elva - jag älskar dig felix

2.2K 111 4
                                    

- Emelies perspektiv -

Jag klev ur sängen och drog på mig min tunna morgonrock innan jag gick ut på balkongen där Felix stod. Försiktigt gick jag bakom honom och lade armarna runt honom och kysste honom på axlarna. Han vände sig om och kramade om mig innan han kysste mig passionerat på läpparna.

"Good morning beautiful" sa Felix

"Godmorgon" sa jag och kramade om honom ännu en gång.

Om någon hade sagt till 19-åriga Emelie som precis hade förlorat sitt barn att hon 3 år senare skulle stå på en balkong i Los Angeles och kramade om sin pojkvän skulle hon inte tro på det. Om någon hade sagt till 19-åriga Emelie som precis hade förlorat sitt barn att hon 3 år senare skulle bo tillsammans med Felix Sandman som är medlem i världens största pojkband skulle hon inte tro på det. Men det är just det jag gör, 22 åriga Emelie bor tillsammans med 21-åriga Felix Sandman i Los Angeles, Felix Sandman som nu tillhör världens största pojkband tillsammans med Oscar Enestad, 22 år, Omar Rudberg 21 år och Ogge Molander 22 år. Att killarna nu får uppleva sin största dröm är lycka för mig, jag är lycklig över att få se dem lyckliga.

"Emelie, du och jag ska på picknick om 30 minuter så gör dig iordning" sa Felix och flinade åt mig. Det syntes på honom att han hade någonting i görningen men jag orkade inte bry mig utan började göra mig iordning i stället. Eftersom det är sommar just nu och fruktansvärt varmt här i LA så får en luftig blommig klänning pryda min kropp medan håret får vara hälften uppsatt och hälften nedsläppt. Lite lätt sminkad fick jag vara och sedan var jag klar.

Jag gick ned till hallen och satte på mig skorna medan jag väntade på att Felix skulle komma ned, vilket inte alls tog lång tid.

"Är du klar?" frågade Felix och jag nickade som svar. Vi gick ut ur huset och låste efter oss innan vi satte oss i bilen och började köra iväg.

Efter 20 minuter i bilen tog Felix fram en bandana ur handsfacket.

"Sätt på dig denna" sa han och gav mig bandanan som jag artigt knöt runt ögonen. Felix fortsatte att köra en liten bit innan han stannade bilen, gick ur och öppnade dörren för mig. Han hjälpte mig ut och vi började gå.

"Är vi framme snart?" klagade jag och han skrattade lite åt mig

"Snart" sa Felix och vi fortsatte att gå i fem minuter till innan vi stannade och han bad mig att stå helt stilla ändå tills han sa att jag fick röra mig. Jag kunde känna hur han släppte taget om mig och gick ifrån mig.

Jag hörde hur någon ställde sig framför mig och sedan hörde jag Felix röst.

"Ta bort den" sa han och precis när jag skulle lyfta upp armarna knöt någon upp bandanan på mig och jag såg Felix stå framför mig på ett knä, jag kollade ba och såg Ogge, Oscar och Omar stå med mobilkamerorna i högsta hugg. Jag vände mig mot Felix igen.

"Emelie Lisa Molander, ända sedan jag pratade med dig första gången på festen som Ogge hade har jag varit fullständigt kär i dig. Varje sak som har hänt i ditt liv har jag funnits och jag kommer alltid finnas för dig. Emelie, vill du ge mig äran att bli min fru ?" sa Felix och log

"Såklart jag vill Felix" sa jag och kramade om Felix innan han satte på mig ringen. När vi hade kramats klart drog jag ifrån och kollade på killarna.

"Vad?" frågade Ogge och log

"Jag är gravid"

/ / /

A/N: Detta är sista kapitlet hörrni. En epilog kommer komma!!
Jag ber om ursäkt för att denna bok verkligen har sugit, jag har verkligen inte haft någon inspiration till att skriva denna och jag ber verkligen om ursäkt för detta.

f.s | Min brors bästa kompis 2Where stories live. Discover now