"BŞ"-Bölüm14- (+18)

32.4K 132 4
                                    

Pamir'in ağzından;

Saatlerdir küçük hanımın hazırlanmasını bekliyordum. Bu çok can sıkıcı olsada Sima'yı beklemek bile güzel. Birlikte bara gidip birşeyler içecektik. Telefonuma gelen mesaj sesiyle irkildim. İnterneti açmaz olaydım. WP'den 23 mesaj gelmiş. Facebooktan bir ton bildirim. İnstagramdan takip istekleri falan.

Gönderen: Bro
Gelen: Prezarvatif?!? Bu çocuk kafayı yemiş. Ah alaz ahh!..

Kime: Bro
Giden: Ahh dostum fazlasıyla var ama olcağını pek sanmıyorum -_- mesajı attıktan hemen sonra cevap geldi.

Gönderen: Bro
Gelen: Olsun dostum yine de bulunsun yanında cazibenle becermediğin kız kalmadı bunu da becerirsin diycem ama yine felsefe yapcan seviyorum diye o yüzden takıl kafana göre. Bir şey olursa telefon arkasındayım dostum. Herzaman ;) mesaja cevap vermedim ve hemen cebime koydum. Çünkü karşıdan fazlasıyla güzel bir kız bana doğru geliyordu. Tabiki de bu kız Sima'ydı. Adamlık olmaz yoksa başkası olsaydı. Ayaklarına vans üzerine yırtık çorap dar bi etek ve büstiyer giyip fazlasıyla seksi olmuştu. Ahh bayılıyorum bu kıza.

"Kimle konuşuyordun?!?"
"Sanada merhaba!!"
"KİMLE KONUŞUYORDUN!!" bildiğin kıçını yırttı. Akşam olduğu için sokakta kimse yoktu. Etrafı kolaçan edip ellerini başının üzerinde birleştirip arabaya yapıştırdım. Bildiğin kıza dayadım. Dudağını dişlemeye başladım. Karşılık veriyordu. Ellerini bıraktım bir elimi saçlarının arasına diyerini ise kalçasına geçirdim. Kendime yapıştırdım. Onun bir eli t-shirt'ümün arasında diyeri saçlarımın arasındaydı. Nefesini ağzımda hissedebiliyordum. Ağzı nane kokuyordu. Onu burada becermemek için zor tutuyordum kendimi. Elini yavaşca belimden indirip penisimi ellemeye başladı. İlk başta hareketleri yumuşaktı sonradan sert ve hızlandı. Beni zor durumda bırakıyordu. Ellerimi çektim ve kendimi de. Yoksa buna engel olamazdım. Sonradan pişman olacağı bişeyi yapamazdım. Ellerimi enseme geçirdim yere bakarak utandım.

"Alazla konuştum ııııı şey hadi gidelim!!" kafasını salladı ve arabaya bindi. Yol boyunca hiçbişey konuşmadık. Bara geldiğimizde arabadan çıkacağı sıra kolundan tuttum.

"Bak Sima!"
"Tamam Pamir konuşmana gerek yok ben anladım anlayacağımı. Açık açık beni istemiyorsun." ne saçmalıyor bu!!
"Sabah uyandığında kendinden iğrenmeni istemedim. Ben daha sana dokunmaya kıyamazken sana bunu yapamam!!" bir anda kucağıma oturdu dudaklarıma yapışıp susturdu beni. Kulağıma doğru eğildi.

"Seni istemediğimi nerden uydurdun. Sadece senin olmak istiyorum. İlkim olmanı istiyorum!!!" kulak mememi emdi ve gözlerini gözlerimle birleştirdi. Cevap vermemi bekliyordu ya da bir şey yapmamı.

"Sıkı tutun!!" caddenin ortasında yapamazdım. Kucağımda Sima varken ara karanlık bir sokağa girdim. Camları ve kapıları kiltledim. Ve hemen dudağına yapıştım. Ellerimi kalçasına yapıştırdım. Ve fazlaca sert olmaya çalıştım. İniltileri beni daha çok kudurtuyordu. Bu hoşuma gidiyordu. Dudağımı dişlemeye başlamıştı. Göğüslerini hissediyordum. Fazlaca irilerdi. Bir yandan beni öpüyor bir yandan da pantolonumu çıkartıyordu. Daha doğrusu çıkartmaya çalışıyordu.

"Çıkar şu lanet şeyi!!" koltuğu arkaya doğru uzattım ve pantolonumun düğmelerini çıkarttım. Aşşağı doğru kendini bıraktı. Pantolonumu çıkarttı ve penisimi avuçladı. Bu Sima harikaydı. Penisimi ağzından boğazına kadar soktu ve yalamaya başladı. Hareketleri hızlanırken onun canını yakmamak için koltuğu sıkıyordum. Bir yandan bana bakıyor bir yandan da yalıyordu. Bu beni daha çok kudurttu ve dayanamayıp ellerimi saçlarına geçirdim. Kafasını hızlı bir şekilde ileri geri götürüyodum. Bu şey süperdi.

Saçlarını bırakıp yavaşca kucağıma aldım eteğini aşşağı indirdim. Büstiyerini çıkardım. Penisime yapıştırdım onu. İnledi. Gözlerini sıkıca yumdu ve sarıldı. Hiçbişey yapmadım. Sadece bekledim.

"Beni becerince gitmiyceksin demi Pamir!!"
"Bu şey beni sana daha çok bağlıycak güzelim tabi istersen!!" dudaklarıma yapıştı. Beni istiyordu. Bende onu. Hareketleri hızlandı...

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★

Sabah kalktığımda Sima yoktu. Huzurum yoktu ve sanki bidaha gelmiyecekti. Kalbim ağrıyordu içimde bir sıkıntı vardı. Sanki bir şey eksilmişti. Sanki bir şey yok gibiydi. Torpidonun üstünde bir kağıt vardı üzerinde Canımın İçine yazıyordu. Kalbimin ritmi hızlanırken kağıdı açtım. Sıkıntı git gide artıyordu.

Canımın İçi;
Günaydın yakışıklı. Uykulu halin bile çok güzeldir adım gibi eminim. Söze nerden , nasıl başlasam bilemiyorum. Vedalardan nefret ederim. O yüzden beklemeden gittim. Bir aciz gibi gittim sadece. Ancak biz bu vedaya mecburuz. Biz "Biz" olamayız Pamir. Ben Dirim'i severken senden sadece hoşlanırım. Sevemem seni. Hem aşk yok Pamir aşk yok. Sen beni ben seni kimse kimseyi kandıramaz aşk yok Pamir. Bundan sonra Sima da yok. Sen mutluluğu hak ediyorsun. Fazlasıyla. Git mutlu ol. Unut beni demiycem çünkü öl demekten bile çok daha zor. Canını yaktığım için özür dilerim ancak mecburuz. Pamir insanlar gider. Sende gidiceksin elbet. Birileri geldi gitti, gelcek ve gidecek. Sen gitmeden ben gidiyorum. Uykulu gözlerinden öptüğüm adam seni seviyorum....

Elveda....
Prensesin!..

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★

Bölüm kısa oldu :( kusura bakmayın sınav haftasıydı anca bu kadar oldu. Umarım beğenirsiniz :-)
Multide Alaz :-)

Baba Şevkati!!!(+18)Where stories live. Discover now