#HİRA#

830 8 1
                                    

4 haftalık Kuşadası tatilinden sonra Altınoluk'a gittiler. Altınoluk'ta arkadaşı İdil'in yazlığı vardı. Altınoluk'a vardıkları günün akşamı İdil ile Hira İdil'in yeni sevgilisi Barış'ın yanına gittiler. Hava epeyce karanlıktı. Üçü birlikte biralarını yudumlarken Barış'ın arkadaşı Anıl'da onlara katıldı. Dört genç epeyce güzel vakit geçirdiler.
Hira yavaş yavaş sarhoş olmaya başlamıştı. Sarhoş olmak hiç Hira'ya göre bişey değildi. Çünkü sarhoşken çok yanlış şeyler yapıyordu. Ve bu gecede yaptı.
Anıl ile tek kalmışlardı. Ormanın içinde. Ve birden öpüşmeye başladılar. Çok ateşli bir şekilde öpüşüuorlardı. İkiside birbirine enhel olmaya çalışsada karşı koyamıyorlardı. Elleri bir birlerinin vücudunda gezmeye başlamıştı. Anıl'ın elleri aşağılara indikçe Hira'nın bedeni cayır cayır yanıyordu. Ama sonunda Hira yaptığının yanlış bişey olduğunu idrak edip kendini durdurdu. Ama Anıl hala kendine karşı koyamıyordu. Tek istediği Hira ile birlikte olmaktı.

- Anıl dur lütfen daha fazla ileri gitmeyelim.

- Sus.

- Anıl dur yalvarırım.

- Konuşma.

Bir süre daha böyle devam etti. Sonunda Anıl'ı itebildi geriye. Oradan hemen hiçbir şey demeden koşarak uzaklaştı. Ve hemen İdil'i buldu.

- Hira? Ne oldu? İyi misin?

- Evet iyiyim yok bir şey.

- Anıl'la ne yaptınız anlat bakayım ahahaha.

Hira utana utana anlattı hepsini. İdil ise gülerek dinledi. Bütün bir gece bu konuyu konuşabilirlerdi ama Hira o kadar yorgundu ki tek istediği direkt kendini yatağa atıp uyumaktı...

SON AŞKIN PEŞİNDEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin