#TUTKU#

2.5K 14 0
                                    

Demir'in tutkuyu sevmem nedeni eskiden tutkunun demire yaptığı hatalardı. Hatalara gelelim bi aralar tutkuyla demir sevgiliydiler birbirlerini köpekler gibi seviyorlardı. Demir Tutku'nun her anında yanındaydı. tutkuda öyle,birlikte her türlü çılgınlığı yaparlardı. Tutkuyla demiri herkes kıskanırdı. O kadar çok yakışıyolardı ki Demir çirkin olmasına rağmen Tutku Demiri tamamlıyordu. Tutku şu anda Demiri sevdiği için pişman olsa bile anılar için hiç pişman olmamıştı, ilk sevdiği adam Demir,Demirin ilk kez sevdiği kız ise Tutkuydu. İkisi de en sevdiği anlarını birlikte geçirmişken Demir Tutkudan şu anda o kadar nefret ediyor ki Tutkuya bir şey olsa Demir Tutkunun yanına gitmez.

O derece tiksiniyordu tutkudan tutku bu duruma çok üzülüyor her gece ağlayıp dua etsede demir bir türlü tutkuyu sevemiyordu. Tutkunun tüm hayalleri demirleyken demirden başkasıyla olmak tutkuyu günden güne bitiriyordu. Yiğitten ayrılmak istesede bir türlü Yiğitten ayrılamıyordu. Çünkü Yiğit tutkuyu kendisinden bile çok seviyordu, tutku aslında çok mutlu ama bir türlü demiri aklından çıkartamıyordu. Yiğitle her buluşmasında yiğit'i demir olarak görüyordu aslında bundan yiğit'in haberi vardı ama tutkuyu bırakmak istemiyordu yiğit tutkunun ona soğuk davrandığı zamanlarda tutku benden ya ayrılırsa korkusuyla yaşıyordu. Tutku artık günden güne Demire daha çok bağlanıyordu, Demiri gördüğü her an tutku için en güzel andı. Tutku onca içinde biriktirdiklerini Onura döküyordu. Onurda ona hep "Allah sabır edenlerle beraberdir " sözünü söylerdi yada yaşattığını yaşamadan kimse ölmez sözünü, Tutku artık sabır etmekten bıkmıştı ve Onurda bunun farkındaydı o yüzden olabildiğince Tutkunun yanında daha çok olmaya çalışıyordu.

Tutku demirin akılına gelmemesi için hep kitap okur veya da arkadaşlarıyla birlikte olurdu tutkuyla demir ayrılalı son barışmasından bu yana 6 ay geçmişti ama tutku hala demiri unutamamıştı.

SON AŞKIN PEŞİNDEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin