FİNAL

3.9K 246 140
                                    

Medya Eun Hee- Seung Ri ve Ji Yong'un düetidir.

46 Bölüm boyunca benim yazdıklarıma değer verip okuduğunuz için teşekkür ederim. Hikayemde gozden kacırdığım hatalar varsa affola. Bazı kavramları karıştırdığım doğrudur :) Destekleriniz sayesinde yeni bölüm yazma hevesimi her zaman canlı tuttum. Yeni fanficimle görüşmek üzere. İyi okumalar:)







"Artık dayanamıyorum!"

Kalabalığın arasından geçip şirkete geçene kadar akla karayı seçen Eun Hee artık sabrının kalmadığını hissediyordu. Ölen fareyi şikâyet etmek sanki bir şeyleri fitillemişti. Suçlu yakalanmasına rağmen mahkeme işi çok uzun sürmemişti. Hayranların baskıları yüzünden mahkemeden kendi isteğiyle çekilen Eun Hee kendisine karşı büyüyen netizenlerden kurtulamamıştı. Ji Yong her şeyin üzerine üzerine yürümeleri gerektiğini söylediği için onun sözleriyle dayanmaya çalışıyordu. Ev adreslerine kadar her şeyi değiştirmişlerdi. Ölü fare kadar iğrenç bir girişimde bulunmasalar da Ji Yong ile göründüğü her günün ardından sosyal medyadan ölmesiyle ilgili gönderiler birinci oluyordu. Bu 2 ay boyunca başkanla kopma noktasına gelen tartışmalara girmiş, her seferinde daha da hırslanmıştı. Aklındaki tek düşünce en iyisi olmaktı.  Ölmesini isteyen hayranlara karşı onları savunan bir grup daha oluşmuştu. Yang başkan ilişkilerini onaylamamıştı ama onaylasa da bir şey değişmeyecekti. Başkanla olan mücadelesinde Ji Yong ve Seung Hyun olmasa baskı altında ezileceğini biliyordu.  Bundan etkilenen sadece Eun Hee değildi, Ji Yong'a karşıda büyük bir tepki oluşmuştu. Fakat bu tepki daha pasifti. Eun Hee eğer çıkış yaptıklarında tepkileri değiştiremezse her şeyin sonu olduğunu düşünmek dahi istemiyordu.

Asansörün önüne kendini zar zor attığında elinin tersiyle alnını sildi. Temmuz ayının ortalarında olmanın etkisiyle hava haddinden fazla sıcaktı. Asansörün uzun süre gelmediğini arkasından gelen sesle fark edebilmişti. Durumdan rahatsız olduğunu belli etmeme rolü başlıyordu.

"2 aydır bu şekildesin. Dalgın, plan dahilinde yaşayan ve sadece Ji Yong'u düşünen. Yorulmadın mı?"

Eun Hee arkasını dönmeden önce yüzünde ki umutsuzluğu bir kenara bırakıp gülümsedi. Arkasında gitmeleri gerektiğini işaret eden Seung Hyun'a döndü. Onunla birlikte yürürken konuyu dağıtmak için:

"Asansörün bozuk olmasını hep unutuyorum."  Dedi ve hemen ardından ekledi. "Bugün müzik videomuz yayınlanacak. Baskı sona erecek mi dersin?"

Seung Hyun'un düşündüğünü belli eden alın kırışıklığını görünce Eun Hee onun omzuna hafifçe vurdu.

"Hyung neden sonunda ölüm varmış gibi duruyorsun?"

Çalışma odasının önünde durduğunda gitmesi gerektiğinin farkında olan Eun Hee, Seung Hyun'un karşısında cevap bekliyordu.

"Bizden önce çıkış yapman çok üzücü. Tüm ödülleri siz toplayacaksınız."

Şirketteki herkes  "Bu işin tehlikeli bir yatırım olduğunu." Düşünse de Seung Hyun'un moral veren sözleriyle biraz olsun gülümsemişti.

"Hyung sizden sonra çıksak hiç sansımız olmayacaktı."

Seung Hyun yoluna devam etmeden önce Eun Hee'ye sevgi okları göndermeyi ihmal etmemişti. Eun Hee elini havada salladığında çalışma odasına yöneldi.  Dans pratiği yapmak için kızlardan önce gelmişti. Müzik videolarından 2 gün sonra Big Bang ile konsere çıkacaklardı. Bunu Yang başkan istemişti. Eun Hee rahatlamak için bileğindeki lastik tokayı alıp saçını tepeye topladığında albümden "Crazy" şarkısını açtı. Bu onun yazdığı bir parçaydı ve bunun için 3 gün uğraşmıştı. Klip çekilen parça buydu. Başkan ve Ji Yong bunun iddialı olduğunu ve güçlü durduğunun göstergesi olduğunu söylemişlerdi. Müzik başladığında esneme hareketlerine başladı. Konsantre olmak için derin bir nefes aldığında telefonun çalmasıyla mızmızlanan bir sesle çantasına yöneldi. Kendi kendine söylenme alışkanlığından kurtulamamıştı. Bunun için bile kendi kendine söyleniyordu.

No Option! ( Seçenek Yok!)✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin