Kapittel 4

99 4 3
                                    

Liten info, Alex og de andre gutta er ikke så gamle som de er her.. Alexandru er bare 15 år irl såe ja...

——————————————————

Emily pov

Jeg gikk inn i dusjen som allerede var på. Vannet rant ned over ansiktet mitt. Døren åpnet seg og inn kom Harry og Zayn som tittet inn. Zayn overnatter her noen dager, uker, måneder. Hvem vet?

"Hei! Jeg dusjer!" Skrek jeg. "Og jeg har ikke sett deg naken før?" Spurte Harry. "Jeg da? Jeg har vært stebroren din i flere år og vi har delt seng og alt sånt. Jeg har sett deg naken." Sa Zayn.

"Hva gjør dere her egentlig?" Spurte jeg. "Vi tar oss en liten tur til parken, så drar vi til butikken." Sa Harry. "Fint. Stikk." Sa jeg.

"Hvordan kan du være jomfru når du har sånn kropp?" Zayn så på meg. "For det første, pedo. For det andre, ekling. For det tredje, jeg er ikke jomfru lenger." Sa jeg. "Vent hva? Når skjedde det?" Spurte Zayn. "I går! Forsvinn!" Ropte jeg. Zayn og Harry gikk.

Inn døren kom Alexandru. "Faen da! Jeg tror jeg dusjer senere.. Kan du gi meg håndkle?" Spurte jeg. "Jeg liker å se deg naken jeg." Fniste Alexandru. "HÅNDKLE UNGE MANN!!" Skrek jeg. Alex ristet på hode.

Jeg tok dusjhodet og sprutet Alex ned og fant en håndkle. Jeg slo av dusjen og tok håndkle rundt meg.

Alex så på meg drepene. "Jeg er klissvåt." Sa han. Jeg smilte stolt og gikk ut av dusjen. "Lille svin!" Sa Alex sint. Jeg gikk til Alex og klappet han på kinnet. "Det går bra vennen." Sa jeg. Alex prøvde å være sint, men begynte å fnise.

"Vet du hva? Jeg stjeler noen klær fra Harry så du kan låne det." Fniste jeg. Alex smilte og tok av seg t-skjorten sin. "Hva gjør du?" Spurte jeg. "Så jeg kan hoppe rett i klærne." Sa Alex og tok av seg boksa.

Jeg snudde meg fort rundt. "Hvorfor har du ikke på bokser?" Spurte jeg og fant en håndkle og ga den til Alex. "Hvorfor skal jeg gidde?" Alex tok håndkle. "Hvorfor skal du la være?" Spurte jeg. "Du kan snu nå." Sa Alex. Jeg snudde meg mens jeg holdte igjen øynene mine.

"Slapp av. Du ser ikke kukken min." Sa Alex. "Som jeg skal tro på at gutten som ligger med alle ikke viser den lille greia midt i mellom benet." Sa jeg. "Lille? Sa du akkurat lille?" Spurte Alex.

Jeg åpnet opp øynene og lo. "Skal vi stå her og henge som to nakne idioter?" Spurte Alex. Jeg fniste og gikk ut av bade. Alex fulgte etter.

Jeg stoppet opp. Jeg så mamma sto ved trappen og så på oss. "Det er ikke hvem jeg tror det er." Hvisket Alex i øret mitt. "Jeg trodde du dro i går mamma." Sa jeg.

"Faen.." Hvisket Alex. "Jeg dro ikke vekk her i fra siden jeg fikk vite at du har hatt sex med en ekling på doen på skolen, og nå hviste det seg at dere hadde sex i dusjen også!" Sa mamma.

"Leeds. Det var ikke sånn det ser ut som." Sa Alex. "Hva ser det ut som da?" Spurte mamma.

"Jeg ringte på og Harry åpnet opp døren. Han sa at han og Zayn skulle ut, men Emily var i dusjen så hun kommer snart. Jeg fikk komme inn og Zayn og Harry gikk. Jeg gikk bare rett opp og inn til bade og så Emily i dusjen." Begynte han.

"Hun ble sur for jeg ikke ga henne håndkle, så hun sprutet meg ned. Hun sa at jeg skulle låne klær av Harry, så jeg kledde av meg der inne. Så nå står jeg med håndkle." Sa Alex.

"Dessuten får ikke Charlotte ha sex så ung!" Sa mamma. Charlotte... Selvfølgelig... "Charlotte. Hvem er det? Søstera de eller noe?" Hvisket Alex. "Mellomnavnet mitt." Sa jeg.

"Dessuten! Mamma! Jeg er 18 år! Jeg bor med bestevennen min og jeg er faen meg myndig!!"" Skrek jeg.

"Du er fortsatt dattera mi." Sa mamma. Jeg dro Alex vedsiden av meg. "Gå til rommet mitt." Hvisket jeg. "Ditt?" Spurte Alex med en smil på munnen. Jeg så stygt på Alex. "Unnskyld.." Sa Alex og gikk til rommet mitt.

My new School!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα