#HİRA#

1.8K 7 0
                                    

Bir gün İdil ile Meriç sevgili oldular. İkiside hiranin çok yakın arkadaşlarıydı,İdil'i küçüklükten beri Merç'i ise ilkokul 5. sınıftan beri tanıyordu. Üçü akşam 21:00 sularında Hira'nın evinin yakınlarında buluşup oturdular. İdil ile Meriç birbirlerine sarılıp öpüyorlardı, Hira ise müzik dinleyip çekirdek yiyordu. Sonra Hiranın en sevdiği duygusal şarkı çalmaya başladı, kalbinin sızladığını hissetti. Gözleri dolmuştu ama ağlamak için uygun bir zaman değildi tuttu gözyaşlarını nefesi boğazında düğümlendi sanki.

İdil ile Meriç Hira'ya bakmıyolardı bile hala sarılıp öpüşmeye devam ediyolardı, en sonunda İdil fark etti Hİranın sessiz sessiz içine attığı haykırışları. Meriç'le ikisi her ne kadar ağlamamasını her şeyin düzelceğini söyleselerde ağlamasını durduramıyordu. Gözlerinden her damla düştüğünde sanki biraz daha ölüyordu, İdil o gün kendinsine zarar vermesinden korkarak onlarda kaldı gözleri şişmişti sakinleşmişti biraz bile olsa. Saat 00:00 olmuştu gidip elini yüzünü yıkadı 5 dakika boyunca aralıksız aynada kendine baktı sinirli sinirli. Küfür etti kendine, hayatına, Tunç'a her şeye ağzından sadece küfürler çıkıyordu.

Eline geçirdiği her hangi şeyi fırlatıp kırmak istedi aynadaki yansımasını, sakinleşip İdil'in yanına gitti dizine yattı sadece sustular. İkisinin ağzından tek bir kelime bile çıkmadı yarım saat boyunca, bu sefer sessizliği Hira'nın hıçkırarak ağlaması bozdu. İdil yine konuşmuyordu sadece Hira'nin ağlayarak konuşmasını dinledi.

"İdil dayanamıyorum artık ben. Yemin ediyorum dahayanamıyorum. Çok özledim, sesini, kokusunu, gülüşünü... her şeyini özledim. Rüyamda bile göremiyorum onu hayallerimin bile son kısmında Tunç benden ayrılıp başka bir kıza ait oluyor. Hayallerimde bile kavuşamıyoruz İdil ben ne yapacağım ?" dedi Hira. Fakat İdil hiç bir şey söyleyemiyordu kelimeler boğazında düğümlenmişti söyleyeceği cümleleri iyi seçmeye çalışıyordu ama yapamıyordu. Sadece şimdi uyuyup dinlenmesini söyleyebildi, Hira çaresizce kabul etmek zorunda kaldı ağlamaktan yorgun düşmüştü hemen uykuya daldı. Ama bu sefer tek istediği uyuyup bir daha uyanmamaktı.

SON AŞKIN PEŞİNDEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin