Capitolul III

7.5K 356 21
                                    

Printre lacrimi o vad pe Sorana apropiindu-se de mine. Ma ia in brate strans. Ma opresc din plans dar suspinele nu vor sa inceteze.

"Totul va fi bine."

Nici ea nu crede asta dar eu...

Ne ridicam si pornim spre apartamemtul meu. Ajunse in bucatarie,Sorana face doua ciocolate calde. Va trebui sa plec din tara. Va fi mai bine asa.

"Sorana...fa-mi rost de un bilet catre California."

O i-au pe nepregatite.

"Ce???"

"Nu vreau sa mai stau aici..."

"Atunci mergem amandoua!"

Chiar nu ma asteptam la asta. O sa vina cu mine?

"Cand plecam?"

Continua cu un zambet extrem de mare pe fata.

"Peste doua saptamani as vrea."

"S-a facut!"

Eram fericita ca voi pleca.

Dupa ce terminam de savurat ciocolatele calde,Sorana pleaca sa faca rost de bilete.

Ma mir cum de o fata cu bani ar fi prietena cu una care daca are bani sa se intretina. Deja am vorbit cu Hugo si am demisionat. Merg in dormitor si ma uit sub pat. Cutia mea este acolo unde am lasat-o acum o luna. O scot de sub pat si o deschid. In cutia asta se afla banii economisiti timp de doi ani,mai exact de cand lucrez pentru Hugo. Am bani sa imi cumpar o casa si sa mai imi iau si alte lucruri. Ar trebui sa fac niste cumparaturi inainte plecare. Imi iau ceva bani si chem un taxi. Cred ca va intrebati cum de nu i-am cheltuit pana acum. Ei bine...pentru ca stiam ca va veni ziua asta dar nu credeam ca asa devreme. Aveam alte planuri.

Eram sigura ca Jon ma va respinge dar ce sa fac daca am o prietena asa incapatanata. Trebuie sa imi ramana bani si pentru facultate. Desi tatal este baiatul pe care il urasc din toata inima o sa il iubesc pe copil. Mi-e putin frica deoarece nu stiu daca ma voi descurca asa bine cu un bebelus.

Las gandurile astea deoparte cand ajung in fata mall-ului. Ii platesc taximetristului apoi merg spre cladirea inalta.

Ies dupa vreo doua ore din mall cu aproximativ zece pungi in maini. Mi-am luat haine si cateva lucruri pentru bebelusi. Inca nu stiu sexul copilului dar am luat hainute albe pentru el.

Ajung acasa destul de obosita. Las pungile pe canapea. O sa ma ocup de ele maine. Intru in dormitor si imi aleg un tricou larg si niste boxeri albi. Merg in baie si dau drumul la apa. Inlatur hainele ce le-am purtat azi.

Seara a sosit intr-un sfarsit. Ceasul bate ora 21:00. Ma pun in pat si astept ca somnul sa ma fure.

Razele soarelui patrund foarte usor prin usa din sticla a balconului. Imi tarasc corpul pana in baie. Dupa rutina de dimineata aerisesc camera. Ma imbrac cu un maieu alb si niste pantaloni scurti de blugi. Imi aduc imediat aminte de pungile parasite in sufragerie. Le duc in dormitor si le asez frumos in sifonier. Ma holbam absenta la o hainuta de bebelus de un alb imaculat. Un mic zambet rasare in coltul gurii. Parca toate temerile s-au evaporat iar acum fericirea bantuie in interiorul meu. Un ciocanit ma trezeste din transa. Deschid usa iar Sorana scutura in fata mea doua bilete de avion.

"Hei! Avem o mica problemuta..."

Ma panichez putin.

"Ce?"

Mămică din întâmplareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum