Kapittel 1

189 3 2
                                    

Hei folkens :) Ny bok.. Igjen... x'D Jeg har blitt så forelsket i Suite 16, så jeg måtte lage en bok om dem :D Jeg visste ikke hva boka skulle hete, så jeg tok noe random noe. Viss jeg finner på noe annet, så gir jeg dere bedskjed at jeg skal/har byttet navn på historien. Forslag kanskje på hva den skal hete?

Vel ja, håper dere koser dere med denne boken :)

———————

Emily pov

"Er du klar?" Harry flettet hånden sin i min. Jeg så på Harry og ristet på hode. "Du kommer ikke til å bli mobbet her å. Jeg er her." Sa Harry. "Du har vært her i 16 år." Fniste jeg.

Harry smilte og dro med meg inn på skolen. Folk så fort mot oss og hvisket noe til hverandre. Jeg så ned på bakken.

"Slapp av." Fniste Harry. Jeg himlet med øynene. "Er dere ny?" Jeg kjente en hånd på skulderen min. Jeg så på personen som sto vedsiden av meg med fire andre. Jeg nikket.

"Ikke bry deg om de andre. De er sånn hver gang noen begynner på skolen. Dere kommer til å bli populære nå." Fniste gutten med litt langt hår. De gikk.

Jentene gikk forbi guttene og vinket til dem. Guttene stirret på rompa til jentene når de gikk forbi.

Harry slapp hånden min og slang den over skulderen min. "Velkommen til videregående." Sa Harry. "Dummen." Jeg gjepet til Jack. Han lo.

Vi gikk til kontoret til rektoren da det ringte inn. Vi banket på. "Kom inn!" Ropte noen. Vi åpnet opp døren og gikk inn.

Damen så opp fra pulten sin. "Hei. Dere er de nye?" Spurte hun og reiste seg opp. Jeg nikket.

Damen kom med ark. "Her har dere timeplanen deres." Sa hun og rakte fram arkene. Vi tok en ark hver.

"Kom, så følger jeg dere til timen." Sa damen og åpnet opp døren.

Vi gikk ut av kontoret og fulgte etter rektoren til klasserommet. Hun banket på døren. "Kom inn!" Ropte noen inne fra. Rektoren åpnet opp døren. "Vent her." Sa hun og gikk inn.

Hun hvisket noe til læreren. Han nikket og rektoren gikk ut. "Lykke til." Sa hun før hun forsvant.

Harry slang armen rundt nakken min.

"Vi har to nye elever her i dag. Kom inn." Sa læreren. Jeg og Harry gikk inn og lukket igjen døren etter oss.

"Vil dere fortelle litt om dere selv?" Spurte han. "Jeg heter Harry Styles, og dette er Emily Leeds. Vi har vært bestevenner siden vi var 2 år. Vi er jo 18 år selvsagt. Emily og jeg er ikke bare bestevenner, vi bor sammen." Sa Harry.

"Ikke kjærester..." Mumlet jeg. "Det trenger de ikke å vite." Sa Harry og tok ned armen sin. Jeg så ned på bakken.

"Viss dere lurer på hvorfor vi byttet skole, kan Emily fortelle det så folk slipper å spørre hele tiden." Harry så på meg. Jeg så på Harry, så på klassen.

"Jeg har blitt mobbet stor sett hele livet. Harry ble bare med for han har aldri forlatett meg." Sa jeg. "Det var vel alt?" Spurte Harry.

"Emily, du kan sitte bakerst bak Alex mens Harry sitter vedsiden av deg, bak Thomas." Sa læreren og pekte mot han lange håra gutten som tok på skulderen min i sta, så på gutten som satt vedsiden av.

Vi gikk ned dit og satte oss ned. Alex som han heter tydeligvis snudde seg mot meg og lente seg over pulten min. "Er det sant at du har blitt mobbet?" Hvisket han. Jeg nikket.

"Alexandru!" Sa læreren. "Vent da!" Sa han. Læreren himlet med øynene. "Du får ofte viljen din?" Hviske spurte jeg. "Jah." Hvisket han.

"Hvordan kunne du ha blitt mobbet når man ser så deilig ut som det der?" Hvisket Alex og så på meg. "Har du mistet jomfrudommen din?" Spurte han.

My new School!Where stories live. Discover now