde me echt niet goed.Ik was volgens mij vergeten dat Niall een player is en dat hij niet voor mij zal veranderen.Wat we de voorbije weken gedaan hadden betekende helemaal niets voor hem.

"Wat doet zo'n hot meisje als jij hier alleen?" vroeg een jongen die naast me kwam zitten.Hij had zwart haar en een olijfkleurige huid.

"Wil je dansen?" vroeg hij terwijl hij gevaarlijk dicht bij mij kwam.

"Euhm,sorry ik ben verloofd." zou hij dit geloven?

"So what?"

Serieus?

Ik wilde eerst nee zeggen,maar toen kreeg ik een idee.Als Niall zoiets kan doen,dan kan ik het ook.

"Oké dan" De jongen was verrast met mijn antwoord en nam me grijnzend mee naar de plek waar ik daarnet nog stond te dansen.

arranged marriage to my bully/Niall horan ffWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu