27. Chrisward

5.2K 147 15
                                    

*capitol editat*  


Alice's POV

Vineri dimineata eram in liceu si ma pregateam pentru a treia ora cand doua brate puternice s-au incolacit in jurul taliei mele.

„Neata, printeso," m-a salutat Ethan, cufundandu-si fata in locul dintre gat si umar, inhaland adanc. „Imi place mirosul de lapte si miere," a adaugat, inhaland din nou.

„Hei Ethan," am chicotit, lasand cartea de biologie in dulap si luand-o pe cea de engleza. „Ma bucur ca-ti place mirosul samponului meu," i-am spus si am inchis dulapul, intorcandu-ma spre el si punandu-mi bratele in jurul gatului lui, avand grija sa nu-l lovesc in cap cu manualul greu.

„Hei," mi-a soptit zambind.

„Hei," i-am raspuns pe acelasi ton. El s-a aplecat spre mine cat sa ajungem la aceeasi inaltime apoi m-a sarutat apasat.

„Trebuie sa mergem, ora incepe in trei minute," am spus incet dupa ce ne-am despartit buzele, fruntile noastre inca atingandu-se.

„Okay," a spus si mi-a luat cartea din mana. „Hai sa mergem." Atunci am observat.

„Unde ti-e cartea?"

„Am uitat-o pe birou cand am plecat de dimineata," a spus frustrat, semn ca asta era adevarul.

„E okay, o s-o impartim pe a mea," i-am spus si i-am facut cu ochiul.

„Iubita mea care ma scoate din bucluc," a glumit el inapoi si m-a strans usor de mana. „Apropo, diseara e petrecere la mine acasa. Vii, nu-i asa?"

„De ce dai o petrecere?" am intrebat, incruntandu-ma la el.

„Practic, nu e petrecerea mea. Aidan a decis ca vrea sa dea o petrecere in onoarea inceperii sezonului de meciuri."

„Ah, vorbesti de cupa liceelor."

„Exact. Anul trecut am iesit pe locul doi. Anul asta vrem sa demonstram ca suntem mai buni decat cei de la Eastwood High si ca nu trebuie sa trisam ca sa ajungem campioni."

„Am inteles. Deci sa ghicesc ca diseara e petrecere."

„Dap, o sa vin sa te iau pe la 8. Nu trebuie sa porti haine de ocazie, blugi, o bluza cu maneca lunga, geaca si botinele merg de minune," mi-a spus zambind, leganandu-ne mainile inainte si inapoi.

„Bine, vin," am spus resemnata, strangandu-l mai tare de mana si zambindu-i.

„Perfect," mi-a spus cu un ranjet pe fata.

Am mers pana in clasa in timp ce mai multe perechi de ochi ne priveau cu diferite emotii, de la uimire pana la ura sau gelozie. Culmea era ca unii baieti ne priveau cu gelozie si nu intelegeam de ce.

„Sunt un nemernic norocos," a spus Ethan cu mandrie printre dinti, aruncandu-le priviri ucigatoare baietilor din calea noastra care se uitau urat la el.

„Huh?" am intrebat, uitandu-ma incruntata la el. Ce vrea sa spuna?

„Nu vezi cat de urat se uita unii baietii la mine?" a intrebat, mutandu-si privirea de la ei la mine, aplecandu-si putin capul in timpul procesului. „Sunt gelosi pe faptul ca esti luata si nu te pot avea. Unii ar da orice sa ne despartim ca sa isi incerce sansa."

„Oh," a fost raspunsul meu genial, gura mea formand un o de uimire. „Ghinionul lor. Sunt a ta pana la urma, nu au nicio sansa," am spus si i-am zambit, luandu-i bratul mainii pe care o tineam cu cealalta mana ca sa-l trag mai aproape. „Nu ai concurenta," i-am soptit, uitandu-ma in ochii lui.

In love with the wrong PlayboyWhere stories live. Discover now