Deel 10

232 25 4
                                    

Mijn blinddoek ging af en 'Surprise' werd er aan alle kanten geroepen. Marion, Esmee, Fleur, Romeo, Mechels, Matthijs, Stef en de moeder van Wolfs Loes stonden voor mij. 'Lul dat je er een bent' zei ik tegen Wolfs met een brok in mijn keel. 'Ik hou ook van jou hoor schat' zei Wolfs en gaf mij een kus. 'Wolfs, zou ik je telefoon even mogen lenen' vroeg ik. 'Natuurlijk maar waarom dan' vroeg Wolfs. 'Je bent nog iemand vergeten' zei ik. 'Oh bedoel je je moeder' zei Wolfs en zette een stap opzij daar stond mijn moeder. Ik vloog mijn moeder om de hals. 'Mag ik even jullie aandacht, ik wil jullie allemaal welkom heten op de babyshower van Eva en het afscheid's feestje van Jade, natuurlijk zien we Jade af en toe nog wel maar vanavond zijn Matthijs en Stef papa' zei Wolfs met een huilende Senna aan de ene kant van zijn zijde en een huilende mij aan de andere kant. 'Hoeveel maanden ben je nou eigenlijk' vroegen Loes en mijn moeder Mara. '26 en een halve week' zei ik trots. 'Weet je al het geslacht van je kindjes' vroeg Loes. 'Ja maar dat ga ik lekker niet zeggen' zei ik plagend. Je kon het namelijk ook niet opmaken uit de ballonnen want die waren wit en zilver.

'Gaat het schat' vroeg Wolfs. 'Beetje pijn in mijn voeten en ben echt gesloopt' zei ik. 'Ga maar lekker zitten' zei Wolfs. Gaan jullie lekker daar binnen, pfff wat kunnen ze druk zijn. 'Hey, Eva wij gaan naar huis' zeiden Romeo en Esmee.

'Ja is goed, tot morgen' zei ik. Het was nog een gezellig feestje tot Senna Jade moest afstaan. Senna, Wolfs, Fleur en ik moesten allebei huilen en Matthijs en Stef hadden getekend en nu Senna en ik nog. De handtekeningen waren gezet en dus moest Senna Jade aan Stef en Matthijs geven. 'Mijn prinsesje wat ga ik je missen, je draagt mijn naam dat zal je kracht geven, denk aan je naam en je zou vleugels krijgen en ooit komen wij bij elkaar hier of daar boven' zei Senna. Matthijs en Stef gingen weg en wij gingen naar huis. Eenmaal thuis ging ik gelijk zitten. Senna was gelijk naar boven gegaan en wou alleen zijn. 'Eva en papa mag ik hier komen wonen' vroeg Fleur. 'Natuurlijk' zeiden Wolfs en ik tegelijk. 'Oké dan ga ik morgen bij jullie wonen' zei Fleur en Fleur vertrok. 'Ik ga in bad ga je mee' vroeg ik en beet op mijn lip. Wolfs kwam op mij af en begon mij te zoenen. Wolfs klede zich uit op de slaapkamer. Ondertussen liep ik naar de bad kamer ik trok de deur open en kreeg de schrik van mijn leven.

De mooie kant en de donkere kant van het levenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu