#14 Heeft de nerd geen vrienden?

524 18 1
                                    

Lara:

Ik werd om 6:00 uur wakker door een snurkende Megan.Dit is de vierde keer deze nacht dat ik door haar gesnurk wakker word.Elke keer als ik haar wakker maak stopt het even maar daarna snurkt ze weer door.

Omdat het al s'morgends is sta ik op en kies mijn kleren uit.Ik neem een T-shirt met 'Love is al you need'op maar love is doorstreept en er staat food naast.Ik deed er een zwarte jeansbroek onder aan en zat even op mijn gsm.Ik trok een foto van Megan en Choco en zette die op Instagram met "Best buddies"er bij geschreven.

Toen ik de foto had verstuurd werd Megan wakker."Is het varken wakker?"vroeg ik.Ze keek vragend naar me."Je hebt heel de nacht door gesnurkt.Toen je vroeger kwam slapen deed je dat niet."zei ik."Wel ik was moe oké" zei ze toen ze opstond.

"Je hebt het al goed gemaakt met deze foto" zei ik en ik liet de foto die ik daanet had getrokken zien.

"Wis die foto nu"zei Megan die mijn gsm probeerde af te pakken."Te laat hij staat al op Instagram." zei ik toen ik de badkamer in liep.

"Karma zal je wel vinden." hoorde ik Megan vanuit mijn kamer roepen.Karma heeft me al gevonden,want nog even en ik ben mevrouw Horan.

**************************

Ik loop naar het lokaal van Engels.Hier mogen we onze eigen plekken kiezen dus ik ga vanachter zitten.Ik hou helemaal niet van vooraan zitten want dan kan heel de klas je zien.Er zitten nu nog maar 4 andere leerlingen in de klas.3 nerds en een emo meisje.

Nadat de bel gaat loopt de klas vol.Mells en Stephanie gaan voor me zitten en Harry en Zayn zitten aan de tafel naast me.En net zoals altijd zit ik weer alleen.

Toen de les begon waren er nog een paar stoelen in de klas vrij."Weet er iemand waar Horan,Tomlinson en Payne zijn?" vroeg meneer Krous.

"Ik heb ze nog niet op school gezien vandaag." zei Harry."Dit is al de zesde keer dat ze maandag niet in mijn les zijn" zei meneer Krous die dan geïriteerd het lokaal uitliep.

"Die zitten in de problemen."zei Zayn tegen Harry."Dit is ook een van de weinige keren dat jij er s'morgends bent"zei Harry terug.Zayn had een grote schram op zijn voorhoofd, zeker van zijn vader gekregen.

Harry merkt het ook op want hij vaagt:"Wat is dat op je kop?".Zayn voelde aan zijn voorhoofd en zei:"Euhm... ik was gisteren dronken en heb met iemand gevochten.".Harry leek niet helemaal overtuigd maar liet het los.

Meneer Krous kwam terug en gaf ons oefeningen die we moesten maken.Terwijl ik mijn oefeningen maakte zaten de meesten tegen elkaar te fluisteren.Ik keek naar meneer Krous,maar die zit te diep in een boek verzonken om het op te merken.

Omdat ik toch niemand had om mee te praten deed ik als enige mijn oefeningen.Mells draaide zich om en zei:"Heeft de nerd geen vrienden?Ach je weet wat ze zeggen:als je niet mooi bent moet je slim zijn.Maar met slim zijn krijg je wel geen vriendje." Een paar mensen begonnen te lachen.

Eens zien wie er later lacht, als ik een advocaat ben en jij een prostitute.Wou ik zeggen maar in plaats daarvan keek ik gewoon terug naar mijn oefeningen.Ik ben niet echt zo moedig om dat te doen en al zeker niet bij Mells.

De hele les zaten er leerlingen propjes naar me te gooien met scheldwoorden op.Ik probeerde niet te kijken naar wat er op de papiertjes stond,maar ik kon mijn nieuwsgierigheid niet overwinnen.Elk woord deed pijn.Ik deed mijn best om niet te wenen maar bij een papiertje met "Pleeg toch zelfmoord" rolde er een traan over mijn wang.

"Moet de baby huilen?"vroeg Harry in een baby stemmetje.Toen de bel ging stormde ik de klas uit.

Ik liep de wc in en sloot mezelf op in een stalletje.Ik begon te huilen.Mentale pijn is erger dan fysieke,en dat beseffen sommige mensen niet.Als ze tegen iemand zeggen dat ze zichzelf moetten vermoorden ben je eigenlijk ook een soort moordenaar.Niet dat ik nu van plan ben me te vermoorden, dat ga ik mijn ouders niet aandoen.

Ik droogde mijn tranen en ging naar de bibliotheek.Ik had geen zin om naar de les te gaan,dus ik bleef in de biblotheek tot de lunchpauze.

*********************

"Hier is de lijst" zei mama die me een blad papier gaf.Het is de gastenlijst van het trouwfeest."Je kan er als je wilt nog wat mensen bijdoen." zei mama die naast me ging zitten.Ik keek naar de lijst en ik kende de meeste mensen niet."Heeft Niall zoveel familie?"vroeg ik.

"We hebben ook nog wat werknemers van het bedrijf uitgenodigd." zei mama.Harry,Liam,Louis en Zayn stonden ook op de lijst.Ik wed dat Niall ze had uitgenodigd.Dit kan voor Megan wel gênant worden.Omdat ik toch geen andere vrienden heb gaf ik de lijst gewoon terug aan mama.

***************

-2 dagen later-

"Ugh ik ben doodmoe"zei Megan die in haar zetel ploft.Ik hielp Megan haar zakken naar boven dragen en zette ze in haar kamer."Je hebt echt veel te veel gekocht" zei ik toen ik op haar bed lag terwijl zij haar gekochte spullen uit de zakken nam. "hé ik moet er toch goed uitzien op het schoolfeest?Oh ja!Ik moet je nog iets vertellen." zei Megan blij.

"En wat moet je me vertellen?"vrieg ik."Liam heeft me naar het schoolfeest gevraagd." zei megan die op en neer sprong.

"OMG! Je VRIENDJE heeft je naar het schoolfeest gevraagd!Wat een verassing!" riep ik sarcastisch.

"Ugh Lara,je snapt het niet!Het was zó schattig! gisterenavond trainden het voetball -en het cheerleader team samen, en toen we een pauze namen had Liam in het middden van het voetballveld een lied voor me gezongen.Daarna hielden de cheerleaders een spandoek omhoog waar Megan ga met me naar het feest op stond." Megan haar gezicht straalde toen ze het vertelde.

"En? wat had je gezecht?"vroeg ik express.Ze keek me aan met een serieus-blik en vroeg:"Wat denk je dat ik zei?"

"Wauw hij lijkt wel heel veel van jou te houden." zei ik. "Ik weet het.Ik wou dat het allemaal niet zo ingewikkeld was.Ik hou niet meer zoveel van Liam zoals vroeger,maar ik wil hem ook geen pijn doen.Ik weet dat ik nu een complete bitch ben enzo, maar ik kan toch ook niet heel mijn leven met Liam zijn." zei Megan die zuchtend op haar bed kwam zitten.

"Megan,waarom vind je Harry leuker?" vroeg ik.Als ik zo'n vriendje als Liam had, dan zou ik heel blij zijn.

"Ik heb echt geen idee,bij Harry voel ik me helemaal anders dan bij Liam.Ik voel me beter."zei ze.

Mijn gsm trilde en er verscheen een sms van mijn moeder op het scherm."Ik moet naar huis" zei ik toen ik opstond.

"Ik ga je haar en je make-up ook doen!" riep Megan toen ik haar huis uit liep.

Ik weet niet of het feest wel zo leuk gaat worden.Voor koppels of iemand met veel vrienden wel.Maar voor iemand zoals mij,iemand die bijna niemand kent,iemand die heel awkward is en iemand die helemaal al niet kan dansen, is een feest niet leuk.Ik zit liever alleen thuis tv te kijken of een boek te lezen dan feesten,rooken,seks en drinken.Misschien ben ik wel een nerd.

A.N.

Zo,het veertiende hoofdstuk! Wat denken jullie dat er op (of na ;-D) het schoolfeest al gebeuren?

On the road again tour is gestart!!! Gaan jullie naar een 1D concert? Ik ga niet want ik ga met een crouse naar Miami,Mexico,Jamaica en de Bahama's en dat kost veel, dus we moetten sparen.

XXXX

arranged marriage to my bully/Niall horan ffWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu