Doma

967 63 11
                                    

Dojeli jsme domů. Teda k nám domů. Vylezla jsem z auta,ale pořád jsem byla nějak mimo z tátovo oznámení. Chris mě objal. „Kdyby věděl" zašeptal mi do ucha a mě naskočila husina. On se jen podle zasmál. Ja si stoupla na špičky a políbila ho. On se mnou spolupracoval. „Kšáá" křikl táta. Já se lekla a omylem jsem kousla Chrise do rtu,tomu začala téct krev. „Promiň" zašeptala jsem. „Nemáte se skoro ojíždět na ulici" sykla naším směrem Caty. „Jdi radši za svým hydrantem" vyplázla jsem na ní jazyk. „Jste jak malý děti." pronesl táta. „Haha" pronesla jsem a šla jsem domů.
„Sophie,Caty,Chrisi..co tu děláte?" zeptala se máma,když jsem vešla domů. „Zpívaly" řekl táta. „A Chris?" zeptala se máma. „Je paličatý po Ashovi" řekl táta stručně. „Hej" ozval se Chris. „Jdu zavolat Vo" řekla máma. „Tetooo" zamumlala Chris. Nikdy jsem nějak nepochopila proč máma říká tetě Vo,ale to je jedno. Všichni už si zvykli že Vo je prostě její jméno. „Mami prosimtě nevolej jí" řekla jsem. „Copak se jí bojíte?" zeptala se se smíchem. „Ne bojíme se Ashe" řekla jsem stručně. Máma se začala smát. „Pojď tohle nemá cenu." řekla jsem Chrisovi. „A mě tu necháte?" zeptala se smutně Caty. „Pojď taky." řekla jsem.
Všichni tři jsme zalezli do mého obrovského pokoje. Po chvilce přiběh Conny. „Všichni příjdou na večeři, příjde Megan" pištěl. „Connore ty si z mí naprosto udělanej" zamumlala jsem. „Notak..Megan Clifford je má nejlepší kamarádka" řekl. „Co tu děláte vy?" zeptal se Chrise a Caty. „Sedíme" odsekl Chris a Conny zmizel. „Ten tvůj bratr mě někdy vážně štve" pronesl Chris. „Hale nejsi sám" řekla jsem. „Takže má zase sraz celá naše "rodinka" že?" zeptala se Caty. „Jo" řekla jsem. Zapípal mi mobil.
Hoody: Co jste zase provedli..? Mluví o vás celá škola.
Já: S Cat jsme zpívaly:D
Hoody: Vy jste kravky:D:*
Já: Hoode klidni to..ze školy rovnou k nám.:*
Hoody: Ok
„Tak vážní zase o nás mluví celá škola" zasmála jsem se. „To jsme prostě my" řekl Chris. „Chrisi Irwine ty paličáku po otcovi" vběhla do pokoje Vo. „Ahoj mami" řekl Chris plaše. „Ahoj Vo" pozdravila jsem jí. „Sophie Emily Hemmings, ty se taky uklidni,nechtěj bejt jako tvůj tatík." řekla naštvaně. „Vo,prosimtě ten učitel je nějaký prudič." přišla do pokoje máma. „Lilo on je paličák po Ashovi" řekla Vo zoufale. „Nojoo,ale s tím nic nenaděláš" řekla máma. Chris si sedl ke mě na postel a objal mě kolem pasu. Já jsem mu ruku rychle sundala. Jediný kdo ví že spolu jsme je táta. Nevím jak by to nesly mamky. A táta na to přišel taky uplně náhodou.
„Takže Chrisi máš zákaz hraní na bicí" řekla Vo. „Mami!" vykřikl Chris. „A neodmlouvej." řekla. „Mami je mi šestnáct" zamumlala. „Ale pořád bydlíš v mém domě" řekla Vo. „Ten dům je táty" řekl Chris. „Tvůj táta je můj manžel už šestnáct let" řekla Vo. „Sakra nehádejte se" řekla máma. „Promiň Lí" řekla Vo. „Štvete mě" řekla máma směrem k nám. „Mami" zapištěla jsem. „To už je několikátý průšvih" řekla. „Už jsme hodný" řekla jsem a zářivě jsem se usmála. Vo i máma nakonec odešli.

Do pokoje mi vtrhl Sebastian. „Čau..ve škole to bylo zase zajímavý" smál se. „Kde máš Thomase?" zeptala jsem se. „Ještě ve škole" řekl Séba. „V kolik přijdou vaši?" zeptala jsem se. „Já nevím" odpověděl. „Fíhá Mendes tobě to dneska sekne" pronesl směrem ke Caty. „Díky Hoode ty taky nejsi k zahození." usmála se na něj. „Co vy dva spolu máte?" zeptala jsem se. „Nic!?" pronesli oba naráz. „Jen aby" pronesl Chris. „Chováte se jak naši rodiče" řekla Caty. „A vy jste nase dvojčátka" zasmála jsem se. Sebastian a Caty mají totiž narozky pár dní od sebe. „Hahah" zavrčela Caty. „Jo a mám vám prý vyřídit že ještě jednou a budete vyloučení." řekl Sebastian. Tohohle vyhrožování se rozhodně nebojím. Nejsem nijak namyšlená,ale nevyhodí nás. Na to nemají. No jak bych to řekla. Naši rodiče přispívají na školum takže nás nevyhodí. Tím jsem si jistá. A navíc jsme prý mimořádně nadaní. No jdeme po stopách svých otců. „Toho se nebojím" zasmála se  Caty. „To asi nikdo" řekl Chris. „Co dělá Lí k večeři?" zeptal se Hood. „Co já vím" zasmála jsem se.

Po domě se rozezněl zvonek. „A je to tady." pronesu. „Čeká nás velké vítání." zasměje se Caty. Pomalu jdeme po schodech dolů. Caty se pozdraví s její mamkou. „Ahoj Niko" pozdravím jí. „Ahoj Sophi" usměje se. Když takhle vidím Caty vedle Niky uvědomuju jak moc si jsou podobné. Obě mají středně dlouhé hnědé vlasy. Jemně zvlněné. „Ahoj Soph" vyruší mě z přemýšlení teta Tefi neboli Regi. „Ahoj teto" zařivě se uměju a obejmu jí. Teta Tefi byla vždy ta hodná a plná optimismu. Vím že se o mě starala,když jsem byla malá. Stejně tak se  o mě staral,ale i Cal,Vo Ash a vlastbě všichni. „Ahoj Es" usměje se na mě Cal. „Ahoj Hooďáku" zasměju se a taky ho obejmu. „Megan!" vykřikne Conny a rozeběhne se k drobné bondýnce s fialovými konečky. Oba se obejmou. „Ahoj teto Fox" pozdravím jí. „Ahoj" usměje se. „Kde je Ash a Mike?" zeptam se. „Tady" ozvou se a já je pozdraví. Mike už si přestal konečně bavit vlasy. Má jích málo. Asi se divíte jak se všema bavím,když jsou vlastně dospělý,ale už od malička to tak prostě je.

Další díl:))
Nečekala jsem takové ohlasy:O Děkuju všem:)
Příběh je 30. v Teen fikci:33 Jako vážně jsem vážně happy♥

My Life with Famous Fam-ilyWhere stories live. Discover now