#24 facebook stalker

512 23 0
                                    

Lara:

Ik werd wakker door het alarm dat ik had vergeten uit te zetten.En ik had net zo'n leuke droom! Ik probeerde terug in slaap te vallen en dezelfde droom te dromen,maar dat lukte spijtig genoeg niet.


Ik ging recht zitten en merkte toen pas dat ik in de slaapkamer was. Ik was er zeker vandat ik gisteren in de zetel in slaap gevallen ben.Niall zal me zeker naar boven gedragen hebben.Waar is Niall eigenlijk?


Toen herinnerde ik me het telefoon gesprek dat ik nog net voordat ik in slaap viel had kunnen horen.


Zou Niall naar Ally zijn gegaan? Of was het een ander meisje? Wat als het een jongen was!? Je weet maar nooit.


Ik ging er niet meer verder over piekeren en zette de tv aan. Het was de herhaling van het nieuws. Ik keek even en zapte daarna door totdat ik op Disney channel kwam.


Toen ik twaalf was hield ik ervan om Disney channel te kijken.Maar de shows van vroeger zoals:Hannah Montana,The Jonas brothers,Sonny with a chance en that's so Raven zijn er nu niet meer.


Ik was Jessie aan het kijken toen Niall binnenstormde.Zijn ogen waren rood en haren waren in de war.


" Waar kom jij vandaan?" vroeg ik,alsof ik niet wist waar hij was,of wat hij deed.


"Ik was uit met een vriendin van vroeger."zei hij drinkend van een glas water met een aspirine in.


"Was het die Ally?" vroeg ik. "Euh ja... hoe ken je haar?" vroeg hij terwijl hij zijn haren probeerde goed te leggen.


"Ze had gisteren nog gebeld, ik had het je vergeten vertellen."


"Oké dan, ik ga in bad." zei Niall die daarna in de badkamer verdween.


Ik vroeg me af waarom hij niet zei dat hij bij Ally geslapen had.Niall stoefte er vroeger op school altijd mee als hij met een meisje geslapen had.(als het mooi of populair meisje was.)Waarom zou hij het niet tegen mij vertellen?


********

Mijn moeder had gebeld om te zeggen dat ze morgen samen met Niall's ouders naar ons zouden komen.


Niall was kwaad toen hij het hoorde want hij wou morgen een fuif geven bij ons thuis.Ik zei tegen hem dat hij het dan volgende week mocht doen.


Ik zat op facebook mijn oude klasgenoten te stalken.Ik zag op Harry's pagina veel foto's van hem en Megan.Ze waren wel schattig samen.


Liam had al een nieuwe vriendin: Sofia Smith . Sofia was echt bloedmooi. Ik kende haar niet zo goed.Ik wist alleen dat ze op onze school zat tot haar 15 en daarna een model was.


Ik keek ook naar Mell's foto's.Er waren er veel met Stephanie en Louis maar ik vond er ook eentje met Megan.Bij de foto stond "Besties!xxx". Ik dacht dat Megan Mell haatte?


Ik bestudeerde de foto en zag dat ze op een feestje waren.Mell had een kort zwaart kleedje waar haar borsten bijna uitvielen aan en ze had haar arm rond Megan.Megan had een kort paars rokje en een zwart topje aan.Het leek alsof ze dronken waren.


Ik weet niet waarom Megan en Mell samen op een feestje waren, maar ik denk niet dat ze nu vriendinnen zijn.Volgens mij is het alleen maar omdat ze dronken waren.


Ik kon het niet laten maar zocht Ally Stone op.Ik stuurde haar een vriendschap verzoek en ik hoopte dat ze het ging accepteren.


Daarna keek ik op Niall's profiel.Er waren veel foto's van hem en zijn vrienden of van hem en meisjes die ik niet ken.Die met die meisjes waren allemaal op een feestje getrokken.


Ik keek naar de foto's en elke keer als ik een foto met een ander meisje zag voelde ik iets raars.Jaloezie.


Ik kon niet meer verder kijken en zette mijn laptop uit.Ik legde hem weg en zocht Niall.


"Ah, hier ben je.Wat doe je?" vroeg ik toen ik hem in de sporthall vond.


"Wat denk je dat ik aan het doen ben?" zei hij lopend op de loopband.


"Niall,je gaat hier volgende week toch een fuif houden hé?"vroeg ik.Hij knikte. "Wel,mag ik dan ook komen?"


Niall stopte de band en keek me raar aan. "Jij?Op een fuif?" vroeg hij alsof hij het niet geloofde.


"Ja,anders ga ik me toch vervelen.En zo kan ik ook eens kennismaken met je nieuwe vrienden."


"Mij best, maar dan help jij me ook met alles opruimen." zei hij toen hij weer begon te lopen."Oh, en je zegt tegen niemand dat wij verloofd zijn."


Ik kuste hem op de wang en liep weg, maar natuurlijk niet zonder even achteruit te kijken om te zien hoe hij reageerde.Hij had een grijns op zijn lippen.Ik rolde mijn ogen en liep verder.


Ik ging naar de inloopkast en haalde de jurk die ik samen met Megan had gekocht.Hij was rood en sexy.Ik ga die jurk op de fuif van volgende week aandoen.


Wat?Ik mag Niall toch ook een beetje jaloers maken? Ik weet dat hij me niet ziet staan, maar misschien zou hij toch een heel klein beetje jaloers worden?Hopelijk .


Wat gebeurt er toch met me?



A.N.

Ik weet dat het mega kort was, maar de vakantie is gedaan en die rot leerkrachten geven me de tweede dag al toetsen.Dus ik had maar iets kort geschreven.


Ik heb een wedstrijd voor jullie!!! De eerste die op een hoofdstuk stemt word vernoemd in het volgende hoofdstuk!!! dus VOTE VOTE VOTE!!!


Au revoir!!


arranged marriage to my bully/Niall horan ffWhere stories live. Discover now