Chris matematik

652 49 11
                                    

Chris:
S trhnutím jsem se probudil a ona vedle mě opravdu ležela. Sice na sobě měla moje tričko, ale to mi nevadí. Vzal jsem z nočního stolku mobil a tu spící krasavici jsem si musem vyfotit a hodit to na Instagram. Byla opravdu krásná. Chvíli jsem jí pozoroval a pak jsem si uvědomila že musím domů. Vzal jsem list papíru a napsal jí ještě vzkaz. Potom jsem vzal její mobil a odemknul ho. Na tapetě měla fotku jak jí dávám pusu na tvář. Tuhle tu fotku miluju. Najel jsem na budíky a nastavil jí ho. Zítra musíme bohužel do školy. Mobil jsem zase zhasl a položil ho na noční stolek. Přes Sophi jsem přehodil deku a pohladil jí po vlasech. Pak jsem jí ještě věnoval polibek na tvář.

Snažil jsem se co nejtišej sejít schody, ale Luke mě stejně zase načapal. „Ty už jdeš domů?" zeptal ae pobaveně. „Jo a Sophi spí" řekl jsem a chtěl odejít,ale Luke mě zastavil. „Vlastně jsem rád že jsi to zrovna ty, snad jí nezklameš" řekl vážně. „Luke..neboj nezklamu" řekl jsem. „Věřím ti, ale jestli jí zklameš pověsím tě za koule do průvanu" řekl Luke. Potom jsem se rozloučil ještě s Lí a vydal se na cestu domů.

„Ty ses taky ukázal doma jo?" zeptala se pobaveně máma. „No" usmál jsem se na ní nevině. „Doufám  že se k ní chováš hezky" řekla strostlivě. „Jasně že jo" odpověděl jsem jí. „Sluší vám to spolu." řekla a usmála se na mě. „Děkuju" řekl jsem a vyběhl schody do svého pokoje.

Lehl jsem si na svou postel a myšlenkama jsem byl zase u Sophi mojí princezny. Ona je tak svá a vtipná. Dokáže si ze všecho dělat srandu. Je dobré vědět o jejích závislostech. To je například ta voňavka a moje břicho. Nad touto myšlenkou jsem se musel pousmát, představoval jsem si Sophi jak vždy dává ruce nenápadně na mé břicho. Sophi pro mě hodně znamenala už od malička. Byli jsme vždycky spolu. Když byla malá tak jsem jí chránil. Ty  vzpomínky jsou opravdu krásné.
Zapnul jsem si budík na mobilu a ponořil jsem se do říše snů.

Sophie:
Ráno mě probudil budík. Vypla jsem ho a koukla se na místo vedle sebe. Bylo prázdné. Koukla jsem se na noční stolek a tam byl vzkaz.

Ahoj Krásko♥
Doufám že si se dobře vyspala.
Musel jsem odejít a ty si tak krásně spala tak jsem tě nebudil. Dneska tě vyzvednu a vezmu do školy autem.

Musela jsem se pousmát. Lepšího kluka jsem si přát nemohla. Rychle jsem si vylezla z postele a ustlala si.
Oblékla jsem si kraťasy a tílko s tučňákama. To se Chris uslintá. Namalovala jsem se a vlasy jsem si dala do drdolu.
Pak už jsem šla dolů na snídani.
„Dobré ráno Sophi" usmála se na mě mamka. „Ahoj" opětovala jsem jí pozdrav a dala jí pusu na tvář. „Čau tati" řekla jsem a vlepila mu pusu na tvář. „Ahoj, včera když Chris odcházel měl jsem s ním vážný rozhovor." řekl. „Cože?" vypískla jsem a Conny se začal smát. „Věřím mu že tě nezklame" řekl táta a já se usmála. Snědla jsem si svoje müsli a vypila černý čaj s mlékem. Po domě se rozezněl zvonek. „To bude Chris, mějte se krásně vážení." řekla jsem a popadla jsem kabelku.

Otevřela jsem dveře a samozřejmě že to byl Chris. „Ahoj Lásko" řekl a přilepil se na mé rty. „Hale nechtěli jste jít náhodou do školy? Mazejte nebo řeknu Connymu ať jde s váma" řekla máma. „Jasně, ahoj" řekla jsem. A vyšla z baráku. Chrisovi se zasekl pohled na mém vystřihu. „Irwine?" otázala jsem se a nadzvedla obočí. „Promiň" řekl a já se nalepila na jeho tričko a rukama mu sjela na břicho. Ucítila jsem zase tu voňavku a ještě víc jsem se k němu přitulila. On mi nadzvedl bradu a políbil mě. „Musíme jít" řekl a vzal mě za ruku.

„Zase si ukradl auto tátovi?" zasmála jsem se. „To musí být" řekl se smíchem a já si sedla.

Zastavili jsme před školou. Chris se na mě usmál a začal mě líbat. Já mu polibky oplácela. „Musíme do školy" řekla jsem a odtrhoa jsem se od něj. „Nechci" řekl a hodil na mě štěněčí pohled. „Musíš" řekla jsem a napolsedy ho políbila. Vystoupili jsme z auta a Chris mě vzal za ruku.
Společně  šlii t do třídy.
Ve třidě na nás zase lítali nenávistné pohledy. Nikdy jsem nechápala co jsme komu udělali. Vždyť jen naši tátové byli slavní. Tím jsme se tak provinili?

Do třídy přišla naše učitelka na matematiku. „Pan Irwin a Slečna Hemmings přišli do školy bez toho aby se hádali s učiteli?" zeptala se učitelka. Já už jsem otvírala pusu že něco řeknu, ale Chris sedící vedle mě mě zarazil. „Ano paní učitelko" řekl. „Pff slabochu" odfrkla jsem si. „Tobě máma nezakázala hrát na bicí" řekl zoufale. „Promiň" řekla jsem. „Hemmings, Irwin ticho!" štěkla po nás učitelka. Radši jsme s Chrisem zavřeli pusy.
Pracovali jsme na nějakých matrmatických úlohách a já na to jen nechápavě koukala. Zato Chris počítal o stošest.  Nikdy jsem nepochopila jak může matematice tak rozumět. Pro mě byla matika úhlavní nepřítel. Konečně zazvonilo na přestávku a já si začala balit věci. „Ve čtvrtek si na to napíšeme písemku" řekla učitelka a opustila třídu. Já si jen povzdechla. „Budeš to chtít naučit?" usmál se na mě Chris. „Když by si byl tak hodný.." řekla jsem. „Vřele rád." řekl.

Skončilo vyučování a já jdu domů. Sama. Chris má totiž ještě tělocvik a Caty se Sebou skončili o hodinu dřive.
Ještě že je tak hezky. Nádherně svítí sluníčko a já se usmívám na vše okolo. Když v tom mi vstoupí do cesty někdo koho jsem vážně nečekala a já začnu couvat.

Další díl zde♥
Dnesks jedeme se školu do Temelína,tak si musím máknout:D
Názory do komentářů^^
Lavuju vás♥

My Life with Famous Fam-ilyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora