1.

265 13 4
                                    

Era odata ca niciodata un flacau pe nume Itachi Uchiha. El locuia intr-un mic orasel numit Hansel si Gretel. Fiind sarac, trebuia sa isi castige niste banuti, dar nu din aia de ciocolata, asa ca Itachi sorta gunoiul pentru cincizeci de banuti pe luna.

Intr-o zi s-a gandit sa faca si el ceva maret la fel ca si ceilalti copii din orasel (in orasel sunt doar doi copii, unul dintre ei fiind Itachi). El a pornit la prima ora a diminetii. A mers vreo doi pasi si a ajuns langa un stalp, a mai mers cativa pasi si a ajuns peste drum la un alt stalp.

Acesta a facut autostopul, o caruta oprindu-se si luandu-l si pe Itachi. In caruta se aflau doi tipi misteriosi din clanul Akatsuki, Pain si Deidara. Cei trei au facut cunostinta, s-au imprietenit si au plecat spre clan.



Merg ei ce merg, dar ii prinde ploaie, si fiind ud pe jos, rotile carutei incep sa alunece, facandu-se intr-un final praf. Itachi, Deidara si Pain se adapostesc de ploaie sub caruta ce tocmai se facuse bucatele, iar cand aceasta se oprii, cei trei plecara mai departe calare pe cele doua vaci ce trageau caruta.

Intre timp, vazand ca se face seara, baietii stiau ca trebuie sa-si caute un loc de dormit. Si mergand ei pe intunericul acela nepatrunzator, zaresc o casuta. Pain fiind mai curajos bate cu bucurie in usa, iar o vrajitoare le deschide.

Pain tipa cat il tineau plamanii, fiind speriat de faptura ce tocmai le deschise usa, dar vrajitoarea reusii sa-l calmeze si ii poftise pe toti trei inauntru.

Dimineata se facu cat ai spune "Hocus Pocus", iar baietii dormind bine in timpul noptii, ii multumira vrajitoarei pentru adapost. Aceasta le darui tinerilor o potiune magica, apoi ii avertiza:

-Daca cineva indrazneste sa bea din aceasta potiune se va transforma in cel mai urat lucru posibil, iar daca totusi a facut-o, acea persoana mai are o sansa la umanitate. Trebuie sa mearga pe muntele Ciupacabra, cel mai inalt munte din oraselul Hansel si Gretel pana la apusul soareleui si va redevenii din nou om.

Cei trei nu bagara in seama spusele vrajitoarei, ci si-au continuat drumul spre clanul Akatsuki. In timp ce mergeau, lui Itachi ii se facu sete, si neavand ce sa bea, lua sticla din buzunarul lui Pain si o golii pe toata, transformandu-se apoi intr-o musca vorbitoare.

Deidara si Pain erau complet derutati, dar si-au dat seama ca pentru a-l readuce pe Itachi la normal, trebuia sa ajunga in varful muntelui Ciupacabra pana la apusul soarelui. Cei doi nu au mai spus absolut nimic, pornind mai departe spre munte, nu inainte ca Deidara sa-l fi bagat pe brunet in buzunarul sau.

Dupa ce Deidara l-a bagat pe Itachi in buzunar, cei trei au pornit mai departe spre muntele indicat de vrajitoare pentru a scapa de efectul potiunii. Mergeau ce mergeau, dar la un momentdat, Deidara ii spuse lui Pain ca are nevoie urgenta la toaleta.

In timp ce blondul il informa pe Pain cu privire la locul in care va merge pentru a-si face nevoile, Itachi se zbatea in buzunarul Lui Deidara, doar, doar sa mai ia si el o gura de aer.

Dupa ce blondinul nostru, Deidara fusese la sfanta lui toaleta, acesta simtii o adiere puternica ce venea din buzunarul sau. Daca ar fi stiut ca acolo se afla o gaura la care rontaise bietul Itachi cam trei sfert de ora pentru a scapa din acel loc plin de scame.

Deidara se oprii pentru a-si coase buzunarul, insa Pain ii spuse ca nu au timp pentru asa ceva si ca trebuie sa se grabeasca. Blondul aproba apoi cei trei isi continuara drumul.

In timp ce mergeau, Itachi, folosinduse de urechile sale de musca, le perturba linistea celor doi tovarsi de drum pentru a le spune:

Itachi: Baieti, opriti-va! Am auzit ceva din spatele acelui tufis!

Pain: Sigur nu te inseala urechile tale de musca?

Itachi: Sunt foarte sigur ca am auzit ceva...

Deodata, din spatele acelui tufis, iesii cea mai legendara bestie a tuturor timpurilor, Ciupacabra, care se pare ca fusesera amortita acolo timp de cincizeci de ani. Aceasta se apropie usor de cei trei baieti, care se pare ca ramasesera masca dupa ceea ce au vazut. Ciupacabra se apropie incet de Deidara, apoi ii trase o limba peste fata, de-l umpluse cu bale slinoase si verzi.

Deidara: Iecks! Bale de capra!

Pain: Deidara, am o veste tragica. Cred ca ciupacabra e indragostita de tine.

Deidara: Pai si daca e baiat?

Itachi: Atunci e gay.

Dupa ce Itachi spuse una ca asta, Ciupacabra se napustii asupra bietului brunet, si in mai putin de o secunda, il inghiti cu tot cu aripioare. Acesta striga si se zbatea prin burta bestiei, dar fara niciun rost, deoarece acesteia nuci ca-i pasa. Deoadata din burta creaturii se auzi glasul brunetului:

Itachi: Doamne, dar ce pute pe aici! Capra, ai mai fost pe la doctor, dentist, ginecolog, orice? Eu cred ca nu.

Apoi tanarul incepu sa loveasca stomacul bestiei cu labutele sale de musca, incercand sa iasa afara, dar ca prin minune, Ciupacabra il scuipa afara pe brunet si o luara la fuga fiind speriata de moarte.

Trecand si peste aceasta mica problema, cei trei plecasera mai departe. Merg ei trei ce merg si vad pe drum o fantana cu apa atat de pura incat in ea puteai sa te vezi mai clar decat in oglinda. Deidara ii spuse lui Pain ca vrea sa bea apa iar acesta nu-i dadu voie spunand ca poate vor intra intr-un alt blestem. Deidara se bosumfla si pleaca mai depare lund-o in fata. Se pare ca cel mai calm de acolo era chiar Itachi care zbura usor pe langa cei doi pentru a nu-i pierde.

Ajung apoi pe un camp plin de flori si Pain culege una din ele pentru a i-o

da cuiva drag lui adica lui Konan. Deidara incepe sa alerge ca un copil

mic pe acolo si se impiedica intr-o radacina de copac care nu stiu ce

cauta acolo. Pain fugi grabit spre Deidara pentru a putea vedea daca a

patit ceva. Blondul stand pe jos a inceput sa rada ca nebunul din cauza

ca s-a impiedicat, apoi incepe si Pain sa rada de fata acestuia.

Itachi: Doamne fereste...Ce nebuni mai sunt si astia doi... Plecam odata,Pain?!

Pain: Aa..ai dreptate.Deidara,sa mergem!

Cei trei pornira mai departe si printre ramurile copacilor batrani

se putea observa varful muntelui. Era aproape ca soarele sa apuna dar au ajuns la timp in varful muntelui, iar Itachi a redevenit om. Se pare ca acea

vrajitoare nu mintise in legatura cu potiunea. Dupa ce au rezolvat

problema asta si-au continuat drumul spre clanul Akatsuki. Au ajuns cu

bine, iar itachi a facut si el ceva maret, ajungand in clan.

Akatsuki funny storiesWhere stories live. Discover now