Epilog

2.6K 136 23
                                    

Det är fridfullt och tyst, ingen pratar. Ute i trädgården sitter Emelie och Felix och bara njuter av den svenska sommarsolen. När Emelie blev pensionär och The Fooo Conspiracy splittrades flyttade de hem igen. Faktiskt så gjorde alla killar det.

En sådan här lugn och skön tystnad har de aldrig haft i sitt liv, det har alltid funnits tjejer som skrikit varje gång de sett dem, managers som skrikit på dem och allmänt stressigt i sitt liv. Emelie och Felix beslut om att flytta tillbaka till Sverige var en av de bästa besluten de har gjort.

Plötsligt avbryts tystnaden av att två 6-åringar som - är Emelies och Felix barnbarn - springer ut på gräsmattan och de är följda av Ogges barnbarn, Omars barnbarn och Oscars barnbarn.

Emelie och Felix skrattar till lite innan de hör röster bakom dem.

"Hej" sa Ogge och slog sig ned på stolen bredvid Emelie. De andra killarna slog sig också sänds bredvid dem. Felix, Emelie, Ogge, Oscar och Omar satt och tittade ut på sina barnbarn när de sprang runt och lekte med varandra.

"Vet ni en sak?" frågade Felix när han avbröt tystnaden

"Nej" svarade Oscar

"Jag ångrar verkligen ingenting" sa Felix och log.

Emelie och Felix levde lyckliga i alla sina dagar tills de båda inte längre fanns på denna jord. Familjen mellan Emelie, Felix, Oscar, Ogge och Omar splittrades aldrig utan den dog bara ut när fler och fler av dem började bli för gamla och dog ut.

Men man kan säga som Felix - de ångrar ingenting -.

Hade Felix inte pratat med Emelie på Ogges fest hade de inte suttit här nu, med barn som också hade barn. De hade inte suttit här nu, gifta och lyckliga som pensionärer.

f.s | Min brors bästa kompis 2Where stories live. Discover now