Kapittel 7

67 4 0
                                    

Emily pov

Vi var på skolen. Det var siste time nå, heldigvis.

Alexandru snudde seg mot meg. "Går det bra?" Spurte han. "Hvorfor skulle ikke det gå bra?" Spurte jeg. "Du vet." Alex så på magen min.

Jeg lente meg over pulten Og tok henda hans. "Det går helt fint." Sa jeg.

"Slutt å snakk der bak!" Sa læreren. "Det er en familiekrise!" Freste Alex. Jeg så alvorlig på Alex. "Slapp av. Jeg tullet.." Mumlet han og snudde seg.

Louis så på meg. "Hva?" Hvisket jeg. "Du har blitt så rar siden jeg mobbet deg." Hvisket Louis. Jeg ristet på hode og fniste litt.

***

Alex hoppet i sengen opp på meg. "Hei Alexandru." Fniste jeg og tok vekk telefonen min. "Jeg elsker deg." Alexandru kysset meg på munnen. "Og jeg deg." Sa jeg. "Det er faktisk farlig å ha kjæreste." Fniste Alexandru.

"Nei, det er bare  farlig å ha sex." Sa jeg. Alexandru ristet på hode og fniste.

"Det er middag!!" Ropte Harry. "Gled deg å smake maten hans." Sa jeg da Alexandru rullet ut av sengen. "Can't wait." Fniste Alexandru og hjalp meg opp fra sengen.

***

"Det var helt fantastisk." Fniste Alexandru da vi slang oss ned i sofaen. "Jeg sa jo det." Fniste jeg. Alexandru tok armen sin rundt nakken min og kysset meg flere ganger på kinnet. Jeg fniste og så på Alexandru så han kysset på munnen min. Jeg smilte og kysset Alexandru hardt og lenge på munnen.

"Er han her enda?" Jeg trakk meg unna Alexandru. "Mamma..." Mumlet jeg og så på mamma. "Han har ikke seng enda så han bor hos kjæresten sin." Sa jeg og hoppet nærmere Alexandru.

"Og det ser jeg er deg..." Sa mamma alvorlig. Jeg så på Alexandru og kysset han på munnen. "Her er familien min!" Louis kom inn. Jeg ristet på hode.

Louis satte seg ned vedsiden av meg. "Mamma vet det ikke. Hold kjeft." Hvisket jeg i øret til Louis. "Og det er...?" Spurte mamma. "Han mobbet meg, han var min første og nå er vi venner." Sa jeg og slang benet mitt på Alexandru og hoppet nærmere han.

"Din første hva?" Spurte mamma. "Jeg var den første hun hadde sex med." Forklarte Louis. Jeg himlet med øynene. "Viss dere unnskylder meg, så må jeg på do." Jeg slang tilbake benet og reiste meg opp. "Skal jeg h..." Jeg så fort på Alex og ristet på hode.

"Det er kveld..." Hvisket jeg og gikk opp.

...

Jeg gikk ned i stuen og satte meg på fanget til Alex. Han smilte og kysset meg på munnviken min. Jeg la hode mitt ned skulderen til Alex. "Går det bra?" Alex kysset meg på hode. "Bare kvalm..." Mumlet jeg.

Alex ga meg en kos. "Vil du legge deg?" Spurte Alex. "Klokka er jo bare 19..." Sa jeg og så på Alex. Han smilte. "Ja, jeg vil legge meg." Sa jeg og reiste meg opp.

Alex fniste og reiste seg opp. "Natta mamma. Natta Louis." Sa jeg og dro med meg Alex opp til rommet.

Alexandru lukket igjen døren etter seg. "Natta." Sa han. Jeg så skuffet på han. "Du er kvalm." Sa Alexandru og gikk mot meg. Jeg gjepet til han. Alexandru lo og dro meg inntil han og kysset meg på munnen og gikk bak over til sengen og vi sank ned i sengen.

—————-

Sorry for en virkelig kort kapittel... Holder på å sovne og vil gjerne publisere denne kapittelet i dag...

Hva syntes dere ungene er? Jenter? Gutter? En av hver? Hva skal dem hete?

My new School!Where stories live. Discover now