#16 autopech

544 24 2
                                    

In dit deel komen de liedjes ; 'As long as you love me' van Justin Bieber ,'klingande ' van Jubel en 'Nobody to love' van Sigma voor. Veel leesplezier!

Lara:

*BEEB BEEB BEEB* Ik werd wakker door mijn alarm.Ik had het extra vroeg gezet want vandaag is het een speciale dag.

De zomervankantie is nu al 2 dagen bezig en ik had helemaal nog niets gedaan.Ik zie Megan niet meer zo vaak omdat ze altijd bij Harry is.We hadden het bij de eindceremonie weer goed gemaakt , dus ik was niet meer kwaad op haar.

Ik kroop uit mijn bed en koos kleren uit voor vandaag.Ik koos voor een kort lichtblauw jeansbroekje met bloemetjes op en een T-shirt waar een roze annanas op staat.

Ik nam mijn kleren en liep naar de badkamer.Ik douchte en trok mijn kleren aan.Toen ik in mijn kamer kwam maakte ik mijn koffer met de laatste kleren die nog in mijn kamer stonden klaar.

Vandaag gaan ik en Niall naar New Haven waar ons nieuwe huis staat.We gaan een maand moeten samenwonen voodat we gaan trouwen.Als de school begint zijn we dus al man en vrouw.Ieuw!

"Lieverd ben je al klaar?" vroeg mama die in de deuropening stond.

"Ja,wacht nog heel even."ik nam een boek voor onderweg , mijn gsm uit de lader en mijn koffer en liep naar beneden.

Maura,Bobby en Niall waren er ook al."Niall pak jij Larissa's koffer?" vroeg Bobby.Niall nam mijn koffer en liep naar buiten waar zijn auto al klaaar stond

Niall gooide mijn koffer in de achterbak.De meeste spullen waren vorige week al naar ons huis gebracht, alleen nog wat kleren en badkamerspullen moesten we nog meenemen

"Ik ga je zo erg missen."zei mama die me een knuffel gaf."We komen binnen twee weken ook naar New Haven." zei papa die me ook knuffelde.Ik nam nog afscheid van Maura en Bobby en staptede auto in.

"Doei! Rij voorzichtig!" riep mama die naar ons zwaaide toen we weg reden.Even later waren we op de grote weg.

********************

Niall zette de radio aan en wisselde de hele tijd van zender.Doet hij dat nu express? Ik klopte zijn hand weg en koos zelf een radiozender.

'As long as you love me' van Justin Bieber stond op en ik begon mee te zingen.

"Ik dacht dat alleen 12-jarigen meisjes die net hun regels kregen Justin Bieber fans waren."zei Niall geamuseerd

"Ik ben ook geen fan,ik vind alleen een paar liedjes leuk." zei ik.

"waar ben je dan wel fan van?"vroeg Niall.Wauw,ik heb een normaal gesprek met Niall Horan, dat is ook nieuw.

"Ik hou van Ed Sheeran,Coldplay en Demi Lovato" antwoorde ik. "Ze is hot" zei Niall die zich op de baan focusde,ook al rijden we alleen rechtdoor en zijn we alleen.

"Naar wie luister jij?" vroeg ik. "Michael Bublé,The Script en The Eagles" antwoorde hij.

Het liedje was gedaan en er kwam 'klingande' op.Dit is het gepaste liedje voor deze trip.Het was veel te warm dus ik schoof het raam naar beneden en stak mijn hoofd uit uit het raam

Mijn haar wapperde naar alle kanten en het was heel verfrissend.Het liedje was gedaan en er kwam weer een nieuw liedje ' Nobody to love ' op.Ik begon luidkeels met mijn hoofd door het raam mee te zingen.Gelukkig rijden er geen auto's naast ons.

"Wat ben jij aan het doen?"vroeg Niall. "HET IS ZOO LEUK!" riep ik want ik kon niet veel horen door de wind. Toen ik opzij keek zag ik Niall net hetzelfde doen.

"NIALL! JIJ MOET WEL RIJDEN!" riep ik."IK RIJ TOCH!"zijn handen waren inderdaad op het stuur."NIALL STOOOP!" lachte ik."ALLEEN ALS JIJ DAT OOK DOET!" riep hij terug."OK" ik ging weer normaal zitten en Niall deed me na. Ik keek in de zijspiegel en mijn haar was een ontplofte poedel.

arranged marriage to my bully/Niall horan ffWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu