17.

3K 211 5
                                    

Seděla jsem na stoličce a užívala si výhled na Jasona. Stále jsem cítila jeho rty na těch mých. Jeho chuť. Soustředil se na obraz a najednou se mírně zasekl. Všechno položil na stůl a odešel. Zamračila jsem se a nechápala co se děje.

Nevnímala jsem to a rozhlížela se po jeho ateliéru. Zvedla jsem se a došla k velkým schodům, které vedli do druhého patra. Otočila jsem se jestli se náhodou Jason nevrací, ale uviděla jsem ho jak horlivě s někým telefonuje a nevypadalo to, že skončí brzy.

Stoupla jsem na první schod a touha zjistit co je nahoře mě popohnala neskutečnou rychlostí nahoru. Nahoře se přede mnou objevila obrovská postel, která vypadala jako nebesa. Světlé dřevo s bílým povlečením vypadalo skvěle. A to co mě překvapilo nejvíce byl můj obraz u čela postele.

Přistoupila jsem k posteli blíž a letmo se dotýkala povrchu dřeva. Bylo hebké a příjemné na dotyk. Po pravé straně postele bylo obrovské okno, přes které byla zahrnuta záclona s nádechem béžové barvy. „Už jsem se lekl, že jsi mi utekla," prudce jsem sebou otočila a uviděla za sebou Jasona. Opíral se o schody a neúprosně do mě zařezával svůj pohled.

„Chtěla jsem se podívat co je tady nahoře. Doufám, že ti to nějak nevadí," sklopila jsem pohled k podlaze a začervenala se.

„Vůbec mi to nevadí. Stejně jsem ti to tady chtěl ukázat," během pár vteřin stál u mě a já znovu cítila to příjemné teplo vycházejíc z jeho těla.

Chytil mě za pas a sehl se ke mně. „Nechceš jí rovnou vyzkoušet?" vydechl mi do vlasů a rty se něžně otřel o mé ucho. Trhavě jsem se nadechla, a on si rychle vysvlékl tričko. Očima jsem bloudila po jeho hrudi, která byla poseta tetováními a přitáhla si ho k sobě. Má lýtka se dotkla okraje postele a naše těla pomalu padala do měkkých peřin. Ruce měl položené vedle mé hlavy a líbal mě na krk. Cítila jsem se skvěle.

Odtáhl se od mého krku a skláněl se nade mnou. Jeho oči se vpíjely do těch mých a jeho obličej zářil něčím zvláštním, ale přitažlivým. Jednou rukou jsem přejela přes jeho napnutý biceps a druhou mu položila na zátylek. On své dlaně opřel výše od mé hlavy a sehl se ke mně. Přitiskl se na mé rty a kolenem roztáhl má stehna. Na svém klíně jsem mohla cítit jak je vzrušený a tvrdý.

Kousl mě do rtu, přičemž jsem mu slastně vydechla do úst. Měkkými rty mířil až k mému krku, jehož kůži něžně svíral mezi svými zuby. Svíral jí silně a silně. Několikrát jí vsál do svých úst. Nehty jsem mu zarývala do svalů, ale nijak ho to netrápilo. „Jasone. Já," zašeptala jsem a zatlačila do jeho hrudi, i když nerada.

„Co se děje? Nelíbí se ti to?" zašeptal a měkce se na mě usmál.

„Líbí se mi to, ale nejsem připravená na to si někoho znovu pustit k tělu, po tak krátké době co se známe," zavrtěla jsem hlavou a pohladila ho po tváři.

„Dobře. Já to chápu," kývl a na pár chvil své rty přitiskl na mé čelo. Chtěl se ode mě odtáhnou, ale já ho nenechala. Otočila jsem nás a klekla si na jeho podbříšek. Ruce jsem mu položila na hruď a skláněla se nad ním.

„To neznamená, že chci, abys odešel," usmála jsem se na něj.

„Doufám, že ti nebude vadit nosit nějaké šátky nebo roláky," pohladil mě po stehně a já se mírně zamračila. Sáhla jsem si na krk a několikrát jsem přejela přes citlivé místo, které vystřelovalo do mého těla slabé elektrošoky.

„Tak tohle bych čekala od puberťáka a ne od tebe," zasmála jsem se.

Jason si sedl a přitáhl si mě k sobě, tak blízko, že jsem jeho hruď měla nalepenou na svém tričku. Kochala jsem se výhledem na jeho dokonale vypracované tělo a nechala se unášet jeho nádhernou vůní.

„Já jsem tak trochu puberťák," mrkl na mě a kousl mě do rtu. Líbala jsem jeho vystouplé lícní kosti, až jsem se dostala k uchu. Skousla jsem mu ušní lalůček a vsála do sebe kůži po jeho uchem. Kousala jsem do ní a sála jí, do té doby než mi přišlo, že by to mohlo stačit. Na onom místě se objevila fialová skvrnka, které naprosto svítila.

„Ale notak," stiskl můj zadek a zasmál se mi do ramene.

„Já si to mohu dovolit, protože jsem puberťák," políbila jsem ho na krk a kousla ho.

„No, tak zlato," dýchal mi do kůže nad klíční kostí a něžně mě na toto místo líbal.

„Copak? Mám hlad," položila jsem si ruku na břicho a zasmála se. Jason mě nadzvedl a pomalu položil vedle sebe na postel. Sehl se k mému břichu a začal na něj sázet měkké polibky. V tu chvíli můj podbříšek začal neskutečně pulzovat a křičet o pomoc.

„Jasone," prsty jsem zajela do jeho vlasů a zatahala za ně. Kousl mě a dostal se pod mé triko. Líbal mě pod lemem podprsenky a svou hlavu tlačil vzhůru, čímž vyhrnoval mé triko.

„Nenech mě dlouho čekat," zašeptal oproti mému dekoltu a políbil mé levé prso.

„Ani já sama to dlouho nevydržím," zavrtěla jsem hlavou a jeho obličej se objevil předtím mým. Sledovala jsem každý jeho pohyb. Absolutně nechápu jak to udělal, ale v jednu chvíli jsem ležela na posteli a o pár vteřin později jsem vysela na jeho rameni. Držel mě pod zadkem. Opatrně a pomalu se mnou scházel schody a položil mě na pult.

Sedla jsem si a sledovala ho. Jeho nádherné tělo. Tetování na jeho paži, putující až na jeho záda a levé prso. Stál vedle mě, a tak jsem k němu natáhla svou dlaň. Prstem jsem přejela po linii jakého si zvířete a on se mírně usmál. „Vypadáš úchvatně víš o tom?" zašeptala jsem oproti jeho rameni a políbila ho.

„Děkuji. Snažím se," mykl rameny.

„Co budeš chtít k jídlu?" stál u ledničky a nakukoval do ní.

„Máš tam nějaké jablko?" seskočila jsem dolů a mířila k němu. Svou dlaň jsem obmotala okolo jeho paže a natáhla se pro zelené jablko, které se na mě mile usmívalo.

„Měl jsem," zasmál se a lednici zavřel.

„Kdy budeme pokračovat v malování?" nadzvedla jsem obočí a zhoupla se na špičky.

„Zítra? Znovu po škole?" usmál se na mě.

„Dobře, ale už to nesmí skončit jako dneska. Chci, abys mě namaloval podle svých představ," musela jsem zářit jak sluníčko.

„Souhlasím. Nechceš se domluvit s otcem, že bys oželila školu a přišla ke mně už ráno, abychom měli více času?" mrkl na mě.

„Zkusím to," kývla jsem.

Další část a já znovu doufám, že se vám to líbilo. Dneska to bylo takový sladký :D Teda mě to tak připadá. Zrovna včera jsem přemýšlela nad tím, jak bude příběh pokračovat a věřím, že se vám to bude líbit!

Děkuji vám za nádherné a dokonalé ohlasy!! 1000 votes??? Štípněte mě jestli se mi to náhodou nezdá! Miluju vás!

Colours (Completed)Kde žijí příběhy. Začni objevovat